Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja sam vadila njihovu vizu pre nekih mesec i po.
Vise se ne ceka kod same ambasade vec se ide u "World Bridge" u Airport City-ju. Pre toga naravno moras zakazati termin, prikupiti dokumenta, vaucere ili sta ti vec treba. I da, onaj cuveni upitnik sa pitanjima tipa: "Da li ste terorista?".
Inace, taj novi sistem funkcionise besprekorno, tacni su u minut, a osoblje je bilo zaista jako ljubazno i strpljivo da sam bila zacudjena, znajuci kako to ide po ambasadama kod nas. Nakon sto procesuiraju tvoja dokumenta, sto bi bilo nakon 3-4 dana, pozovu te na mobilni i jave kada mozes da dodjes po pasos. Viza mi je bila potrebna na svega 9 dana, ali sam dobila na 6 meseci, sa dozvoljenom duzinom boravka od 180 dana i multiple entrance opcijom, sto je novina.
Nadam se da ovo pomaze. ;)
Korisnikov avatar
By colorado
Pomaze, naravno. Hvala.

Nego, gde je taj Aerodromski grad u odnosu na autoput kad se ide iz centra - levo ili desno? I koji gradski ide tamo od glavne autobuske?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by colorado
I koji gradski ide tamo od glavne autobuske?
Posto vidim da niko ne odg. kako od buske da stignes, mozda nije lose da kazem da do tamo idu busevi 67 i 68 sa Zelenjaka.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ili kod autobuske da 'uhvatish' 78 ili 83 i da idesh do opshtine na Novom Beogradu. Tamo chekash 73. i idesh 3 stanice :)

Ali raspitash se tamo u kom pravcu :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zar ne ide i neki tramvaj na tu stranu?
Korisnikov avatar
By colorado
Tinkerglocke, du hast mir gesichert! haha :*
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!