Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Ja u Grckoj nisam dugo bila... Isla sam kao dete u Paraliju i njom nesto nisam bila bas odusevljena. I pre jedno desetak godina na Rodos, e on mi se svideo. U to vreme, a pretpostavljam da se nije izmenilo, bilo je puno mesta za provod, kafic do kafica... bas onako morska atmosfera... Isli smo i na neke izlete i tako... Mana je sto vetar neprestano duva, pa je uvece malo hladnije... Mada mislim da je sto se cene tice Rodos mozda i najskuplji, ali mi je nekako najprijatniji za nocni zivot, izlaske, da ti deca ne skacu po glavi... Na Tasos a i u kontinentalni deo idu sve porodice, skoro svi ljudi za koje znam da imaju decu idu u Grcku na letovanje.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by starky
Ja sam bila na Krfu sa devojkom i bilo mi je savrseno...zadovoljava sve ukuse...ove godine idemo na Krit pocetkom jula... :D
sada videh ovaj postic.. pa hajde neki hint mi baci, posto sledece nedelje putujem tamo i skroz ne znam sta da ocekujem :D
neka kjut plaza da nije premala i da ima puuuuuuuuuno sitnog peska :meda:
ili nesto sta god zanimljivo.. ajde ajde :D
Korisnikov avatar
By starky
Preporucujem kupanje vise na ovoj istocnoj strani, prema kontinentalnoj Grckoj,tu je mnogo toplija voda.Glifada je ogromna pescana plaza,prelepa je ali ima puno ljudi,ona ti je na zapadnoj strani.Paleokastrica je savrsena plaza ali je tu ledena voda,takodje na zapadnoj strani.Kasiopi su savrseni i plazice su tamo meni skroz po meri.Isto i Barbati (to je sve na istoku) i stvarno po meni najbolje.Sto se tice "night life" grad Krf je savrsen.I idi na izlet na ostrvo Vido...vredi.
By Paranoid Androgynoid
citam neke 'reviews', ovo sto ima svuda po netu i svi nesto pricaju zapadne plaze, zapadne plaze bla bla bla.. kapiram da je to zato sto ljudi vole one standardne xyz metara duge/siroke plaze sa brdom ljudi a meni je to previse, vise volim one skucenije sa malo ljudi i cistom vodom neuzburkanom milionima nogu koje spartaju tu :lol:
smestaj nam je u Ipsosu btw. gde i nije neka plaza ali cemo spartati svakodnevno, citam da ima prevoza i turistickim brodicima i mini busevima, ako bude dovoljno parica verovatno uzmemo i neki rent-a-car bar na 5 dana da se svrckamo pa ce valjda biti ok. :)
do nocnog zivota sumnjam da ce nam nesto biti stalo.. vise mislim da cemo traziti neku chill varijantu, more svece muzika i alkohol :) a toga valjda ima svuda..

hvala jos jednom.. ako se setis jos necega pridodaj slobodno :giggle:
Korisnikov avatar
By starky
obavezno uzmi auto preko agencije kojom ides na Krf,ako ides tako,sa PUNIM osiguranjem,da te ne bi drkali ako ti neki kamencic ili slicno ogrebe auto...tamo niko ne pazi a voze zasu...samo polako...;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!