Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Svi smo slusali urbane legende o ispitima na medicini kada profesor kaze studentu da zavuche ruku u akvarijum i izvadi nesto, a to nesto bude organ o kome student dalje treba da pricha :lol:

Elem, ja sam sinoc imao ispit u 23h - 00h. Koji se polagao od kuce. Znachi on line test. Od kuce. U ponoc. :lol:

(ne moram ni da pricam da je tu bilo jos dvoje ljudi i da smo se ubili od ctrl + F po materijalima i nasli odgovore na 50 pitanja za 10 minuta)

Kapiram da svuda ima cudnih stvari, pa izvolte... :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a je l' jos bio test sa ponudjenim odgovorima? :eevil:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pervezija je sto je bilo pola/pola. a posto je to racunar, na otvorenom pitanju moras da pogodis tacno kako je napisao (znaci ako je liste atributa tacan odgovor za njega, lista atributa nije), ili jos bolje, da pogodis kako je on spelovao englesku rech, ili da li je koristio uddi skracenicu ili njen drugi naziv service registry (znaci oba su tacna, ali test prepoznaje samo prvi kao tacan)

i tako :luda:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kao najbizarniji pamtim ispit kod profesora jednog opcionog predmeta na faksu.
Covek je trazio 2 kg hrane za kerove, litar rakije, bombonjeru... ( kako od koga ) za prolaznu ocenu.
Do sada sam mislio da je to vrhunac bizarnosti, ali sad vidim da i od goreg ima gore.
:piggy:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by unic0rn
pervezija je sto je bilo pola/pola. a posto je to racunar, na otvorenom pitanju moras da pogodis tacno kako je napisao (znaci ako je liste atributa tacan odgovor za njega, lista atributa nije), ili jos bolje, da pogodis kako je on spelovao englesku rech, ili da li je koristio uddi skracenicu ili njen drugi naziv service registry (znaci oba su tacna, ali test prepoznaje samo prvi kao tacan)

i tako :luda:

haha. imali smo mi takve testove iz biologije u srednjoj. :)
Korisnikov avatar
By Zibro
mene je porazilo kada sam pred kraj studija polagao pismeni deo hirurgije i usao u pun amfiteatar ljudi koji prepisuju a asistenti sede u cosku i smeju se
osecao sam se tako jadno
Korisnikov avatar
By colorado
Mojih poslednjih 6. Isptiti kao ispiti, usmeni, a ja na svaki isao pijan.

Ili kad smo se pred usmeni iz SEJIII nas 4 najeli belog luka, a odgovara se u kabinetu koji je 2x2m. Kolega je cak imao i parcad paradajza na zubima. Cico, dopuni me - sta se jos desilo na tom ispitu. Znam da si mislila da cu prebiti profesorice, ali se ne secam price.
Korisnikov avatar
By Schveca
..razvojna psihologija...
..zakazan ispit za ponedeljak u 10h, lepo odem, kao sacv normalan svet, ona krene da proziva po nekom, samo njoj logichnom, redu.... dodje 18h, ona kaze, ostali neka dodju sutra u 10h, danas ne mogu da stignem.... i tako do petka .... u petak dodjem konachno na red i ona mi kaze: koleginice, zasht tako prichate? ja joj ljubazno odgovorim: pa imam temperaturu, malo sam prehladjena.... i ona meni nonshalantno vrati index i kaze: pa eto, vi bar imate izgovor zashto ste pali ispit....

Pa kad je nisam ubila :testerica:
Korisnikov avatar
By Rei
Nije bizaran, ali retardiran...
Predmet principi menadzmenta...

Da li je domacica menadzer?
a) jeste
b) nije
c) ______ (dopuniti)

zaokruzhiti tachan odgovor :luda:
9 pitanja na tu foru, vishe se ni ne secam koja su bila.

U desetom pitanju treba da se opishe srpski ili japanski menadzment, u zavisnosti koja je grupa u pitanju. Naravno, sprski menadzment je trebalo napljuvati onako poshteno, a japanski nahvaliti.
I to je ispit. A ko je bio toliko retardiran da ovo ne polozhi, mogao je od profesorke da kupi sliku (slikarka je) pa da dobije 6...
Korisnikov avatar
By blenta
chekam usmen iz medicinske statistike
profa gleda utakmicu
ulecem posvadjam se na keca kad shvatim da ja chekam a on gleda tekmu

profa vidno iznerviran: dobro ocemo mi neshto raditi???
blenta: ocemo.
prof: pitanje...
blenta: bla bla bla bla bla.....
prof: pa ja bash nisam siguran kolega da je to tako
blenta: bla bla...... pa vi ako niste sigurni vi uzmite pa prochitajte... bla bla bla (nastavio svoj odgovor)
prof: mooolim?
blenta: pa pishe u knjizi chiji ste vi autor tako kako upravo pricham. jel znate vi shta ste napisali u svojoj knjizi?
prof: juu. kolega dajte mi knjigu. sad tjemo da vidimo.
blenta: nisam poneo.
prof: pa kako to dolazite na ispit bez knjige?
blenta: pa jel imate vi u svom kabinetu svoju knjigu???(logichno ne?)
prof: pa nemam.
blenta: pa kako to dolazite na ispit bez knjige?
prof: dajte mi index! (a vratna zhila pumpa li mu pumpa)
Korisnikov avatar
By Calypso
Retardni nacin padanja ispita:

