Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kekica
Ne mogu nigde da nadjem na netu, a kada pitam moga mutavog rodjaka ne ume ni da objasni!

Zanima me da li je za nostrifikaciju diplome potrebno lekarsko uverenje? Ako jeste, sta ce im to koji djavo?! :pljuje:
Korisnikov avatar
By Kekica
Moje diplome u Srbiji. A ja sam iz CG.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da, srednje.

ont: ne znadem al ti si se na vreme setila :lol:
Korisnikov avatar
By bern
Ne treba ti zdravstveno koliko ja znam. Uputstvo imaš na sajtu orgovarajućeg univerziteta, a i zakon o obrazovanju će ti poslužiti okvirno.
Korisnikov avatar
By Kekica
Na sajtu Megatrend fakulteta nisam nista nasla o tome.A za upis mi to nije potrebno, vec samo svedocanstva, diploma i izvod iz maticne knjige rodjenih.

Za tu nostrifikaciju mi je rekao ovaj jedan rodjak koji isto upisuje u BG, ja o tome nisam imala pojma.To je priznavanje strane diplome, jer sam srednju zavrsila u CG.E sada, ja sam bila na sajtu Ministarstva Prosvete Srbije i tamo pise sta je sve potrebno, za zdrastveno ne pise nigde.E onda me sada zbunjuje taj rodjak koji je juce bio tamo u BG i rekao da mi za nostrifikaciju treba i zdrastveno osiguranje.Uf...

Ako biloo ko zna, molim neka mi kazeeeee...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Od viška dokumenata glava ne boli, a može baš baš da koristi. ;)
Korisnikov avatar
By Kekica
Originally posted by KorvinOdAmbera

Od viška dokumenata glava ne boli, a može baš baš da koristi. ;)
Ali taj višak dokumenata kosta 40e :D , a radije cu se ubiti :opatica:

I da, pitala sam drugaricu, jos smotaniju, ali mi je barem objasnila da ne treba lekarsko uverenje, tako da :zakljucano:
Korisnikov avatar
By blenta
zasto bi aman trebalo lekarsko uverenje za transkribovanje diplome

pa ne pise u diplomi da si zdrava i plodna, no da si polozila te i te casove

zovi studentsku sluzbu i pitaj sta oni oce da im doneses
jer sam vidjao od faxa do faxa da ne traze nista
a negde sam vidjao da traze zvanican prevod na srpski ^^
Korisnikov avatar
By Kekica
^ Veruj mi to sam i ja isto pitala ovog rodjaka. :neznam:

Izgleda da mi je rodjo glup :grebanje:
Korisnikov avatar
By Shmi
A da umesto 'glup' napises 'neinformisan'? Lepse zvuci bona. :trep:
Korisnikov avatar
By Kekica
"Neiformisan"?Ma daj, pa otisao je da uradi nostrifikaciju i to mi je rekao da mi je potrebno.On ne zna gde se nalazi, trust me, poznajem ga -.-
Korisnikov avatar
By Shmi
Ma kako god bona misljenje o njemu zadrzi za sebe. Suvisno je u temi to sam samo htela da kazem a ako ti vec stalo da kazes i nesto o njemu sroci 'lepse'.

Femica si! :kosach: :lol:

Necem vise da oftopikujem. :bye:
By loreenche
danas sam radio nostrifikaciju... i ovakva je bila procedura... napravio sam po 2 fotokopije svakog svedocanstva i diplome, otisao u sekretarijat za obrazovanje... takoreci zgrada izvrsnog veca - pisarnica - zahtev - popunis - uplatis u posti - odneses u sekretarijat, dobijes potvrdu, nosis na faks

kontam da nece puno da se razlikuje :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Zen

danas sam radio nostrifikaciju... i ovakva je bila procedura... napravio sam po 2 fotokopije svakog svedocanstva i diplome, otisao u sekretarijat za obrazovanje... takoreci zgrada izvrsnog veca - pisarnica - zahtev - popunis - uplatis u posti - odneses u sekretarijat, dobijes potvrdu, nosis na faks
ako je tako jednostavno oću i ja nostrificirati svoje u BG... :yay:
nego, dal bi to bila nostrifikacija ili bi se tu više radilo o vostrifikaciji... :hamlet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!