Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Moja najbolja drugarica je danas dobila otkaz.

Radila je kao prodavačica u parfimeriji iako ima ekonomski fakultet. Pre par nedelja u prodavnicu je kročila neka mršava veoma elegantna bakuta koja se raspitivala za parfeme. Gledala je samo one najskuplje i poprskala se jednim.

I tako svakog drugog dana od tada je dolazila, naparfemiše se u parfimeriji, zahvali se i ode! I ovoj mojoj juče pukne film jer ova već dolazi deseti put ... Rekla joj je par oštrijih reči (bez psovki) malo povišenim tonom, ali opet uz persiranje.

To je videla njena šefica/vlasnica lokala ... a onda je bakuta izvadila buđelar, kupila pet najskupljih modela ... ali je zahtevala da ova moja popije otkaz.

Istog trenutka joj je vlasnica rekla da može da pokupi stvari i da ide ... naravno, još nije dobila otkaz (čule su se telefonom), ali vlasnica ozbiljno razmišlja o tome s obzirom "na njeno ponašanje"
By Swanheart
testeri i sluze za prskanje, njoj ne ide ni iz dzepa ni u dzep
uradila bih isto sto i bakuta i trazila da je otpusti ( hajd sad slobodno osudjujte )
By Ulix
Nije posao tvoje drugarice da se izdrkava nad mušterijama, i ja bih je otpustio da sam na mestu te vlasnice.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Ulix

Nije posao tvoje drugarice da se izdrkava nad mušterijama, i ja bih je otpustio da sam na mestu te vlasnice.
Ovo gore.
Sve i da bakuta nije kupila nijedan parfem, ako radis u prodavnici maniri i postovanje su elementarna stvar. To ih valjda ne uce na fakultetima, a izgleda ni u srednjim uzaludnim, pa se danas svaka glupaca koja radi u parfimeriji ili pekari istresa na musterijama.
Korisnikov avatar
By ns.happy
nista me ne nervira vise od zaposlenog osoblja koje skenira i ima nadrkan stav... imam utisak da kad izadjem iz butika mogu svetleti u mraku koliko me ozrace... idioti... ima ko ce da radi. ako joj se ne svidja, neka trazi dalje.
By Swanheart
Originally posted by Wilhelmina

Ovo gore.
Sve i da bakuta nije kupila nijedan parfem, ako radis u prodavnici maniri i postovanje su elementarna stvar. To ih valjda ne uce na fakultetima, a izgleda ni u srednjim uzaludnim, pa se danas svaka glupaca koja radi u parfimeriji ili pekari istresa na musterijama.
+ zaposleni u Avanguardiji i svim tim kvazi urbanim radnjama. Misle da su uhvatili Tadica za :cenzura: pa se ponasaju kao da je sve to njihovo
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Treablo je da prijavi bakutu vlasnici, pa nek' ona vidi sta ce s' njom...
Korisnikov avatar
By *deni*
Bože, pa ako te prodavci maltretiraju, a ti njih maltretiraj još više.
Kad god primetim da je neka prodavačica nervozna i neuljudna, namerno se dugo zadržavam u prodajnom objektu i još je pitam šta misli kako mi stoje farmerice koje probam.
Ne bih nikad pisao prijavu protiv neuljudnog osoblja, jer neću nikoga da nosim na duši, ali za podjebavanje i maltretiranje sam uvek raspoložen.
:kosa:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Swanheart
Originally posted by Wilhelmina

Ovo gore.
+ zaposleni u Avanguardiji i svim tim kvazi urbanim radnjama. Misle da su uhvatili Tadica za :cenzura: pa se ponasaju kao da je sve to njihovo
e zato ja volim zaru, ne smeju da pisnu. rade svoj posao i cute.
By Swanheart
Originally posted by Vetur úlfur

Treablo je da prijavi bakutu vlasnici, pa nek' ona vidi sta ce s' njom...
hajde mi objasni zasto bi je prijavljivala vlasnici
bakutino pravo je da stavi ako hoce i 5 razlicitih parfema na sebe i da dolazi ako hoce i 5 puta u toku dana u parfimeriju.
Korisnikov avatar
By ns.happy
jedino ako je cura mozda pomislila da bakuta hoce da opljacka radnju, pa dolazi u izvidnicu da oceni kakvo je sigurnosno stanje istog :-))))
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa ima pravo da uzme ceo tester i isprska se, tako da ta logika nije dobra.
Za kiwijevu drugaricu bi definitivno bilo bolje da zastiti sebe tako sto ce napomenuti vlasnici, i ostaviti njoj da odlucuje.
By Swanheart
:lol:

vest dana, super bakica opljackala parfimeriju
Korisnikov avatar
By KiWi
Ali ona po prirodi uopšte nije nadrndana i bučna. (bar u mom prisustvu) Ona je jedno divno stvorenje, spremna da svakog izađe u susret.

Ne bih da je branim, ali bakuta je zloupotrebljavala pogodnosti testiranja parfema ... Tako bi svi mi mogli pre nego što odemo na neki date da odemo do prve parfimerije i naparfemišemo se ... To se jednostavno tako ne radi ... Posebno ne po 10 puta u istoj parfimeriji i to sa istom prodavačicom ...