-Prof:prvo pitanje, koje je boje Singerova knjiga?
-Stud: ne znam, imam kopiju knjige
-Prof: izvolite index, dovidjenja

:cupakosu:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by blenta
profa gleda utakmicu

blenta: bla bla...... pa vi ako niste sigurni vi uzmite pa prochitajte... bla bla bla (nastavio svoj odgovor)
blenta: pa pishe u knjizi chiji ste vi autor tako kako upravo pricham. jel znate vi shta ste napisali u svojoj knjizi?
zajebavas? ti si to uradio? ti si moj idol. hocu da budem kad porastem kao ti?

cek, aj ne verujem u sve ove price koje pricas po forumu. mora da se samo super zajebavas?
By Ulix
profa gleda utakmicu

Zar on nije odapeo, taj prof?
Ja sam polagao kod njegove zene... stravicno neprijatna i neuroticna zena.
Korisnikov avatar
By blenta
mr dee
ako otjesh da budesh kao ja ne smesh da porastesh :panker:

odapeo posle godinu i po dana od raka debelog creva chini mi se

njegova me zhena na konsultacijama isterala napolje
jer sam djonom patika dotakao kauch na kom sedim lkoji je ona od svoje plate kupila za kabinet svoje ktjeri.
By Ulix

jer sam djonom patika dotakao kauch na kom sedim lkoji je ona od svoje plate kupila za kabinet svoje ktjeri.
Dok sam ja odgovarao, ona je cupala svoju kosu i slagala dlake na stolu, rastezala ih lepo i aranzirala paralelno. Luda zena, luda. Inace o mrtvom muzu stalno prica u sadasnjem vremenu, sto je cak pomalo zastrasujuce.
:qqlele:
Korisnikov avatar
By Schveca
Originally posted by Ulix

Dok sam ja odgovarao, ona je cupala svoju kosu i slagala dlake na stolu, rastezala ih lepo i aranzirala paralelno. Luda zena, luda.
a ja sam mislila da sam ja nenormalna :roflmao: :roflmao:

a gde predaju ti profesori, na kom faxu?
Korisnikov avatar
By Delete
Najbizarniji nacin polaganja ispita je na ispitu iz finansijskih trzista, imam sve ispolagane kolokvijume i testove i zaboravim da je profa rekao da niko ne moze da doboje vecu ocenu od 6 ako nema uradjen portfolio.
Proziva me, cita moje rezultate testova i kaze "moze 8, samo mi dajte vas portfolio"...ja sva zbunjena, kazem da mi je papir sa portfoliom ostao u racunarskom centru da cu za minut da ga donesem ako mi dopusti. On, ne sumnjajuci u moju izjavu kaze da donesem. Ja otrcim u rac. centar, odem na belex.co.yu u u roku 5min. sastavim portfolio i posto nemamo stampace vratim se na ispit sa stikom i kazem da je neko uzeo papir sa portfoliom, ali moj portfolio imam sacuvan i na memori stiku i da moze da pogleda na njegovom laptopu. I tako ja zaradih svoju osmicu :)
By Swanheart
informacione tehnologije u biznisu...

profesor prekida studentkinju u toku odgovaranja

prof.:"koleginice nacrtajte mi zastavu zimbabvea"
ona. razmislja pola minuta i crta liniju
prof:"koleginice sta vam je to"
ona:"zastava zimbabvea iz profila"
prof:"dajte mi index 10"
Korisnikov avatar
By Marvin
U urbanim legendama.
To je jedna od najizlizanijih (pred one "šta je hrabrost? Ovo. 5" )
Korisnikov avatar
By Marvin
Kod mene ima profesorka jedna koja nosi naočare preko naočara na ispitu i popije kafu pa sa kaščicom pojede sav soc.
Kad krene da ga guta i da se previja od zadovoljstva, lepo se vidi ko je prvi put na tom ispitu :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
mr dee
i ne planiram da porastem. a i onako sam maji. :pilence:
By XanaX
nije ispit, sjećam se, već kolokvij na anatomiji...

prof (pijan): vi, kolegice, vi, da, u šorcu, vi sjednite ovdje na visoku klupu...
cura sjedne, skupi noge...
prof: a ne, prekrizite ih, pa mi recite nešto o nervusu o... (u tom trenutku, asistent mu nešto šapće i polagano vuče iz sale)...
cura sjedi i dalje, a mi buljimo...
Korisnikov avatar
By jukie
E ti računarski ispiti...
dakle, u davno vreme kada sam ja bio student, na fakultetu izmene planove i programe pa dve ili tri generacije slušaju i/ili polažu isti predmet koji se zove Računari u biologiji ili Računarstvo i programiranje ili Primena računara u biologiji.

