- 25 Dec 2004, 10:44
Naisla sam nekim news serverima na neke vesti gde izmedju ostalog ima i neobicne zemlje pune egzotike...Ja kad sam videla naslov pomislila sam automatski na Sejsele,Java,Havaji,neka ostrva egzoticna.Medjutim...
U pitanju su bile najzanimljive zemlje.Jedna od njih je zanimljiva po svom imenu,zove se Nova Utopija,nalazi se negde na Bliskom Istoku,i skroz su izopsteni iz borbi koje se desavaju u okolini njihovoj,stabilna zemlja su,imaju demokratski izabranu predsednicu...
Druga zemlja koja mi je bila zanimljiva,ne secam se imena,je jedno kraljevstvo.Nakon II svetskog rata ostalo je napusteno usred Pacifika dosta platformi koje u sustini ne pripadaju nikome jer su na medjunarodnim vodama.Jedan covek razocaran u civilizaciju u kojoj zivimo naselio je jednu takvu platformu sa svojom porodicom i ljudima koji su zeleli da idu sa njim,napravio monarhiju,svoj novac,izdaje pasose,licne karte,ima policiju,gardu,vojsku.Sve sto jedna drzava mora da poseduje.Ima prestolonaslednika koji studira na prestiznom koledzu u Velikoj Britaniji,i nakon smrti njegovog oca treba da zauzme presto i vlada platformom pardon monarhijom![:smeh:](./images/smilies/smeh.gif)
![:smeh:](./images/smilies/smeh.gif)
U pitanju su bile najzanimljive zemlje.Jedna od njih je zanimljiva po svom imenu,zove se Nova Utopija,nalazi se negde na Bliskom Istoku,i skroz su izopsteni iz borbi koje se desavaju u okolini njihovoj,stabilna zemlja su,imaju demokratski izabranu predsednicu...
Druga zemlja koja mi je bila zanimljiva,ne secam se imena,je jedno kraljevstvo.Nakon II svetskog rata ostalo je napusteno usred Pacifika dosta platformi koje u sustini ne pripadaju nikome jer su na medjunarodnim vodama.Jedan covek razocaran u civilizaciju u kojoj zivimo naselio je jednu takvu platformu sa svojom porodicom i ljudima koji su zeleli da idu sa njim,napravio monarhiju,svoj novac,izdaje pasose,licne karte,ima policiju,gardu,vojsku.Sve sto jedna drzava mora da poseduje.Ima prestolonaslednika koji studira na prestiznom koledzu u Velikoj Britaniji,i nakon smrti njegovog oca treba da zauzme presto i vlada platformom pardon monarhijom
![:smeh:](./images/smilies/smeh.gif)