Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Evo još jedne spamerske teme za brz i jednostavan chat između korisnika.

Dakle, možete napisati kako ste proveli dan u vašoj školi / fakultetu...
Zbog čega ste se iznervirali...
Na koga ste se naljutili...
Šta ste novo interesantno naučili...
Ko je bio neočekivano fin prema vama...
Etc.

----------------

Mene je danas iznenadilo što mi je nekoliko njih ponudilo cigaru.
I takođe me je iznenadilo što su bili izuzetno fini, fino se ponašali.
I još me je iznenadilo što su me pozvali da igram košarku sa njima i nisu se nervirali kada bi lopta magično prošla kroz mene (?).
I zabavna je činjenica, da, iako dugo nisam bio, niko me nije pitao.

Btw, jeste li znali da voda ne može da dostigne temperaturu veću od 100°C? Veoma jednostavna konstatacija, a jako interesantna. Pomenuo profesor danas.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
porazilo me koliko su deca u 5b dosadna i nezanimljiva
Korisnikov avatar
By horus.
bilo je diiiivno... odustao sam od odlaska na fax i spavao sam do 2... :zeva:
Korisnikov avatar
By Rei
Tek cu da idem kasnije... Na vezhbe iz baza podataka, u rachunarsku laboratoriju sa 20 kompova u kojoj 'vezhba' nas 40 jer profa nece da nas podeli da ne bi imao vishe posla, a sve u prostoriji velichine moje dnevne sobe sa nesnosnim vrucinama. :teletabisi: Mada, dnevna soba mi nije bash mala :giggle:
By Sixto
S obzirom da privodim kraju kao apsolvent i dajem poslednje ispite samo idem radi polaganja u nastavnu bazu, a s obzirom da je ispit u pitanju moje provedeno vreme tamo se svodi na trazenje wc-a! Nervoza naravno!
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Allkey

Btw, jeste li znali da voda ne može da dostigne temperaturu veću od 100°C? Veoma jednostavna konstatacija, a jako interesantna. Pomenuo profesor danas.
Neko ko vishe zna ce se verovatno pojaviti, za sad cu samo da kazhem da termin 'superheated water' podrazumeva vodu chija temperatura prelazi 100 stepeni a koja nije prokljuchala, dodushe na wikipediji pishe da mora biti pod pritiskom. Mrzi me da detaljnije pretrazhujem wikipediju, ali eto samo da kazhem da mislim da profa nema pojma. :)

Neshto meni josh interesantnije je supercooled water, izguglajte freezing rain, fascinantna i prelepa pojava (i opasna) :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
jeste li znali da voda ne može da dostigne temperaturu veću od 100°C?
Neko ko vishe zna ce se verovatno pojaviti, za sad cu samo da kazhem da termin 'superheated water' podrazumeva vodu chija temperatura prelazi 100 stepeni a koja nije prokljuchala, dodushe na wikipediji pishe da mora biti pod pritiskom.
Tu je sve do terminologije. Ljudi teže da koriste izraze "uvek" i "nikad" a kao što znamo univerzum je vrlo kvir i ima uvek izuzetak za svako pravilo. Voda koja se kuva u loncu (ili otvorenom toplom izvoru na Andima) ne može da pređe 100 stepeni jer se pretvara u paru, a para odlazi napolje u vazduh i leti okolo dok se ne ohladi i kondenzuje, dok voda u unutrašnjosti vulkana ili specijalnoj aparaturi gde se postiže taj dodatni pritisak prati drugačija pravila
Korisnikov avatar
By Rei
A voda u mikrotalasnoj pecnici? :)
Korisnikov avatar
By Kiborg

Ta konstatacija je tačna samo za atmosferski pritisak i otvorene sudove u kojima se voda kuva. Ti sam možeš da zagreješ vodu na preko 100 stepeni. U kuhinji, pomoću ekspres lonca, na oko 120-125 stepeni.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pressure_cooking
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by REI

Neko ko vishe zna ce se verovatno pojaviti, za sad cu samo da kazhem da termin 'superheated water' podrazumeva vodu chija temperatura prelazi 100 stepeni a koja nije prokljuchala, dodushe na wikipediji pishe da mora biti pod pritiskom. Mrzi me da detaljnije pretrazhujem wikipediju, ali eto samo da kazhem da mislim da profa nema pojma. :)

Neshto meni josh interesantnije je supercooled water, izguglajte freezing rain, fascinantna i prelepa pojava (i opasna) :)
Naravno, mislio je da temperatura vode ne može da dostigne veću temperaturu od 100°C pri atmosferskom pritisku.
Ali meni su takve kratke činjenice zabavne.
Kao da mi se krilo ispred nosa, a tako je kul za znati.
Ne znam.

I naravno, prvo pravilo koje sam iz istog predmeta naučio je:
manji pritisak - manja temperatura
viši pritisak - veća temperatura
na šta vi očigledno pokašavate da mi ukažete.
By Ulix
Danas bas nije bio moj dan. :)

Meni se spavalo... a ortopedija traje i traje i traje i traje i traje. I traje.