Navodno svi imaju različite planove i programe po kojima treba da polažu ali pošto se to menja svake godine niko ne može da pohvata ni za glavu ni za rep.

Naravno moja generacija bi trebalo da polaže ispit koji ima pismeni, zadatke iz Fortrana ili Paskala, ne sećam se, pa tek onda usmeni, a nova generacija treba da polaže samo taj usmeni.

Pošto naravno nisam spremio te zadatke kako treba, odem na usmeni gde polaže sledeća generacija, a on se polaže pismeno kao kontrolni i od zadataka ima prebacivanje brojeva iz sistema sa osnovom 6 u sistem sa osnovom 8 itd (recimo tri takva zadatka, oko 45 odsto od ukupnog zbira poena) a ostalo su opšte stvari tipa koliko na 5-inčni flopi staje kilobajta i slično (tada su 5-inčni flopiji bili moderni) da se vidi da umeš da uključiš kompjuter...

Uradimo mi kako uradimo, i on pregleda sve naše kontrolniće (mi sedimo okolo po hodniku i čekamo) jer navodno kome se ne svidi ocena može da polaže usmeni. Onda on napravi spisak od najvećeg broja poena do najmanjeg, povuče nekoliko linija ravnomerno po spisku i kaže "dovde 10, dovde 9, dovde 8, dovde 7, dovde 6 (mislim da je jedna od tih šestica imala npr 35 odsto), uf, ove dve koleginice imaju po 25 odsto, one neće proći... Gde su one?" "Profesore one su već otišle kući" "E dobro, da li se svima sviđaju ocene?" (pročita nam ih) Mi svi "Da!!!"

Sad dolazi zanimljivi deo u kome je meni srce u petama, da li će provaliti koji ispit ja ustvari polažem (jer se moj predmet drugačije zove).
"Popunite svoje indekse imenom predmeta, ne znam ko šta polaže, pa ću ja da vam dopunim ocenu i moj potpis"
YES!!!

btw jedna koleginica koja je ostala od pretprošlog plana i programa morala je da polaže i "Računari i programiranje" i "Primena računara u biologiji" tako da je ona dva roka izlazila i polagala isti predmet...:nerd:
By Dragonite
mr dee

odapeo posle godinu i po dana od raka debelog creva chini mi se

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Čekaj, moj profa iz socijalne je isto umro od raka debelog creva? Šibni mi ime na u2u.

Prvi ispit iz zone sumraka

Polažem ja socijalnu kod jednog profe iz beograda, inače ex direktor IZZZS.

30ti decembar, profa kasni 6 i po sati iz beograda. Sekretar cupka i hoće da nas zaključa na faksu, asistentkinja došla i otišla da uzme dete iz obdaništa. u 4 popodne (a čekamo od devet i kusur) pojavljuje se profesor sa OGROMNIM likom, jedno 3x većim od mene, duga kožna jakna, pantalone, obrijana glava.

Odemo na treći sprat i čekamo, samo nas troje (ja i dve koleginice), profa nervozan (inače je jako dobar predavač, ali niko nije polagao ispit kod njega pa smo i mi nervozni) i telefonira već pola sata. Odjednom izlazi taj lik iz kancelarije i viče u svoj mob sledeće

'da da šefe, sa njim sam, samo da odradimo ove klince pa ga vraćam, evo sad zove xyz lika da pita za pare. znam šefe, to jeste 30 soma evra, pored njega sam svo vreme, ma samo da završimo sa decom' itd

i tu skontamo da je profa dužan 30 soma nekom zelenašu i da ga ovaj čuva da ne pobegne. lik nešto manta jaknu i vidimo pištolj, duga devetka, za pojasom. ove ribe crkle, ja šta ću, ajde smirujem ih. zove profa da uđemo, nervozan.

prof: 'ti ovo, ti mala ovo, ti dečko ovo'

devojka 1, 2 i ja odgovaramo: 'blablabla' (odgovor)

prof: 'ništa ne znate, pali ste svo troje, marš kući i srećna vam nova'

lik koji do tada sedi na kauču mrtav ladan: 'nemojte da mučite decu'

prof: 'može mi se'

lik: 'učili su, nije vam fora' i pipa pištolj

prof: 'DAJTE INDEKSE! Tebi mala šestica, tebi dečko sedam, tebi osam!'

kroz 3 minuta izlazimo i lik za nama. Koleginice trče, jedna plače, ja palim cigaretu od šoka. Lik mi prilazi, ladno me zagrli i traži mi cigaretu. ja mu dajem tadašnji Fast i palim i on će: 'ma samo je bitno da se uči redovno blablabla ti si baš simpa klinac blablabla šteta što nemamo vremena za jedno piće blablabla nadam se da ćemo nekad da se sretnemo'

otišao sam kod drugarice i nagutao se bensedina.

