Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By mini32
Ovako,kupila sam kartu wizzair iz Zagreba za London,preko neta..Iznos je uredno skinut sa moje kartice.Ono sto mene zabrinjava,obzirom da prvi put na ovaj nacin putujem,je cinjenica sta kada dodjem na aerodrom..Nadjem poslovnicu i kazem im dajte mi moju kartu koju sam ja kupila pre dva meseca..Joj,molim vas dajte mi savet kako to funkcionise!!
Korisnikov avatar
By colorado
Da.
Nemoj da zaboravis da odstampas mejl u kojem ti je racun i da ga poneses sa sobom!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
siguran sam da si dobila detaljno uputstvo kada si kupovala kartu. probaj da prvo to prostudiraš.
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by colorado
Da.
Nemoj da zaboravis da odstampas mejl u kojem ti je racun i da ga poneses sa sobom!
MORAS da odstampas...to ti je kao elektronska karta...sa tim papirom putujes sve vreme...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by 2Q2Bstr8
siguran sam da si dobila detaljno uputstvo kada si kupovala kartu. probaj da prvo to prostudiraš.
Vala baš.
Ako si u stanju da kupiš avionsku kartu a da ne pročitaš šta tamo piše (čak ne ni sitnim slovima) onda i nije neka šteta ako ni ne kreneš...
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by starky

MORAS da odstampas...to ti je kao elektronska karta...sa tim papirom putujes sve vreme...
Ko kaže da moraš?
JA sam im sam dao kod karte.
Korisnikov avatar
By Manon
ako je karta elektronska nista ti ne treba. Cekiras se sa pasosem i preuzmes samo bording kartu.
Od kad su te elektronske karte meni je svanulo. Samo okrenem tel svoje agencije, oni me ukucaju i direktno idem na aerodrom. Faktura mi stigne postom. Milina :)
Korisnikov avatar
By Skyen
jep, treba ti samo pasos. ako ces biti mirnija, odstampaj mail koji si dobila kao backup
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by Stripi
Originally posted by starky

Ko kaže da moraš?
JA sam im sam dao kod karte.
Ne moraš ni to ... ja sam samo na pasoš

Ako prvi put putuješ ....bitno ti je da znaš da (ako ima presedanja) tražiš da ti prtljag bude prijavljen do krajnjeg odredišta, a pre nego što se čekiraš proveri negde tamo šta sve možeš da uneses u avion, pa sve ono što ne može, potrpaj u prtljag, jer, oduzeće ti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!