Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Ide mi se na letovanje! Tek sada su me moji obavestili da će me dotirati sa 200 EUR i da nadjem povoljno letovanje. U obzir dolaze samo Bugarska i Turska.

Dakle, zna li neko ili je možda neko od vas čuo za neki povoljan aranžman ili povoljnu agenciju?

Unapred havala :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Za Bugarsku ti ne treba vise od 200 evra, prevoz sa smestajem i doruckom, van sezone, u nekom prihvatljivom hotelu kosta oko 120 evra. A 80 ti je sasvim dovoljno za trosak da se ne osecas bedno.

Turska je puno poskupela i nemoj da te prevare jeftini aranzmani.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Hvala na savetu. Vidim da ima aranžmana za Kušadasi, sve sa prevozom i smeštajem za 155 EUR. To mi je bilo malo čudno, jer znam da je Turska još pre par godina postala skupa.

Verovatno ću u Bugarsku. problem je što ne mogu ići van sezone zbog diplomiranja, tako da mi jedino odgovara jul.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
U Bugarskoj je jeftin smestaj ali i vanpansionska potrosnja ali nivo usluga bas nije zavidan.
U Grckoj je smestaj isto jeftin ali je vanpansionska potrosnja dosta skuplja ali je zato nivo usluga na zavidnom nivou.
Korisnikov avatar
By HARP
Jel su nudili na tvom faxu letovanje za studente.
Imas Bugarsku za 160e, mislim to ponudise nama...
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Jadransko more je u poredjenju sa Crnim morem Azurna obala!!
Bugarska NIKAD!!:bljak:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Bugarska je vrh! za 150evra uplati hotel u sun.bregu i cooliraj... super je provod i mesta za izlazak, ima i 2 gay cluba......

A kad cujem kako je jadransko more najlepse(komunisticka sentenca!) dobijem ospu:gotika:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Mozes i ceo da se ospes ali cinjenica je da se Jadransko i Crno more ne mogu porediti!
I kakve veze ima komunizam sa ukusom?:down:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pogledaj ponudu agencije Sabra (u Kosovskoj ulici, kod hotela Union). Ja idem u Tursku krajem jula, aranzman je 313E po osobi avionskim prevozom, a autobusom te ne izadje vise od 150E po osobi.
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Pa, mislim..od Bugarske ne treba ochekivati Mediteran.
Da je jeftino jeste, da je dobar provod...jeste.
ForeverYoung, najjeftinije cesh proci ako odesh sam u Bugarsku i sam nadjesh smeshtaj, najbolje ti je da idesh u Varnu, poshto je najveci grad na bugarskom primorju, a i ima kakva takva gay scena i nekakva gay plaza. Ostala mesta su suvishe mala da bi bila zanimljiva duze od 4-5 dana.
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Originally posted by Immemorial
Pogledaj ponudu agencije Sabra (u Kosovskoj ulici, kod hotela Union). Ja idem u Tursku krajem jula, aranzman je 313E po osobi avionskim prevozom, a autobusom te ne izadje vise od 150E po osobi.
Nadam se da ne idesh sa Big Blue. LOL
Turska busom...nikako...3 dana jahanja...
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm... Sta je Big Blue?
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
A, ochigledno ne idesh sa Big Blue.
Jedna agencija...
Korisnikov avatar
By Oziris
Nope, idem preko Sabre.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Yebesh mi sve, ipak mislim da ti je najpametnije da se lepo spakujes, pa pravac Jadran za tu lovu, jer se u CG privatno mozes smestiti za 5-10 evra po nocenju, a i nema njakanja na granicama i trpanja love u gatje da te ne bi pokrali (kradu i u CG, ali Bugare nikako da nadmashe)
Za Grcku mislim da ti je kasno, ako ti treba viza.
Prema Bugarskoj ja gajim averzije, ali mislim da je Suncev Breg solidan izbor.
Turska je skupa.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja i ove godine odlazim na sportske susrete zaposlenih na crnogorsko primorje.
Skoro sve plaća firma, džeparac nam finansiraju poslovni partneri, tako da jeftinijeg letovanja od toga ne verujem da ima.
:roni:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ove godine Grčka je ozbiljno spustila cene, bila bi šteta to ne iskoristiti. :angramaina:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ove godine je sve jeftino, sem Spanije koja je aktuelna...

Turska avionom je isto jako povoljna, a cene su tamo i duplo nize nego u Bg, znam jer sam bila prosle godine i lupate gluposti kako je Turska skupa.. :nope:

Egipat je isto pristojan, jeftiniji nego prosle godine..

Pretrazi po netu agencije...

Sto se tice Bugarske, ne znam bas, mnogi su se razocarali morem.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by AngraMaina

Ove godine Grčka je ozbiljno spustila cene, bila bi šteta to ne iskoristiti. :angramaina:
Vaistinu. Naravno, to sto je drma ozbiljna kriza i sto su ulice pune demonstranata smeta samo onima koji se zapute u vece gradove, a srpska sabraca su ionako navikla na 'situaciju', pa to nikome ne smeta. Nismo bas svileni ko ovi Evropljani.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja se nešto napal'la na ideju - bajsom do Italije i po njoj. :bicikl:

A šta ću jes' i đe ću spavat', predstave još nemam. :nerd:

Doduše, zrela sam za remont, pa nisam sigurna da bih baš izdržala Giro d'Italia.

edit:

I sad će me neko naterati na opkladu, jer kaže da nema šanse da to izdržim.
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Dzelajza Rouz

Ja se nešto napal'la na ideju - bajsom do Italije i po njoj. :bicikl:

A šta ću jes' i đe ću spavat', predstave još nemam. :nerd:

Doduše, zrela sam za remont, pa nisam sigurna da bih baš izdržala Giro d'Italia.

edit:

I sad će me neko naterati na opkladu, jer kaže da nema šanse da to izdržim.
Ako si iz Srbije,pazi da te ne zavara to sto je Vuk Jeremic rekao da nam ne trebaju vize.Tacno je da nam ne trebaju vize,ali ce carinik na italijanskoj granici da ti trazi ili pozivno pismo ili rezervaciju hotela,kao i garancije da imas neki novac.Bez toga tesko da ce da te pusti u Italiju.
Za predhodnu SLoveniju slicno je,samo su novacne garancije 40 evra za dan boravka.
Korisnikov avatar
By tintily
Van sezone su letovanja svuda jako jeftina , u septembru je more toplo, temperature vazduha nisu jako visoke . Za one koji nisu ograniceni odmorima idealne su last minute ponude jer se u sezoni moze otici na letovanje po ceni koja je skoro kao ona van sezone. "Treca opcija za one koji bi na more ali ne bi da se samo brckaju i suncaju su i volonterski kampovi .Ima ih i na moru, plati se put , tamo par sati dnevno radis nesto korisno i pomazes ljudima na ovaj ili onaj nacin , upoznas puno novih ljudi , a slobodno vreme provedes brckajuci se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!