Ispit iz zone sumraka 2:

Odgovaram biohemiju, isto beogradski profesor, super napisana knjiga. Izvlačim insulin/glukagon/hormone pankeasa, celu jebenu enzimologiju, masne kiseline i nešto iz proteina. Ok, znam pitanja, ali isto znam da je profi pakreas doktorat i to 100% obori svakoga.

Krećem sa prvim pitanjem

ja - prof ovo je cela enzimologija, da skratim ja to malo

prof - ne kolega, sve redno, imam ja zanimaciju
profa vadi spakovano pile, kupus salatu, pavlaku, flašu soka i još neku hranu

odgovaram 20 minuta to prvo pitanje, taman stignem do pojedinačnih primera, upada profesorka i vrišti

EXPLODIRALA CENTRIFUGA ZAPALILA SE LABORATORIJA!

prof - pu pička joj materina pa sad sam je doneo iz beograda, jebaću im sunce u servisu, kolega čekajte i javite se na moj mob ako neko zove čekam neki poziv! kažite da me čekaju i ništa bez mene!

2 minuta prođe i zvoni telefon. pogledam displej i skontam da je dekan

dekan - alo jebote, čekamo te u pečenjari, obori ih sve i dođi!

ja - prof rekao da ga čekate i ništa bez njega!

dekan - ko je bre to?

ja - nije bitno ko sam ja, nego da vi ne naručite pečenje! sad će on brzo, pukla centrifuga!

dekan - ajde dobro, ješćemo supu dok čekamo!

prof se vraća za 15ak minuta i ja mu prepričam.

prof - ajmo opet prvo pitanje

ja - ali pričao sam pola sata

prof - sve sam zaboravio, vidite li vi da sam ja pod stresom!

opet pola sata prvo, pa drugo, onda četvrto i vratim se na taj pankreas i pričam kao navijen.

ja - i eto to je to.

prof - prvi ste koji mi je to tačno rekao (a svi rekli isto i pali)

ja (iskreno mišljenje) - pa dobra vam je knjiga, harper je mnogo konfuzan.

prof - svidela vam se! super! sad ću ja vas lepo da oborim!

ja - zašto!?!

prof - pa za nedelju dana izlazi novo izdanje koje je bolje od ovoga pa šteta da to ne vidite, evo indeks

ja (očajno) - prof obarao me vaš kolega na teoriji onog protonskog vetra u mitohondrijama 4 puta!

prof - onaj kreten! kad će taj čovek da umre! daj nazad indeks! evo sedam!

ja (tužno) - samo sedam a cela enzimologija

prof - u kragujevcu ne dajem više od devet... al pošto će da mi bude vruće pečenje evo vama osmica!

ja - hvala hvala
Korisnikov avatar
By KiWi
Najbizarniji je bio onaj kada smo svi seli, podelili nam ispitna pitanja i onda je došao profesor koji predaje taj predmet i sve nas (sa sve ispitnim pitanjima) izbacio napolje jer niko nije imao overen indeks. Kasnije mu je sekretar objasnio da se indeksi još ne overavaju i da ne možemo da imamo overene indekse. Onda nas je vratio na ispit, a mi smo u međuvremenu sve odgovore našli u knjizi. Kada smo se vratili i nastavili da radimo ispit, profesor je zapalio stolicu cigaretom, a pred kraj ispita je slomio mehanizam jedne od pomerajućih tabli :D Mislim da je dvoje ljudi na kraju dobilo devetke, svi ostali desetke :D
Korisnikov avatar
By jukie
Biohemiju mi ne pominjite... ja kad sam posle par godina video mog profesora biohemije na npr. nekom koktelu na fakultetu (ili je neko polagao magistarski ili doktorski), sav sam se isekao (na sam pogled na njega) i verovatno stojim onako prebledeo, prestao da dišem, očekujem da mi se baci na vrat kao vampir, šta već (imam posttraumatski sindrom od biohemije) a ovaj moj mentor otprilike "ej vidi, pa to je xy, moj najbolji ortak sa studija" sve onako veselo. ugh.
Korisnikov avatar
By blenta
chek Dragane dal sam ja dobro razumeo
grli te oogroman krimos obrijane glave u kozhi sa pishtoljem u dzepu
a ti trchish kutji po bensendine?

and you call youself a faggot? pu :maljkovic:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!