- 07 Mar 2009, 00:19
Hm... Ima li ovde neko ko je skoro bio na onom lekarskom pregledu za vojsku? Kako to uopste izgleda? Pomalo sam revoltiran sto cu dva dana morati da iskacem iz koloseka zbog toga, a i s druge strane malo uplasen, jer sam cuo mnoge price o tome...
Najvise me brine to sto sam cuo da je pregled do gole koze... Nadam se samo da necu biti u prostoriji sa 20 golih strejt muskaraca, jer bas i ne bih zeleo da se out-ujem na tako hm... skakljiv nacin
... Uzas. Kako ste vi to preziveli?
Inace, cuo sam da gej ljude kod nas ne primaju u vojsku, ali da u sustini niko ne kaze da je gej, jer ga posle stalno maltretiraju nekim testovima i glupostima. Recite mi, jel se neko zeznuo i rekao i sta se onda desava? hihi...![:)](./images/smilies/smile.gif)
Najvise me brine to sto sam cuo da je pregled do gole koze... Nadam se samo da necu biti u prostoriji sa 20 golih strejt muskaraca, jer bas i ne bih zeleo da se out-ujem na tako hm... skakljiv nacin
![:D](./images/smilies/biggrin.gif)
Inace, cuo sam da gej ljude kod nas ne primaju u vojsku, ali da u sustini niko ne kaze da je gej, jer ga posle stalno maltretiraju nekim testovima i glupostima. Recite mi, jel se neko zeznuo i rekao i sta se onda desava? hihi...
![:)](./images/smilies/smile.gif)