Ne znam .. Još nije sigurno da li će dobiti otkaz, ali neku kaznu će sigurno da popije ... a da bakuta nije izvadila keš i kupila parfeme, ona bi sigurno dobila pohvalu od vlasnice ... ako ne i povišicu ...
Korisnikov avatar
By ns.happy
za curu koja je zavrsila ekonomiju ne kapira postulate kapitalizma. musterija je uvek fak uvek u pravu!
By J...
Originally posted by *deni*

Ne bih nikad pisao prijavu protiv neuljudnog osoblja, jer neću nikoga da nosim na duši, ali za podjebavanje i maltretiranje sam uvek raspoložen.

:up: Tacno! Meni nije jasno kako neko moze da pozeli da ugrozi neciju egzistenciju i mozda i zivot time sto ce zahtevati da ta radnica bude otpustena. Ako mi je toliko zasmetala, uzvratila bih istom merom i ne bih se vise vratila u tu prodavnicu ali da nekog zbog toga toliko zamrzim da mu sjebem zivot - to bi mi bilo jako podlo i nisko.
By Swanheart

Pa ima pravo da uzme ceo tester i isprska se, tako da ta logika nije dobra.
Za kiwijevu drugaricu bi definitivno bilo bolje da zastiti sebe tako sto ce napomenuti vlasnici, i ostaviti njoj da odlucuje.
naravno, ima pravo i moze da isprska ceo tester ako to hoce. Isto kao sto npr u marketima imas pravo da probas nesto od hrane koja je na promociji i niko te ne ogranicava ako stoji na pultu 20 parcica necega da uzmes svih 20 parcica.
Kiwijeva drugarica nema ama bas nikakvo pravo da uputi musteriji "par ostrijih reci" pa makar one bile bez psovki.
Da sam ja bila na mestu bakice bila bih jos bezobraznija i trazila i pismeno izvinjenje radnice.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by *deni*

:kosa:
:radosnice: Pederska sujeta :radosnice: Inace, i ja to radim :awesome:
Korisnikov avatar
By Anhedonie

naravno, ima pravo i moze da isprska ceo tester ako to hoce. Isto kao sto npr u marketima imas pravo da probas nesto od hrane koja je na promociji i niko te ne ogranicava ako stoji na pultu 20 parcica necega da uzmes svih 20 parcica.
Kiwijeva drugarica nema ama bas nikakvo pravo da uputi musteriji "par ostrijih reci" pa makar one bile bez psovki.
Da sam ja bila na mestu bakice bila bih jos bezobraznija i trazila i pismeno izvinjenje radnice.
Znaci, imas puno pravo da udjes u radnju i prskas sve testere po ceo dan, dokle god imaju i tako istrosis celu parfimeriju?
U svakom slucaju, poenta mog prvog posta je da nije trebalo da ta drugarica odluci sta da radi, nego vlasnica.
By Swanheart
ako cemo bas da cepidlacimo, nigde ne pise da to ne mozes da uradis.
kao sto mozes da udjes u radnju i isprobas sve farmerke/majice/patike ... koje se tu nalaze kako bi video da li ti odgovaraju.
Korisnikov avatar
By ns.happy
treba da cujemo bakutinu pricu, pa onda da donosimo zakljucke, zapravo :-))
By J...

U svakom slucaju, poenta mog prvog posta je da nije trebalo da ta drugarica odluci sta da radi, nego vlasnica.
:up: I to je tacno! Mene bi iskreno bolela ona stvar koliko ce bakuta da trosi parfema, samo bih to prijavila vlasnici.
Korisnikov avatar
By 2kune
Parfemi su suvišni, kao i čitava ova priča. Moralne osobe same od sebe mirišu na ruže i nemaju nikakve potrebe za nižim međuljudskim interakcijama poput ove ovdje opisane. :opatica:
Korisnikov avatar
By Anhedonie

ako cemo bas da cepidlacimo, nigde ne pise da to ne mozes da uradis.
kao sto mozes da udjes u radnju i isprobas sve farmerke/majice/patike ... koje se tu nalaze kako bi video da li ti odgovaraju.
Pa da, ali patike i farmerke se ne trose, a parfemi da :hekla:

Sve u svemu, ovo sto je J... rekla ^^
Korisnikov avatar
By tinkerbell
1. ako je vec primetila bakutu i njeno 'zloupotrebljavanje' testera, morala je gazdarici da prijavi ili da se posavetuje kako da postupi.

2. ne verujem bash da mushterija ima pravo da isprska SVE testere ili da pojede sve proizvode na nekoj degustaciji, znachi bash da stane i da se izivljava nad tim... mislim svashta. to sluzi da se lepo proba i to je to....
By Swanheart
sluzi da se proba, ali te niko ne ogranicava
e sad da li ces da budes neotesan pa da uzmes sve ili da probas jedno/prsnes jednom parfem, to je na tebi.
Korisnikov avatar
By tinkerbell

swan, prva si krenula sa cepidlachenjem....

a gde pishe da mozesh sve da porobash/pojedesh? jel ti neka promoterka u marketima rekla 'evo izvoli probaj, ako ti se svidi pojedi sve'?
By Swanheart
nije rekla ni uzmi samo jedno ne moze vise
By J...

e sad da li ces da budes neotesan pa da uzmes sve ili da probas jedno/prsnes jednom parfem, to je na tebi.

E pa bakuta je ocigledno neotesana. I zla. :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!