Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
za nocni provod i ludovanje - Barselona, Ibica
za letovanje - plaza, more, sunce - Ibica, Sitges
za kompletno uzivanje, razgledanje itt - Barselona
ja sam se u Spaniji uvek i svuda ludo provodio - Madrid, Barselona, Ibica, Palma de Majorka, Sitges, Granada, Toledo, Kordoba, Sevilja ..., svuda ima nesto lepo i vredno za videti, plaza za uzivanje i danju i nocu, klubova sa kompletnim programom
Korisnikov avatar
By antibiotic
3. juli gay pride u Madrinu. Ludnica.

Pa onda nadjes frajera da te odveze do Barselone... :dance:
Korisnikov avatar
By Dina
Loni i ja ako nam ne uspeju neki drugi planovi isto idemo ove godine u Spaniju :yay:

Ja sam bila vec ali pre dosta godina. Oduvek sam obozavala Spaniju i u medjuvremenu sam ucila i jezik tako da ce mi ovaj put ako odemo biti i lakse. Ali donekle mi je Spanija bila razocarenje sem Barselone. Kasnije su mi rekli da ako sam htela da vidim bas Spaniju iz filmova trebalo je da idem u unutrasnjost pa to mogu da ispravim ovaj put. Ja sam bila na Majorci a tamo nista od Spanije, irski kafici, italijanski kafici, nemacki i njihova muzika svuda... Nasli smo samo jedan kafic gde se mogla slusati spanska muzika a ja sam htela da slusam nju, da sam htela da idem u nemacke i irske kafice otisla bih u te zemlje :cupakosu: Jedne veceri su i tu spansku muziku poceli da pevaju na nemackom i bukvalno im ni Nemci nisu tapsali pa su se vratili spanskom. More nije bilo nista posebno. U Barseloni sam bila samo jedan dan ali me je ona odusevila, i zbog arhitekture i zbog atmosfere... tu bih volela da budem duze... Isla sam i na neki izlet gde su bili vitezovi, vracanje u proslost, jako simpaticno. I isla sam nazalost na koridu, jedna od najuzasnijih stvari koje sam videla u zivotu. Mada uglavnom nisam gledala, ali bilo je strasno... :(
Korisnikov avatar
By bothways
Vise puta bio u Barseloni i okolini... ne znam za ostatak Spanije, ali u ovaj deo cu se uvek rado vracati. Ove godine sam prvi put bio i u gay klubu u Barsi :) Sve u svemu, jedna od mojih omiljenih lokacija.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ove godine konačno putujem sa dečkom u Barselonu :love:

Ima dosta korisnih informacija OVDE
Korisnikov avatar
By bu
moj predlog je Barselona..da mogu zivela bi tamo..bila u oktobru prosle godine..i bilo mi fenomenalno..
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Bila u Barseloni, i otisla nezadovoljna...

...jer ima toliko toga da se vidi, proba, oseti, da ni dva meseca tamo ne bi bilo dosta.
Divan je to grad, volela bih da se vratim, barem na dan...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by ::fy::

Što? Šta nije valjalo?
Pa rekoh, koliko god da putovanje traje, nedostaje ti sat, dva za jos ono, jos ovo...
Recimo, vecina ostalihgradova je kompaktna, maltene sve ti se nalazi u centru i svuda prodjes pesaka. Eventualno na uzvisenju postoji tvrdjava ili dvorac.
Barselona ima puno delova grada, u svakom postoji po nekoliko neverovatnih stvari za videti i slikati. Da ne pominjem koliko ima predivnih prodavnicica, suvenirnica, kafica pored kojih samo mozes da prodjes jer trcis da vidis sve znamenitosti. Meni je recimo jako zao sto nisam prosetala plazom. Ali bilo je ili to ili akvarijum. Otisla u akvarijum. Nisam mogla ni da cekam za ulazak u Sagrada Familiu, jer smo imali 10-15 minuta razgledanja oko nje i pokret. Ali je svakako jedan od najlepsih gradova na svetu.
Korisnikov avatar
By h2o
Barselona mi je ostala u najlepšem sećanju :dance:

Ceo taj mediteranski deo španske obale (Costa Brava) je prelep :kupanje: :seaman: :sunce:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
A Costa del Sol? Svi je pljuju da je turistička i puna pijanih Holanđana, ali mene zanima kakve su plaže i ima li hladovine.

Takođe kakva je situacija sa primorjem Granade? Tamo me nešto vuče da idem.
Korisnikov avatar
By poison
Toplo preporučujem Barcelonu.
Treba videti i Toledo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!