Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Klizalište s mirisom vanilije, osvijetljeno iznutra žmirkavim projektorima raznih boja, otvoreno je u ?etvrtak nave?er na prvom katu Eiffelova tornja. L

Sarah Abitbol i Stephane Bernadis, viceprvakinja svijeta i viceprvakinja Europe u umjetni?kom klizanju, otvorile su klizalište koje se može isprobati do 23. sije?nja.

Zamišljeno je da klizalište privu?e Parižane koji rijetko posje?uju toranj. Njihov udio posjeta iznosi svega 10 posto.

Klizalište bi, pretpostavlja se, moglo pomo?i i kandidaturi Pariza za Olimpijske igre 2012. godine.

Površine 200 ?etvornih metara, led smješten izmeðu zapadnog i južnog stupa otvara se za javnost u petak. Besplatan je za posjetitelje tornja koji ?e mo?i posuditi klizaljke na licu mjesta a potom nastaviti razgled Pariza s 57 metara visine.

Klizalište može primiti istodobno 80 osoba.

Godine 1969. toranj je ve? imao klizalište koje je otvorio cirkuski medvjed iz Moskve.

Izvor
Slika

A ja obožavam mirisi i okus vanilije :mljac: :mljac: :B
Korisnikov avatar
By Moa
Ja obozavam da klizam,nekako se osecam slobodno na ledu i niko mi nista ne moze a jos plus super mesto za muvanje.Napravis se malo mutava kao fora ne znas da klizas,padnes ispred neke devojke pa ti ona pomogne da ustanes.Oh Boze bas uzasna.Ozbiljno,nema nista lepse nego kada stanes na led i osetis pucketanje leda pod klizaljkama,a miris amonijaka se siri dvoranom pomesan sa hladnim vazduhom.Ma preterano.Mogu samo da zamislim kako izgleda to klizaliste na Ajfelovom tornju.
Korisnikov avatar
By EYA
wooow sto to dobro zvuci, a tek kako mirise... :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Kada Dionis digne onaj kredit o kojem pri?a :D
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dusica4
Ja obozavam da klizam,nekako se osecam slobodno na ledu i niko mi nista ne moze
Ali ovo je bas mali prostor... A i ta vanila!!! Obozavam je, ALI samo u varijantama koje se jedu...Ljudi sada to znaju, ali bilo je situacija kada su morali da bacaju one odvratne jelkice sa aromom vanile, kokosa i sl...

Klizanje je cooll... Na jezeru narocito. :ledeni:

:poklon: :jelka:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Mars

Klizanje je cooll... Na jezeru narocito. :ledeni:
Nazalost nisam nikad klizala po jezeru mada ako das neku dobru destinaciju u okolini NS-a rado cu otici da probam
Korisnikov avatar
By Mars
: ) Ne znam ni za dobru ni za losu u blizini NS. Ne znam nijednu, daleko smo...

I ovo jezero na kome sam ja bio je napolju. Malo mi je bilo frka u pocetku, tanak led i te stvari, ali je posle osecaj fantastican. Kao i uvek kad se osetis spojen sa prirodom i delom nje...

:jelka: :poklon:
Korisnikov avatar
By Stripi
Kako ne znaš?
Ima tamo, kod brodogradilišta ono kanal?i? Dunava koji se redovito smrzne tokom zime.
Tamo smo se mi klizali zimi (bez klizaljki batofkors) no nije baš odve? sigurno ali isplati se porbati...ta širina prostora, ti kao Mojsije hodaš po vodi :D
iako je voda zamrznuta ali feeling je dobar :D
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Stripi
Kako ne znaš?
Ima tamo, kod brodogradilišta ono kanal?i? Dunava koji se redovito smrzne tokom zime.
Tamo smo se mi klizali zimi (bez klizaljki batofkors) no nije baš odve? sigurno ali isplati se porbati...ta širina prostora, ti kao Mojsije hodaš po vodi :D
iako je voda zamrznuta ali feeling je dobar :D
Jao da Stripi,Boze kako sam glupa,Sodros se zove to mesto,skroz sam zaboravila na njega.Hvala ti:)
Korisnikov avatar
By Stripi
E pa da, moji to zovu šoderica, ?ini mi se ali Šodroš mu ime :yes:
Znam ja još uvijek neke stvari o mom rodnom gradu, bez obzira što me nema tamo :proudnovosaðanin:
Korisnikov avatar
By Moa
Aaaaaaaaaaa Stripi kad sam znala da si moj :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nazalost nisam nikad klizala po jezeru mada ako das neku dobru destinaciju u okolini NS-a rado cu otici da probam
Evo dam ti destinaciju ja. Relativno blizu, mnogo lepo jezerce (poveca bara tacnije) ali se zimi divno zaledi a neki hokejasi pripreme led pa bude bas za klizanje.
Dobices cak i toplu cokoladu u pauzi.
E sad, ima jedan problem... Morala bi da prestanes sa tim "Girl Undercover" fazonom.
A, jesam te namamio? ;)
Korisnikov avatar
By Stripi
:blush:
pa jesam :yes:
I uvijek ?u ostati bez obzira na seljake u ovoj državi koji mi brane pravo da to budem :yes:
Fuck'em all :yes: :D
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Kwww
Evo dam ti destinaciju ja. Relativno blizu, mnogo lepo jezerce (poveca bara tacnije) ali se zimi divno zaledi a neki hokejasi pripreme led pa bude bas za klizanje.
Dobices cak i toplu cokoladu u pauzi.
E sad, ima jedan problem... Morala bi da prestanes sa tim "Girl Undercover" fazonom.
A, jesam te namamio? ;)
Uzasan si Kwww a jesi me namamio,svaka cast.Mozes drzati casove ovim nasim lezbama,sve neke kafice nude,sex,vezu a vidis topla cokolada i klizanje je put do mog srca :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Uzasan si Kwww a jesi me namamio,svaka cast.Mozes drzati casove ovim nasim lezbama,sve neke kafice nude,sex,vezu a
vidis topla cokolada i klizanje je put do mog srca :)
He he :smilegrin:
Sta da ti kazem... :nokti:
Ko zna, zna ;)
Korisnikov avatar
By Moa
Gledala sam na Voice of America reportazu o ovom klizalistu i rekli su da je veliko 200 kvadratnih metara,e onda sam se malo raspitala redovno klizaliste je veliko 900 tako da je ovo bas malo izuzetno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!