Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Pipin
Sorry ako već ima ova tema, nisam je našao.
Interesuje me vaše mišljenje o ovom vidu dopune znanja. Ima li neko iskustva sa tim?
Nabasao sam na neki sajt gde zaista pružaju lep izbor, ali ne znam da li ima kakva caka u svemu tome.
Kljik na link , pa na one tabove iznad. Zbunjuje me ono sa različitim vremenskim trajanjem kursa iako je bez instruktora.
Zainteresovan sam za ponešto, ali se bojim da se ne zeznem. Ja sam mislio da materijal sa CD-a koji dobijem, samo prebacim u komp i mogu da učim onda kad imam vremena, koristeći samo njihove online testove kad završim sa učenjem, a sad baš i nisam tako siguran. Naime, ne odgovara mi da imam nekakav rok.
Zna li neko kako to tačno funkcioniše? Ostaje li materijal kod mene u kompu?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Pipin
Sorry ako već ima ova tema, nisam je našao.
Interesuje me vaše mišljenje o ovom vidu dopune znanja. Ima li neko iskustva sa tim?
Nabasao sam na neki sajt gde zaista pružaju lep izbor, ali ne znam da li ima kakva caka u svemu tome.
Kljik na link , pa na one tabove iznad. Zbunjuje me ono sa različitim vremenskim trajanjem kursa iako je bez instruktora.
Zainteresovan sam za ponešto, ali se bojim da se ne zeznem. Ja sam mislio da materijal sa CD-a koji dobijem, samo prebacim u komp i mogu da učim onda kad imam vremena, koristeći samo njihove online testove kad završim sa učenjem, a sad baš i nisam tako siguran. Naime, ne odgovara mi da imam nekakav rok.
Zna li neko kako to tačno funkcioniše? Ostaje li materijal kod mene u kompu?
Mislim da je situacija objašnjena na
http://www.link-elearning.com/linkdl/el ... _bolji.php

Odnosno, ono što ti hoćeš je ova srednja kolona a oni u stvari prodaju ovu prvu levu kolonu.
Dakle, ti se u stvari kupovinom paketa upisuješ u virtuelnu školu koja traje 1, 2, 6 meseci. Ja sam neke 2002? išao na neki besplatni kurs preko interneta koji je držala žena sa jednog mog foruma. Ona je držala nekoliko tih kurseva koji su se plaćali, a da bi imala puno radno vreme, štaveć, držala je i taj jedan besplatni. Imali smo nedeljni zadatak, da pročitamo tekstove (inače jako dobro organizovane, postepeno nas je uvela u materiju da nismo ni osetili) i da odgovorimo na neka pitanja i napišemo tekst o tome kako bismo primenili to naučeno na svojoj konkretnoj situaciji. Imali smo i neku vrstu u2 poruka kojima smo se dopisivali. E pa ja sam to radio sa javnog kompjutera koji sam koristio kada nikome nije trebao (a svako malo su upadali i tražili kompjuter) i imao sam valjda 100 odsto ukupnih poena. Kad imaš kućni kompjuter i radiš od kuće to i ne zvuči kao big deal ali tada mi je bio big deal, jer možeš da otkucaš to šta hoćeš noću ili subotom ili dok čuvaš prostoriju dok drugi ne dođu.

Dakle, u suštini, kada postaneš polaznik kursa, nemaš određeno doba dana (npr. četvrtak u 14h) kada bi MORAO da sediš za kompjuterom i čekaš pitanja i interaguješ sa odeljenjem, nego radiš kad hoćeš a instruktor ti pregleda zadatke i daje nove kada on/a ima vremena (kao kada pišemo na ovom forumu, ti nešto napišeš danas u pet popodne, ja ti odgovorim sutra u dva ujutru).

Taj deo što kažeš da kurs nema instruktora me zbunjuje, ali je moguće da oni imaju nekoliko raznih vrsta kurseva i da koriste šablon i matricu običnog interaktivnog kursa (najkomplikovanijeg) kada objašnjavaju kako se radi. U svakom slučaju ako kurs traje npr. 3 meseca, očekuje se da si do kraja trećeg meseca položio sve male kontrolne (koje će verovatno davati) i završni test (ako postoji) jer ako nisi sve završio ne daju ti diplomu, a posle tog vremena ti se ukida korisničko ime na sajtu tog kursa (brišu te iz baze podataka o tom odeljenju jer se završava školska godina) i dolaze sasvim novi đaci.
Korisnikov avatar
By Pipin
Ma to mi je jasno. Ne razumem onaj vremenski deo. U čemu sam ja to tačno ograničen? Šta mi se ukida nakon isteka tog roka?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!