Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By fazza
Iz istog razloga kao maka, ne želim da letujem u CG jer želim da pobegnem od ovih seljaka ovde, a tamo bi me dočekali i ovi odavde plus oni tamo. Drugi razlog je političke prirode. Takođe, bio bi mi veliki problem da se oprostim od 10 evra za ležaljku i suncobran, jer je to dranje kože sa leđa. Na peškiriću neću da ležim, zato što u Turskoj mogu da dobijem dve ležaljke i suncobran za 2 evra, plus da me služe kao cara. Treći razlog bi bio to što su neljubazni. Pitaj za nešto, dobićeš odgovor preko kurca. Kupiš kartu za autobus, na kraju ćeš da stojiš dva sata, kao moja sestra ovog leta, jer su prodali 20 karata više nego što autobus može da primi.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by fazza

Takođe, bio bi mi veliki problem da se oprostim od 10 evra za ležaljku i suncobran, jer je to dranje kože sa leđa. Na peškiriću neću da ležim, zato što u Turskoj mogu da dobijem dve ležaljke i suncobran za 2 evra, plus da me služe kao cara.
Za Tursku ne znam, ali je to tarifa za suncobran u Grckoj. Bez zajebancije.
By fazza
Originally posted by Wilhelmina

Takođe, bio bi mi veliki problem da se oprostim od 10 evra za ležaljku i suncobran, jer je to dranje kože sa leđa. Na peškiriću neću da ležim, zato što u Turskoj mogu da dobijem dve ležaljke i suncobran za 2 evra, plus da me služe kao cara.
Znam, i zato bih pre otišao u Grčku nego u Crnu Goru. Za Tursku znam, bio sam prošle godine. Tamo možeš dobiti ležaljke i suncobran za džabe, ali važi pravilo da naručiš nešto od pića.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by CokoladnaBananica
Kad ti neko napise pola strane teksta u kome pokazuje da iako nije savrsena,... i tako dalje a ti ma to opet udaris po istome - onda je vrlo jasno na kom nivou su tvoje sposobnosti diskutovanja i argumentovanja.
Ah, Biku koji Sjedi, veli i preuzvišeni. Opet me napadaš na ličnoj osnovi, praveći jasnu razliku između mene "vakog" i tebe "takog". To nema nikakve veze sa diuskusijom. Nije čitava Crna Gora ono što se dešava tebi.

Over & out.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by bern
Originally posted by CokoladnaBananica
Kad ti neko napise pola strane teksta u kome pokazuje da iako nije savrsena,... i tako dalje a ti ma to opet udaris po istome - onda je vrlo jasno na kom nivou su tvoje sposobnosti diskutovanja i argumentovanja.
Ah, Biku koji Sjedi, veli i preuzvišeni. Opet me napadaš na ličnoj osnovi, praveći jasnu razliku između mene "vakog" i tebe "takog". To nema nikakve veze sa diuskusijom. Nije čitava Crna Gora ono što se dešava tebi.

Over & out.
Ah, zrtvo mojih konstantnih napada, nisam ja pravio nikakvu paralelu izmedju tebe i mene. Samo sam primijetio da iz teksta procitas samo ono sto zelis, i lupas gluposti. I to govori iskljucivo o tebi, a ne o meni. Nema tu napada nikakvog :balon: Doduse, cinjenica da si ti ....(da se ne vrijedjamo) zaista nema veze sa diskusijom, ali je moje primjecivanje iste objasnjenje zasto ne vrijedi potrositi previse rijeci na tebe.

Nije Crna Gora ono sto se desava meni - ali ja zivim ovdje i govorim iz posrednog i neposrednog iskustva.

:hvala:

Sad stvarno, bez zajebancije, provokacije, bilo cega - mozete pojedini da pricate do ujutro. Ako ljudi iz Srbije (ovo nije omalovazavanje) i okolnih zemalja imaju mogucnost vise izbora destinacije - zamisli tek koliko ga imaju bogati Austrijci, Rusi, Englezi, Amerikanci.
Je l' vi stvarno hocete da kazete da ste vi pametni pa birate Tursku i Grcku, a svi oni budale koji nama pune turisticke kapacitete?
:smug:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Znam, i zato bih pre otišao u Grčku nego u Crnu Goru. Za Tursku znam, bio sam prošle godine. Tamo možeš dobiti ležaljke i suncobran za džabe, ali važi pravilo da naručiš nešto od pića.
Pa i u Grckoj narucujes nesto od pica, ali to moraju da budu kafa, sok ili pivo, tj. sve ono sto kosta od 2.5 evra pa na vise. Suncobran ide uz dve lezaljke, sto je 5 evra. I nema zadrzavanja na lezaljkama ceo dan, jer ce se konobari popodne vratiti po novu narudzbinu. Sto znaci - minimum 10 evra za dve lezaljke i suncobran. A ni plaze nisu lepse niti su ljudi nesto mnogo drugaciji. Stavise, od zahladjenja odnosa sa bratskom Crnom Gorom, Grcku okupiraju balvani iz Srbije. Doduse, to zavisi od mesta do mesta, ali na mestima gde letuju Italijani i Englezi je uglavnom preprepreskupo za moje mogucnosti.
I u Grckoj se desilo da konobarica nece da kaze gde je toalet, tj. tvrdi da u hotelu isti ne postoji (?!?) sve i nakon sto je dobila porudzbinu pica.
Nije poenta odbrane Crne Gore, nego isticem da se za istu kategoriju turizma dobija ista usluga na svim obalama.
By fazza

Pa i u Grckoj narucujes nesto od pica, ali to moraju da budu kafa, sok ili pivo, tj. sve ono sto kosta od 2.5 evra pa na vise. Suncobran ide uz dve lezaljke, sto je 5 evra. I nema zadrzavanja na lezaljkama ceo dan, jer ce se konobari popodne vratiti po novu narudzbinu. Sto znaci - minimum 10 evra za dve lezaljke i suncobran. A ni plaze nisu lepse niti su ljudi nesto mnogo drugaciji. Stavise, od zahladjenja odnosa sa bratskom Crnom Gorom, Grcku okupiraju balvani iz Srbije. Doduse, to zavisi od mesta do mesta, ali na mestima gde letuju Italijani i Englezi je uglavnom preprepreskupo za moje mogucnosti.
I u Grckoj se desilo da konobarica nece da kaze gde je toalet, tj. tvrdi da u hotelu isti ne postoji (?!?) sve i nakon sto je dobila porudzbinu pica.
Nije poenta odbrane Crne Gore, nego isticem da se za istu kategoriju turizma dobija ista usluga na svim obalama.
Turska je neuporedivo jeftinija u odnosu na Grčku i Crnu Goru. Ovamo možeš da se izležavaš po ceo dan ako hoćeš, konobar povremeno prođe, pozoveš ga ako nešto hoćeš da poručiš i kraj. :) Mada, ima i onih dosadnih, koji bi te terali da poručuješ non stop. Ipak, mi smo dnevno na plaži trošili po 10-15 evra, što podrazumeva dve ležaljke + suncobran + hrana + pice. :) I što je najbitnije, na plaži te dočeka nasmejani konobar sa "Hello, my friend!". :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!