Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
imam ponudu za grcku 5 dana, 140e...sa nepoznatog br mi je stigla mesidz :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
ja bi u rvatsku, negde u julu, desetak dana...
da li je neko raspolozen za zajednichko letovanje?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by spliff
ja bi u rvatsku, negde u julu, desetak dana...
da li je neko raspolozen za zajednichko letovanje?

gde?:)
Korisnikov avatar
By spliff
neko ostrvo? dalmacija? istra?

ma bilo gde, samo da je (nashe) hrvatsko primorje
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam raspoložen, ali tek u avgustu, kad stičem pravo na godišnji odmor.
:roni:
Korisnikov avatar
By spliff
24. avgust madonna

8. avgust britney :wishfulthinking:

zato bih radije u julu...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Azdaja
Shmi, i meni je poslala :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Hys.
Originally posted by Azdaja
Shmi, i meni je poslala :smeh:

da da, kasnije sam ukapirala ko je...:)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Kolima, Italija, Francuska...

zapad, tri vode, Jadran, Sredozemlje, Atlantik.

pa .. nazad..
Korisnikov avatar
By *deni*
Sasvim neočekivano, ukazala mi se prilika da početkom narednog meseca odem u Igalo na 6 dana, pa ću tu priliku zdušno iskoristiti i malo se osunčati.
:sunce:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Neko je spomenuo Hrvatsku... Ja definitivno i konacno, s deckom u julu idem tamo. Posle 20 godina. :-)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kad sam se presabrala i suočila se sa postojećom finansijskom situacijom, iz grudi mi se oteo lelek, otpisala sam mogućnost za bilo kakvo putovanje, ali sam se brzo stabilizovala, pomolila se Bogu da što pre prođe ova kriza, a zatim sam otišla na pijac i kupila jedan veliki lavor i flašu mirišljave, aromatične soli.
Potom sam navratila u biblioteku ( višegodišnja sam članica ) i uzela neku laku beletristiku, pa pravac terasa.
Vodu u lavor, mirišljavu sol takođe, pa ću da se zavalim u ležaljku, potopim noge u lavor i uz duhovno nadahnuće iz onih knjiga, preguraću i ovo krizno leto 2009.
:cita: :roni: :kupanje:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by *deni*
Sasvim neočekivano, ukazala mi se prilika da početkom narednog meseca odem u Igalo na 6 dana, pa ću tu priliku zdušno iskoristiti i malo se osunčati.
A Suncane skale? :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Sunce
Originally posted by *deni*
A Suncane skale? :lol:
Ma ovo su radničke sportske igre, a s obzirom na to da nisam vešt u baratanju loptom, uzeću učešće u gađanju pikadom i u streljaštvu.
:avalon:
Korisnikov avatar
By *deni*
A sašili si mi i one pufnice za navijanje, pa ću imati zaduženje da našu ekipu u drugim sportskim disciplinama bodrim mašući tim pufnama sa strane.
:smeh:
Korisnikov avatar
By Primeval
Ja ne znam šta ću ovo leto. Niti sa kim kuku... :( Ide mi se u Mongoliju, Škotsku, Island, Novi Zeland, Argentinu, Krit...
Ima li neko ko voli extremne avanture ili slično? Pokušavam da nađem nekog ko voli skakanje po kamenju i lomljavu
po šumama jer mi se ide u Sopotnicu a dole je kao stvoreno za skakače poput mene! :D
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Ovog leta mora da se radi. Nije da se žalim, al' gore pomenuta Argentina mi ne bi škodila... :astral2:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Moj predlog je Malta, ali nikako u julu (velika toplota udružena s vlažnim vazduhom), nego krajem avgusta ili u septembru.
Korisnikov avatar
By KiWi
ja na letovanje tek u septembru .. ne zbog cena, već zbog posla :D
Korisnikov avatar
By boy89
i ja palniram u septembru, Grcka :) )))Skijatos
Korisnikov avatar
By Mikili73
Ako bude kešovine do septembra, malo do Grčke (Skiatos ili neko drugo ostrvce), a ako i ne bude, tu je kartica :)
Korisnikov avatar
By Stripi
ja bi, da ima para u Nikaragvu :love: pogotovo u glavni grad Managuau :cheer: ozbiljan sam, ne zajebavam se.
Samo ovdje nema nikakvih aranžmana za tamo :sigh:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Ne samo ovde, nego nema ni inače aranžmana za tamo :vestica: , mada ko zna.....možda preko TUI-a ima.
Korisnikov avatar
By Stripi
Šteta baš, neki dan sam slučajno zapeo na tome i jako mi se dopalo, barem ono što sam vidio na fotkama. Ima i svoju ružniju stranu, ali oopet, koja to zemlja nema? Dubai, eventualno :-)
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
NAJBOLJE JE UPLATITI LETOVANJE PREKO TRAVEL HOUSE, OVA AGENCIJA JE POZNATA PO INDIVIDUALNIM ARANZMANIMA, PREKO RENOMIRANIH SVETSKIH TOUR-OPERATERA. PREPORUCUJEM MYKONOS,HVAR, PUERTA VALLARTA.
uKOLIKO IDETE SA PARTNEROM I AKO VOLITE DA POKAZUJETE KOLIKO SE VOLITE NA JAVNOM MESTU, ONDA NIKAKO EGIPAT DUBAI, DA BE BI ZAVRSILI IZA RESETAKA:grin:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Da, Travel House radi sa poznatim svetskim agencijama.
Korisnikov avatar
By boy89
Mikii73, znaci i ti planiras Skijatos u septembru? Ja sam nasao baj povoljnu ponudu, al razmisljam jos, he he :)
Korisnikov avatar
By Mikili73
Jeste boy, planiram i nadam se da će tako i biti. Tamo još nisam bio...tačnije u Grčkoj uopšte nisam bio. Maltu, Tursku i Italiju jesam obišao, ali ovo još ne.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
..ja cu provesti ovo leto u BG-u..nema se love jbg...a da li iko zna,akko je ici na more u septembru..Da nesto odradim do tad?:iskolacen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!