Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By lostinspace
Hm... Ima li ovde neko ko je skoro bio na onom lekarskom pregledu za vojsku? Kako to uopste izgleda? Pomalo sam revoltiran sto cu dva dana morati da iskacem iz koloseka zbog toga, a i s druge strane malo uplasen, jer sam cuo mnoge price o tome...
Najvise me brine to sto sam cuo da je pregled do gole koze... Nadam se samo da necu biti u prostoriji sa 20 golih strejt muskaraca, jer bas i ne bih zeleo da se out-ujem na tako hm... skakljiv nacin :D ... Uzas. Kako ste vi to preziveli?

Inace, cuo sam da gej ljude kod nas ne primaju u vojsku, ali da u sustini niko ne kaze da je gej, jer ga posle stalno maltretiraju nekim testovima i glupostima. Recite mi, jel se neko zeznuo i rekao i sta se onda desava? hihi... :)
By Sixto
Veruj pored onakve guzve, haosa, smotanih regruta kao sto si ti sam, nadrkanih med radnika nece ti pasti na pamet da ti se digne! Samo nemoj da zveras u medjunozja i bice sve ok!

Sto se tice skidanja, svo vreme ces biti u gacama, jedino kad ti to zatrazi skinuces gace i podici kurac da ti vidi skrotume, ostalo je sve 'obucena' varijanta! i ne traje dva, vec jedan dan!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nishta spektakularno... Ja kad sam bio, najvece smaranje je bilo to shto sam proveo tamo 7-8 sati... A kad je u pitanju skidanje, nas 5toro je bilo u sobi, istovremeno smo skinuli gace pred 3 lekarke i jednim lekarom i to svi okrenuti prema njima, ja nisam skidao pogled sa prozora koji je bio naspram mene :D i to je trajalo svega minut, dva. Nishta strashno.
Korisnikov avatar
By foolish
je sam morao u 6h da budem tamo tako da nisam bio sposoban ni za sta, prva 2h sam hodao kao zombi i nisam rec progovorio...

i samo u jednom trenutku sam bio u gacama, tada je par nas uslo u neku sobu, svako otisao do jednog lekara stao ispred njega i bukvalno je islo ovako:

stani na prste
stani na pete
digni ruke
slegni ramenima
spusti gace (totalno neocekivano)
obuci gace (nije proslo pola sekude od spustanja)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mene, recimo, na regrutaciji nisu skidali celog. Samo do pola (gornja polovina :) ), poslušali mi srce, pluća, izmerili pritisak i to je to bilo od pregleda kod lekara opšte prakse.
Korisnikov avatar
By broX
ja se ni ne secam da li sam skidao gace. verovatno nisam, jer da jesam sigurno bih se setio tog dogadjaja :lol:

ali sam se zato u vojsci tusirao 2 puta nedeljno sa 50 golih tipova, pa nista...sve je stvar samokontrole :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by foolish
je sam morao u 6h da budem tamo tako da nisam bio sposoban ni za sta, prva 2h sam hodao kao zombi i nisam rec progovorio...

i samo u jednom trenutku sam bio u gacama, tada je par nas uslo u neku sobu, svako otisao do jednog lekara stao ispred njega i bukvalno je islo ovako:

stani na prste
stani na pete
digni ruke
slegni ramenima
spusti gace (totalno neocekivano)
obuci gace (nije proslo pola sekude od spustanja)
Ista situacija.

Najzabavniji deo ce ti erovatno biti kada vidis gomilu mamlaza kako pokusava da prepise test inteligencije koji verovatno ne meri preko 95...
By biotherm
Originally posted by broX
ali sam se zato u vojsci tusirao 2 puta nedeljno sa 50 golih tipova, pa nista...sve je stvar samokontrole :D
:iskolacen: nije svaki dan???
Korisnikov avatar
By Mr Dee
nazalost, nisu temeljni uopste, a trebali bi biti....
Korisnikov avatar
By walt333
pa meni se cini da i ja treba da idem na tu regrutaciju:grom: tako da mi je drago sto cujem da nisu bas detaljni

O a gde se to ide uopste? Neko mi spomenu Nis lii sam se ja to istripovao?

A mozda vi i ne mislite na istu stvar ko i ja. Da li mislite na ovo sto treba da se ide u cetvrtoj godini srednje? Ja na to mislim. Gresim li?
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by biotherm
Originally posted by broX
:iskolacen: nije svaki dan???
ma kakav bre svaki dan, budes srecan kad bude i dva puta nedeljno
mada ja sam se nekako snalazio da to bude ipak cesce :D

setio sam se, ipak sam skidao gace na regrutaciji :tange:
Korisnikov avatar
By lostinspace
walt, to sto ti mislis je ono evidentiranje, kad napunis 20, zvace te na lekarski pregled i to bi trebalo da se obavlja u vecim gradovima, tipa ako si iz Bgda i okoline u Bgdu itd.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by lostinspace
Suicidal.pony, kad ti je zakazan pregled? :D
izgleda da nije pregled, nego samo neka vrsta arhiviranja... bio zakazan sa sutra, ali cu ici u petak
:whatever:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Jao, moj pregled je bio danas i bas je super prosao. Kakvo crno dizanje, kakvi crni golisavi momci, there ain't nothing sexual about that, just as I suspected (ali me je opet jeo crvcic sumnje, posto sam mlad i neiskusan :D )... I oduzme ti ceo dan. SMOR!
By Hans
Ishao sam proshle godine na to...iskreno, za neke momke tamo mi ni vijagra ne bi pomogla... Inache, nije to nishta strashno.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr Dee
nazalost, nisu temeljni uopste, a trebali bi biti....
daleko od temeljnog :)
Korisnikov avatar
By happy
Najbolje je ignorisati te njihove pozive :)
Korisnikov avatar
By lostinspace
Aham, ako scene sa tusiranjem u zatvoru smatras idilicnima... :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Cekam da dobijem.... :cekam:

I jedva cekam.:mjuza:
Korisnikov avatar
By boy89
Bio danas.... Samo su nas pitali preko upitnika gde cemo( civilnu ili obicnu) i ako smo studenti da donesemo potvrde pa onda odlazemo dok ne zavrsimo fax. Inace izjasnjavanje za civilno, redovno je tek posle faxa ili odma ako ne studiras.Al vojska se ukida, dogodine tako da je sve ovo nepotrebno, (po meni). Inace na lekarski idu samo oni koji sluze redovno i to tek kad dobiju poziv da sluze na regrutaciji. Tako da danas nije ni bilo lekarskog, a nece ni biti za mene, jer ili ce je ukinuti ili cu na civilno kad dodje vreme....:)
By wilmott
Ja mislim da su odlozili ukidanje vojnog roka zbog ekonomske krize. Ali moguce je da gresim.
Korisnikov avatar
By jukie
Nikad se ne zna da li će da ukinu ili neće
ako im sledeće godine padne na pamet da opet ne ukinu, lepo ste svi zapisani u tefter
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!