Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
omg, Pravni fakultet. :doh:

a ovo je tek smejurija:
Kako ne bi došlo do konflikta interesa, profesor nikada ne bi trebalo da ispituje studenta s kojim je bio ili jeste u emotivnoj vezi, kao što ni supervizori ne bi trebalo da ocenjuju radove svojih sadašnjih ili bivših emotivnih partnera.
Korisnikov avatar
By gneeebo
ne razumem, ti si za to da se emotivni/seksualni odnosi u kolektivu pravno regulisu? ili si za to da se izmeni gramatika tako da se modalni glagol trebati menja po licima? :giggle:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by 2Q2Bstr8
omg, Pravni fakultet. :doh:

a ovo je tek smejurija:
Kako ne bi došlo do konflikta interesa, profesor nikada ne bi trebalo da ispituje studenta s kojim je bio ili jeste u emotivnoj vezi, kao što ni supervizori ne bi trebalo da ocenjuju radove svojih sadašnjih ili bivših emotivnih partnera.

ovo je extra izgovor kada želiš da promeniš profesora a nemaš neki valjan razlog ... "pa, bili smo u emotivnoj vezi ...." :D
Korisnikov avatar
By Mars
Dal sa svake stranice mora da me uplasi Mirjana Bobic Mojsilovic...

Treba postaviti upozorenje.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Iza svakog ugla vreba Dragan Kojić Keba...:dance:
Korisnikov avatar
By Mars
Ali, nema gde je nema...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Joj.. Moj fax.. Jos malo pa ce da nam regulisu svakakve gluposti kao u Ali Mekbil!

Btw, pa studentkinje zato i smantaju sa prof., da bi kod njih polagale, ova sada nema smisla.. Ne dajete se devojke! Ipak, vasi momci su doktori prava, nacice oni neku pravnu rupu, a i vasa ce doci na red (jbg, tante za kukuriku)! :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel doktorirali na kragujevačkom?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nisu, ovi su svi ovde doktorirali..

Na rupama su doktorirali.. :bouncy:

Oni su odlicni strucnjaci, ali vecina njih su NIKAKVI profesori i pedagozi.. jbg.. :flaming:
Korisnikov avatar
By deran
Meni je dobar akcenat na student i profesor,dakle sve stavljeno u muškom rodu :D

Ali dalje se spominju i brakovi...

Da li su (budući) pravnici nesrećno sklepali rečenicu,ili u obzir dolazi i ljubav između dva muškarca:fige:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zwezdica
Oni su odlicni strucnjaci, ali vecina njih su NIKAKVI profesori i pedagozi..
Kako su građeni:tegovi:
:kokice: ako su već toliko dobre prilike da se uopšte razmatra pitanje stupanja u vezu
Korisnikov avatar
By Modesty
pročitah samo prvi dio teksta i slažem se da Amorova strela ne bira,da ljubav ne bira mozag nego srce a tro što se moraju sakrivati,pa čujte,ima logike...prvo veliki broj ljudi(studenata ili profesora9 može u tome vidjeti nešto loše i osporavati uspjehe dotičnog studenta,studentice,zatim i na radnom mjestu ako su dvoje u vezi,trebali bi se ponašati kao da nisu jer posao je posao,ljubav je ljubav.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Modesty
pročitah samo prvi dio teksta i slažem se da Amorova strela ne bira,da ljubav ne bira mozag nego srce a tro što se moraju sakrivati,pa čujte,ima logike...prvo veliki broj ljudi(studenata ili profesora9 može u tome vidjeti nešto loše i osporavati uspjehe dotičnog studenta,studentice,zatim i na radnom mjestu ako su dvoje u vezi,trebali bi se ponašati kao da nisu jer posao je posao,ljubav je ljubav.
ne smatram uopće da treba biti toliko liberalan ili druge osuđivat da su suprotno od toga,samo zato što se smatra da nije >Ok da dolaze na faks zagrljeni ili da se ljubakaju u toj ustanovi.To su ipak neke osnovne norme pristojnog ponašanja,da ne kažem profesionalizma,barem sa strene tog profesora ili asistenta.A šta rade van škle,to je isključivo njihova osobna stvar.
Korisnikov avatar
By Mars
Jel onaj jadnik sa anatomije još živi medju preparatima na fakultetu?
Korisnikov avatar
By AngraMaina
to je mislim doslo "odozdo" jer se toliko rasirilo da vise nije ni neobicno

to se vencava, pravi decu, dovodi zene na fakultet, osniva dinastije

pa sto ne legalizovati

not my cup of tea, ali ko voli siroko mu polje

p.s. mojsilovicka qq, lele
By Speculum Columbae
Ја сам имао много слатку замену из географије...али такви увек прекратко остану.
На крају се вратила стара вештица и вероватно га појела.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Jelena Tihi Ubica
Ја сам имао много слатку замену из географије...али такви увек прекратко остану.
Jao kad smo mi bili treća godina srednje, dođe nam na prvom tromesečju zamena iz Geografije, visok mladić, jak, kosa kao lavlja griva, sluša rok muziku
svi su imali otvorena usta ovako
bio je toliko kul da su svi ubili da dobiju petice kod njega
kad se stara gospa vratila pred kraj godine, ko god nije dobio bar dve petice kod NJE, :evilgiggle: ispitala je i zaključila im četvorke (naravno svi su se do tada opustili, imaš tri petice, valjda ti neće zaključiti 4)
Isto je uradio i ovaj iz Odbrane (dobro, njemu je zamena bio mladi bear pa je situacija bila bar pod kontrolom)
Tako da je yours truly izbio u gornju četvrtinu odeljenja po proseku, :nokti: jer se pokazalo kao dobra taktika da se odgovara odmah na početku godine, pre nego što nastavnici odu na bolovanje
By Speculum Columbae
Originally posted by jukie
Originally posted by Jelena Tihi Ubica
Jao kad smo mi bili treća godina srednje, dođe nam na prvom tromesečju zamena iz Geografije, visok mladić, jak, kosa kao lavlja griva, sluša rok muziku
svi su imali otvorena usta ovako
bio je toliko kul da su svi ubili da dobiju petice kod njega
kad se stara gospa vratila pred kraj godine, ko god nije dobio bar dve petice kod NJE, :evilgiggle: ispitala je i zaključila im četvorke (naravno svi su se do tada opustili, imaš tri petice, valjda ti neće zaključiti 4)
Isto je uradio i ovaj iz Odbrane (dobro, njemu je zamena bio mladi bear pa je situacija bila bar pod kontrolom)
Tako da je yours truly izbio u gornju četvrtinu odeljenja po proseku, :nokti: jer se pokazalo kao dobra taktika da se odgovara odmah na početku godine, pre nego što nastavnici odu na bolovanje
Џаџа...код мог је била слична ситуација...али га никада нећу прежалити.
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Originally posted by deran
Meni je dobar akcenat na student i profesor,dakle sve stavljeno u muškom rodu :D

Ali dalje se spominju i brakovi...

Da li su (budući) pravnici nesrećno sklepali rečenicu,ili u obzir dolazi i ljubav između dva muškarca:fige:
Na Pravnom svasta dolazi u obzir.:trans:
Ne verujem da je u pitanju greska.:jazzva:
Korisnikov avatar
By beodecko
Originally posted by Mars

Treba postaviti upozorenje.
slazem se.

a sto se tice teme... ljudi treba da se vole. svuda i uvek, bez ogranicenja, to je moj stav, bio i ostao ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!