I traje.

I traje.

:no:
By Hans
Danas nisam imao prva dva predavanja. Nisam znao da moja koleginica od 22 godine nije chula za Bejkona, to me je malo iznenadilo. Sve u svemu, lep dan. :)
Korisnikov avatar
By sofia
Lepo,znas kako?Ja njih slusam a oni mene jok...
Korisnikov avatar
By bothways
Ovako. Prva dva casa nismo imali jer se profa nije pojavio, mamu mu njegovu. Da nas je obavestio, ne bih izgubio 4 sata zivota na besmislice. Tako sam sa kolegama otisao do racunskog centra, da malo ubijemo vreme na netu. Tokom druga dva casa, jedan profesor je smarao dozlaboga, pa smo dvojica kolega i ja igrali veshala u drugoj klupi. Obesio sam jednog od njih dvojice dva puta! :D Posle je dosao jedan asistent i 4 sata drzao neke vezbe... Sve u svemu, predugacak dan.
Korisnikov avatar
By walt333
Ovako prva dva casa potpuno prespavao jer nisam stigao ujutru da popijem kafu tako da nisam bio u stanju nista da pratim, sa treceg otisao na kafu, cetrvrti i peti francuski i informatiku sam se cudio kako ljudi mogu biti tako glupi, sa sestog i sedmog otisao jer me je to ubilo u pojam
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i ja....pitam se da li su djaci primetili...
By Ulix
:lol:

Naucila si da spavas i delis keceve?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne.....da spavam i da se derem u isto vreme
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Prespavala sam skolu danas. Vala i zasluzila sam. I prvi put za poslednjih mesec-dva se osecam odmorno :lizalica:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Profesor me je najjace iskulirao u terminu konsultacija. Zasto bi on, zaboga, drzao konsultacije?
Korisnikov avatar
By Allkey
Meni juče bilo kul. Bio sam samo dva časa, a onda pobegoh u Ušće. xD
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam na poslednjoj godini pa vise ne idem nego sto idem a imam i malo casova... Imam utisak da i kod profesora i kod nas sve sluti na kraj, daleko su one godine kad smo redovno dolazili i kad su nas upisivali... Do duse sad nas ima mnogo manje a i to malo nas slabo dolazi, na nekim casovima sumnjam da ima ikoga, mada ne znam jer se nikad nisam pojavila :lol: ali ne znam nikog ko jeste... Juce sam imala dva casa... a danas cetiri ali vec sam isplanirala nesto drugo pa ne idem...

Sad mi nesto zao, uskoro nece biti faxa :rida:

A juce mi je bilo super, predavanje je bilo zanimljivo a susrela sam koleginicu koju dugo nisam videla pa sam u pauzi pricala sa njom :)
Korisnikov avatar
By Allkey
Danas mi je sve palo u vodu. Pored većine petica, danas sam uspeo da dobijem dve dvojke, NI SAM NE ZNAM KAKO.
I još treba da saznam za još dve ocene sa kontrolnih od danas.

Mislim da ću da se upucam.

I profesorka ustava koja je sva u fazonu "svi imaju pravo glasa" je danas ispala nacistička kučka kada mi je zalepila usta rečenicom "a ko si ti da menjaš moje gradivo?" samo sam se izvinio i rekao da nisam znao da nemam pravo na mišljenje, a ona je zaćutala.

Inače, na njenim časovima je nemoguće shvatiti određene političke termine niti kako funkcioniše ova država, ali je zato jako bitno i veoma opširno kako je nastala demokratija, gde su se prvo pojavili izbori i ostalo istorijsko smeće KOJE MI NIJE POTREBNO U ŽIVOTU, NITI ĆE MI IKADA BITI POTREBNO!

Ko je rekao da je HISTORIA MAGISTRA VITAE? Otići ću mu na grob i skrnaviti ga jednog dana.
By Ulix
Allkey, pa popravices, to su samo dve ocene, jaka stvar. :yes:
Korisnikov avatar
By Allkey
To je ATAK na moj EGO!

Nemoj samo da sediš tu smiren. Nerviraj se.
Biće mi lakše. :P
By Ulix
Veruj mi da skacem po stolici od besa. :P

Cuvaj zivce za faks, da vidis tamo sto ce biti sranja. :lol:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Prvo sam pevao, pa sam onda... pricao italijanski, pa sam onda pevao. I tako... :whistle: Zivelo zanimljivo obrazovanje :) I svi su bili tako fini. Neki dobri ljudi.
Korisnikov avatar
By jukie
Jako mi se sviđa ova tema, svi imate tako pozitivan pristup
skoro da poželim da se vratim u obrazovnu instituciju
and the burnt fool's bandaged finger goes wobbling back to the fire
onda se naravno setim
Korisnikov avatar
By lostinspace
A, jukie, zar ti nisi profesor biologije? Tj. zar i ti nemas svoju obrazovnu instituciju?! :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!