Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By beodecko
Caos svima,
Imam jedan problem i mislim da bih ovde mozda mogao efikasno da ga resim, a da to jos bude i visestruko korisno.
Naime, rec je o sledecem: Radim kao zamenik direktora marketinga jedne medijske kuce (iz razumljivih razloga ovde ne navodim tacno ime i druge preciznije podatke) i moja licna asistentkinja danas je dala otkaz na to radno mesto. Devojci je iznenada iskocila sansa za posao u struci, dve ulice od zgrade stanovanja i resila je iskoristiti priliku koja joj se pruza, sto je mene kao njenoj prijatelja ucinilo sretnim, ali me je kao njenog sefa prilicno zeznulo, da se tako blago izrazim, jer mi pomoc prilicno hitno treba (jednostavno je takav obim obaveza da mi je apsolutno nemoguce da sve radim sam) i dobio sam vec odobrenje direktora da nadjem drugu osobu koja ce popuniti njeno mesto.
Kako je to posao koji podrazumeva veoma blisku saradnju tokom redovnih 8 radnih sati, 5 dana nedeljno, ali cesto i van tih okvira, logicno je da zelim pored sebe osobu od koje ne moram nista kriti i sa kojom mogu da budem sasvim otvoren, cak i kada treba da me pokriva jer sam pobegao sa deckom na produzeni vikend :B
Dakle, takva opcija mi je otvorena (skoro) jedino ako je u pitanju gay/lez osoba - sto se nadam da cu ovako postici, pre nego sto se odlucim na klasican oglas na infostudu.
Dakle, ako ste mladi (22 do 30 god), iz Beograda, sa nekim pristojnim obrazovanjem, razvijenim vestinama komunikacija, zaintereovani za marketing, brending, medije i slicno, pri tom izgledate prijatno i raspolozen i ste da ucite i radite u (manje-vise lol) prijateljskom okruzenju - posaljite mi poruku u inbox, pa da se nadjemo na nekoj kafi i porazgovaramo pre zvanicnog dela razgovora sa mojim direktorom.
Bilo bi pozeljno da se solidno snalazite na racunaru, vladate govorim engleskim odlicno i bar pomalo pisanjem istog, nemate problema sa komunikacijom sa nepoznatim ljudima, tu i tamo mozete i da slazete zarad opsteg dobra i iznad svega ste normalna, prijatna osoba.
Sto se plate tice, eto jso to da kazem, ako sam dobro upucen prvih 3 meseca se radi za minilamac, to je neki vid probnog rada i privikavanja obe strane, a nakon toga ide redovna plata, ako se skapiramo, na obostrano zadovoljstvo.
Eto toliko ovde. Detaljnije ne trazite, jer ovako javno necu davati vise pojedinosti.
Hvala na razumevanju i vremenu :)
Pozdrav svima...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Prestadoh da čitam kada je postalo očigledno da se mora pojavljivati na poslu....
Pardon, htedoh reći:
Interes povodom ovog oglasa je umanjen u srazmeri s ličnom analizom oglasa za ponuđeno radno mesto. Te moguća dalja akcija povodom ovog oglasa od moje strane će izostati, odnosno nema kompatibilnosti između poslodavaoca i moje malenkosti kao čitaoca ovog oglasa, ne samo što se zahteva prekovremeni rad, u kojem nedvosmisleno da ima i fizičkog kontakta. Već zato što je mandatorno prezentovanje na radnom mestu, u kojem izgleda da ima dosta putovanja a i kontakata s zlim i lažljivim...ovaj s ozbiljnim i poslovnim ljudima.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
1. "Minimalac" je varvarski običaj koji valjda postoji samo u Srbiji. Rad ima svoju cenu i ne treba zloupotrebljavati nezaposlenost da bi se štedelo na najgori mogući način i manipulisalo nečijim vremenom.

