- 10 Sep 2009, 18:08
Ima li logike da diplomu koju je izdao jedan fakultet u Beogradu, potpisao rektor Univerziteta u Beogradu i dekan fakulteta....na drugom fakultetu tog istog Univerziteta smatraju ništavnom....jerbo postoji rupa u sistemu koja im to omogucava (cuveni proces Bolonjizacije je i inace tako uspesan
...i svako moze svaki dokument da tumaci na svoj nacin....rekose tim recima u Rektoratu, jer su eto oni u procesu tranzicije).....i kako to sad ja sa 34 polozena ispita i diplomom prvog stepena visokog obrazovanja, u stvari imam nulti stepen visokog obrazovanja...a kroz jos jedan ispit i diplomski rad sticem stpen VII/2....kako je moguce preskociti sve stepene tj stepen VII/1...i odmah dobiti VII/2......elem, ceo dan danas na ta dva fakulteta i u Rektoratu...da bih najverovatnije zavrsila na fakultetu u Novom Sadu.....da li tek to ima logike...... Da je sa samo jednom zavrsenom godinom studija dozvoljen upis (bez polaganja prijemnog), a meni sa mojih 5 godina to nije dozvoljeno,jer je opet rupa u sistemu....i ima li logike da rupe u sistemu nije bilo u julu mesecu,ali se sad pojavila
....i da je ta neka rupa progutala moje skolovanje, zvanje i diplomu