Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Tako sto non-stop radis i ne razmisljas o tome sta ce biti i kako ce biti.

Mr. Ja, zagrli narandzastu! :vegi: Saljem ti podrsku!
By Paranoid Androgynoid
Imam tremu i noc pred ispit i tik pred ispit.. ali na to gledam kao na pozitivnu stvar, kao na positive-drive koji me nagoni da radim jos, jos, jos.. ja vece pred ispit skoro i da ne spavam i cini mi se da u toku te noci pokupim pola znanja koje sutradan ponesem na ispit :D
Ja sam kampanjac pa sam navikla da tako zivim i radim i nekim cudnim cudom, ono sto ucim noc pred ispit ili nekoliko minuta (bukvalno!) pred ispit.. to se nekako i padne :) Malo treba biti sreckovic za to.. ali eto, samo jedan primer pozitivnog koriscenja treme :)

Ako vec ne ucis sada, onda nemoj blejati pred kompom ;) Moj savet.. lezi i odmaraj ili citaj neku knjigu da bi bar zaspao, ova prokleta masina samo jos vise treme stvara. A i zraci :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Fajoooooooooooooo. :love:

Ma ja znam, manje vishe, da ce sve biti dobro... Uchio sam i znam, ali jaaaaaaao meni... Ovo ce biti prvi ispit koj sam polozipo posle duuugo godina... Pa mi je bitan. :sweet:
Inache proshao sam pismeni deo, i to dobro uradih test... Izem ti tremu...

Ah, narandzasta... Boja intelekta!
By Paranoid Androgynoid
jaooooooo :sweet:
onda te razumem.. mada cu ja do tog osecaja morati da sacekam jos do juna jer april opet preskacem :sigh: a zadnji ispit sam dala u proslom junu, dammit!

ali kapiram osecaj.. i zasto takva trema :)
bice sve dobro, veruj u to.. :mazi:
i sutra ces nam doci srecan i umoran sa lepim vestima da svi zajedno proslavimo :grouphug:

wish you luck! :fige:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Proshla godina... Ja sam poslednji dao 2004... :nesiguran:
By Paranoid Androgynoid
uh.. :mazi: onda jos bolje, bices sutra najsrecnija osoba na forumu :)
a ja necu jos dugo.. samo mogu da ohrabrujem druge, za to uvek imam znanja i vremena :blush:
Korisnikov avatar
By bigirl
Brateee... Prođem sve faze... Od sedenja na wc-šolji do čupanja kose i plakanja... Umreću jednog dana pred ispit...
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Mr.Ja
Proshla godina... Ja sam poslednji dao 2004... :nesiguran:
meni je najduzi razmak bio 2 i po godine i pred taj ispit nisam spavao 48 sati, a za vreme tog nespavanja sam ucio i pravio pauze na svaka 2 sata a u pauzama gledao serije 'allo 'allo ...ne znam kako sam izdrzao toliko da ne spavam al sam ispit polozio i komirao se posle toga narednih 48 sati ...hteli su muriju da zovu jer niko nije mogao da me nadje :lol:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Ja sa tim nemam problema.... :nokti:

P.S. Kada nista ne naucim pa idem na blef! ;)
Korisnikov avatar
By KiWi

Kada naučim imam tremu. Kada blage veze nemam, odem tek onako na ispit jer sam ga prijavio, onda nema treme.