2. Posao mi zvuči kao neko žešće prodavanje magle, n'est-ce pas?

3. Eno ti Vangel, on je pre neki dan tražio posao.
Korisnikov avatar
By colorado
Ma to je tako samo na papiru. Vidis da je decko kao jako zauzet, a ustvari smao trazi nekog s kim bi otisao na kafu. hahah
Korisnikov avatar
By colorado
e da, moram da napomenem da se samo salim. srecno u potrazi. da sam u drzavi, mozda bih se i prijavio. mada, nisam siguran da ja mogu da budem nasmejan toliko dugo.
Korisnikov avatar
By jukie
Od dvanaest teza koje sam primetio u oglasu, imam 3 za, 3 možda i 6 protiv...
tako da ono ništa...:sigh:
Korisnikov avatar
By beodecko
Necu pojedinacno odgovarati na postove - nije mi jasno zasto svaki pokusaj postavljanja teme na ovom forumu mora da se pretovori u prepucavanje..?

Dakle, ja gore naveo uslove, kome nisu ok - zao mi je, a oni koji su zainteresovani - mogu da se informisu preko inboxa - onima koji su to vec uradili hvala, saljem poruke, vec u toku dana...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
a toooo je taj gej lobi, znači!
idem odma' da vas prijavim nekim srpskim sokolovima (orlovima, tigrovima, lemurima, kaj god)...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Baj d vej, minimalac je bruto 200 evra
ako ima zdravstveno, socijalno, penziono i markicu, sve se to odbija od plate.
U prevodu, plata je oko 16000 RSD.

A na trafici plata 300 evra, lupam, recimo...

Ne verujem da će neko obrazovan pristati... :cigareta:

Na ovu krizu najviše se isplati zapošljavati na minimalac nekoga svaka tri meseca.
Korisnikov avatar
By Galadriel
I da, ugovor o radu se potpisuje na 6 meseci, tako da ne razumem na koji način probni traje tri meseca. Jedino ako se piše izveštaj o radu na tri meseca pa to ide na reviziju, ali taj neko je i dalje pod ugovorom. Što znači da će jadničak verovatno i posle ta tri meseca raditi za minimalac jer će to samo stajati u ugovoru. Povećanje ide na dobru volju poslodavca. Čak i ugovor o delu se potpisuje na 6 meseci.

A probni rad traje, odnosno primanje za stalno obično ide posle godinu dana staža...
Korisnikov avatar
By 2kune
fino prosim, otepite ovaj oglas na kakav kineski forum... pih! :lepeza:
By J...
Originally posted by Galadriel

I da, ugovor o radu se potpisuje na 6 meseci, tako da ne razumem na koji način probni traje tri meseca.
Ugovor o radu se obicno potpisuje tek nakon tri meseca (probnog) rada na crno.
Korisnikov avatar
By IriS
e jbg, ne ispunjavam jedan uslov. godine.

mnogo gubiš druže, ja bih sa mojih trideset ipo bila savršena asistentkinja, doduše da sam dokona. :maljkovic:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Muftare, mutivode, izrabljivači, pijavice, "biznismeni" iliti "sposobni ljudi" srpskog rukovodstva...:apprentice:
Korisnikov avatar
By IriS
:klap:

vidi se da imaš više iskustva od mene sa istima :wundy:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Covek nigde nije rekao da je potrebno radno iskustvo. To verovatno znaci da ce zaposliti nekog klinca/klinku koji nema blage veze s vezom i krenuti da ga/je obucava u poslu od nule. Za to je normalno dogovoriti neku pocetnu malu platu, a ako se radi o minimalcu koji je full prijavljen to uopste nije toliko losa ponuda. Dosta bolje nego raditi tri meseca za 200 evra bez ikakvih beneficija.
Korisnikov avatar
By Srklet
evo kako ormaruše proizvode nove ormaruše... :pljuje:
Korisnikov avatar
By Srklet
netko mora. barem jedna osoba. :klux:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kad ti zatreba prevodilac za nemacki javi se meni :hyper: nisam komunikativna :sigh: a telefon diskriminisem i kad me devojka zove, tako da samo preko mail-a i sms-a mozemo da funkcionisemo :awesome:
By loreenche
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

kad ti zatreba prevodilac za nemacki javi se meni :hyper: nisam komunikativna :sigh: a telefon diskriminisem i kad me devojka zove, tako da samo preko mail-a i sms-a mozemo da funkcionisemo :awesome:
+ nisi zgodna, al ti je faca vrh! ©

Here's a thought... Drz'te je za ono promo lice, sto se smeje, sa lepim zubicima... Na homepageu websitea ili nesto slicno :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!