Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by AngraMainaTo sam se i ja pitao, i te bas za Libance.
ne znam, mozda u inostranstvo salju samo seks bombe.
Originally posted by Mars
Meni je ostala neostvarena želja da vidim Egipat zimi. Leti, na 70 stepeni takodje ima svoje draži, drugačije gledaš na sve lepote i čudesa okolo pod tim ekstremnim uslovima, ali sam siguran da će posebno da mi prija od decembra do februara.
Originally posted by IceBergkoliko je tesko dobiti dozvolu duuuugog boravka u egiptu?Originally posted by Mars
Meni je ostala neostvarena želja da vidim Egipat zimi. Leti, na 70 stepeni takodje ima svoje draži, drugačije gledaš na sve lepote i čudesa okolo pod tim ekstremnim uslovima, ali sam siguran da će posebno da mi prija od decembra do februara.
kairo nema zime... za nekoliko godina zivota tamo... tri put je padala kishica... a najnizu temperaturu koju sam doziveo je +13C i to je bilo u 4 ujutro... nama najvishe prija taj period od novembra do marta... vec april postaje vruc... a alexandrija je dosta pod uticajem mediterana i zna biti jako hladna i dosta kishovita... ima par lepih mesta a sve ostalo me potseva na seloa na sinaju pogotovo na sv. katarini zna bogami i sneg da zaveje... kairo je velik i iam dosta izbora... mada mene potseca na siromashnu verziju NYC... strogi centri zemalika, mohendisina, tahreera, meadija, nasr sitija i heliopolisa su super... a cim izadjete iz kruga toga nailazite na onaj tipichni egipat... naravno koji se meni svidja... kao shto je haram street na gizi, merg, obodi nasr sitija i mohendisina, shubra, sharabija, brdo mokkatam, aisha, zejnep, koptsko kairo... gde mozete bash da osetiti dushu grada kao i down town, koji isto spada u kruzing areu i sa jednim lokalom gde je pivo najjeftinije u gradu... i taj lokal me potseca na nashe birtije a ima dosta stranaca u njemu i preslatkih egipcana
![]()
Originally posted by MarsZa lokalne ljude (pod lokalno odnosi se na plemena, ne sve drzavljane na primer Brazila), pravilo slobodnog kretanja se primenjuje skoro u svim zemljama regiona. Na primer, plemena u Amazonu slobodno se krecu izmedju Brazila, Gvajane, Surinam i Venezuele bez papira i prelaze 'granicu' bilo gde. Takodje iznedju Kolombie i Brazila, u regionu Amazona slobodno se mogu kretati ti 'domorodci' (ne ostali gradjani), dok je nama strancima na primer dozvoljen prelazak iz Kolombie u Brazil (u regionu Amazona) samo na prelazu Letecia-Tabatinga. U stvari, nama niko ne brani da mi slobodno predjemo dzunglu iz na primer Paname u Kolombiu (preko Dariana) ili iz Brazila u Surinam, ali ovo se smatra nelegalnim i neregistrovanim ulazem u zemlju, te nam na prvoj proveri dokumenata mogu videti da nemamo ulazni pecat, i to se kaznjava. Znam iz licnog iskustva jer sam bio 2 puta deportovan, a ilegalno sam usao u zadnje 3 godine u jednu juzno-Americku zemlju, jednu Africku (ovo je bilo gadno), i 3-4 puta u jednu Azijsku zemlju.
Znam ljude koji su se tako kretali po amazonskim drzavama (mozda Sing moze da potvrdi).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!