Tremu smirim tako što do samog početka ispita radim nešto što nema veze sa ispitom ... npr. slušam muziku, rešavam ukrštene reči ili tako nešto ... tih par minuta listanja literature pred ispit mi neće mnogo pomoći, samo će doprineti tremi
Korisnikov avatar
By Dina
Veliki sam tremaros... Pocinjem da ucim prilicno ranije, u poslednjem trenutku s obzirom na obimnost ispita i moju tremu - to ne vredi. Poslednjeg dana pred ispit ucim negde do osam, uvece se odmaram, gledam da ne mislim na to... Cujem se sa partnerom i on me bodri, dodjem na forum iako ne pisem tada... Gledam da se dobro ispavam. Ujutru me trema opet uhvati i tada znace porukice na mobilnom "srecno, srecno" itd. Uvek mastam kako bi bilo lepo da ne odem na ispit, ali nateram se nekako... Uglavnom ne preskacem rokove jer mi je cilj da se resim fakulteta najbrze sto mogu... Inace kad dodjem trema mi popusta tokom vremena i ne volim da odgovaram medju prvima. Medjutim kako odmicu godine nas je sve manje pa je sve manje sanse za to. Na poslednjem ispitu nas je bilo pet, pa sam odgovarala treca, nekad ne bih pomislila da izadjem tako brzo ali sad vise nema izbora... :sigh: Mada je lep osecaj kad se resim ispita :yay:
Korisnikov avatar
By ns.happy
koristim sledeci koktel koji se pokazao kao najbolje resenje: bromazepam 5mg + propranolol 50mg+ ranisan. To jutro kad krenes na ispit popijes jos jedan propranolol koji ti uspori rad srca, pa nema onog fizickog osecaja treme, tipa srce koje prejako lupa, mucnina itd. mozda i klometol da popijes, cisto da sprecis probleme sa gastrointestinalnim traktom.
vece pred ispit se mora spavati, a dan pre toga nista ne uciti, cisto da se psiha dovede u ravnotezu, jer iako se slazem da se dan pred ispit najvise nauci, a ako ja spremam nesto mesec-dva, e onda ga jebem taj jedan dan, necu nauciti nista vise nego za ta dva meseca...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nista ne pijem od tableta ali popijem neko alkoholno pice pred polazak... mislim ne ono da se napijem nego samo gutljaj, da se ne onesvestim na putu do fakulteta... I posle popijem kafu da se slucajno ne oseti :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
nikako alkohol, odma' bi mi misli odlutale... ovako, sa ovim lekovima, smirim stomak, srce, tremu, i onda skoncentrisano idem na ispit... jedino sto radim jednu paradoksalnu stvar, popijem propranolol i dok cekam ispit nekad, ako je bas rano, popijem i guaranu...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy
koristim sledeci koktel koji se pokazao kao najbolje resenje: bromazepam 5mg + propranolol 50mg+ ranisan. To jutro kad krenes na ispit popijes jos jedan propranolol koji ti uspori rad srca, pa nema onog fizickog osecaja treme, tipa srce koje prejako lupa, mucnina itd. mozda i klometol da popijes, cisto da sprecis probleme sa gastrointestinalnim traktom.
vece pred ispit se mora spavati, a dan pre toga nista ne uciti, cisto da se psiha dovede u ravnotezu, jer iako se slazem da se dan pred ispit najvise nauci, a ako ja spremam nesto mesec-dva, e onda ga jebem taj jedan dan, necu nauciti nista vise nego za ta dva meseca...
Pazi ovo ... čovek ima terapiju za tremu :D Da nisi lekarske profesije kojim slučajem? :giggle:
Originally posted by Dina
Ja nista ne pijem od tableta ali popijem neko alkoholno pice pred polazak... mislim ne ono da se napijem nego samo gutljaj, da se ne onesvestim na putu do fakulteta... I posle popijem kafu da se slucajno ne oseti :D

... i onda kada izlaziš sa ispita otpevaš refren pesme "Zorice, zorule ...", pokloniš se i zahvališ publici :D
Korisnikov avatar
By Dina
:lol: :pivce: :peva:

Ma ne, jedan gutljaj i ne oseti se to... samo se malo opustim...

Ja tablete ne bih smela jer ih inace ne pijem pa ne znam kako bi delovale, a alkohol tu i tamo popijem ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ni ja ne pijem tabletice, samo se nalivam kafom i obavezno pojedem nesto slatko (nervne celije se hrane samo glukozom :lol: ). Imam strasnu tremu dva dana pre ispita, a pre svega zbog toga sto se plasim da necu sve obnoviti. Kad obnovim sve, onda je trema slabija i jedva cekam da odem na ispit.
Korisnikov avatar
By Andre87
Meni je problem da se pojavim na ispitu,koliko god da sam ga spremao.Obicno histerisem noc uoci ispita kako necu izaci(jer utripujem da nemam pojma i da sam na ivici zivaca da cak necu moci da kontrolisem svoje postupke),delujem kao slucaj za bolnicko lecenje :cupakosu: i kad sve ukucane dovedem skoro pred srcani udar(mislim da su vec navikli,tad me treba pustiti ali ne zivim sam :sigh: ),zaspem u zoru.Nakon 2-3 sata spavanja polusvesnog me odvlace na ispit..i odgovaram dok se ne razbudim..U tom momentu se osecam kao posmatrac sopstvenog zivota,kao da neko drugi odgovara i prilicno sam ravnodusan..Kad se zavrsi ispit i prodje neko vreme onda shvatim da nisam sanjao.Ali tad je vec sve gotovo,kasno je za tremu :D Ne pijem lekove(retko popijem koka kolu)..kod mene su prekidaci on/off u glavi
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmmm nisam jedini, doro je!
Inache, polozio sam. :giggle:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Fajaaaaaaa. :love: Mada mi je zakinula strashno na oceni, al ajd...
Korisnikov avatar
By Sunce
Oceni se ne gleda u cifre! :giggle:
Korisnikov avatar
By ns.happy
oh pa treba zaliti! (samo posle mog koktela i ne bas, ko zna sta se moze desiti hehe)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmmm srecom pa nisam prochitao predlog za koktel do sada. :giggle:
Verovatno bih izjavio profanci da je ruzna i kucka po vrh svega.
Korisnikov avatar
By Sunce
Masturbacija je najbolje terapija, pre ispita, naravno! :drkanje:
Korisnikov avatar
By ns.happy
mr. ja ma upravo suprotno. sa tim koktelom ti ona ni najmanje ne bi smetala :mama:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by bigirl
Brateee... Prođem sve faze... Od sedenja na wc-šolji do čupanja kose i plakanja... Umreću jednog dana pred ispit...
me2

pokretna histerija,pa onda depresija,ne mogu da uchim,kao da idem na streljanje a ne na ispit. Persen mi dodje kao bombona,tako da sam preshao na bromazepame i bensedine,uzas,to nikako ne valja...

Omiljeni trenutak mi je kad dobijem pitanja i vidim da necu pasti,onda se lepo smirim,pokusham da profesor u meni vidi sina kakvog je oduvek zeleo i to bi bilo to:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!