Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Swanheart
Prvi ukor u 7 razredu...razredna pocela da place zbog mene jer sam je iznervirala![]()
![]()
Originally posted by MARQUESta uradi, crrrrrni sine?
Jednom skoro dobio ukor u 3. srednje... ali se nekako izvukao, naime glupost koju sam napravio je bila prevelika da mi daju samo ukor, bilo je više za izbacivanje iz škole, no nekako sam to izgladio na samome po?etku pa su mi samo snizili vladanje na loše, zvrcnulio starce doma, i prakti?ki prošao nekažnjeno... idu?e godine je vladanje ve? bilo uzorno![]()
Originally posted by ZvezdasBGIma raznih ukora, razrednog starešine, direktora, ovog ve?a, onog ve?a... Postoji hijerarhija, pa prvo ide opomena razrednog starešine, koja nije pravi ukor i ne smanjuje ti se ocena iz vladanja ali se upisuje u dnevnik. Ona služi ako napraviš samo jedan mali gaf, naprimer u maju imaš 7 neopravdanih, pa ne bude nikom ništa. Posle toga ide ukor razrednog starešine, a posle toga VALJDA ukor razrednog ve?a pa školskog ve?a pa ukor direktora (ne se?am se situacije da je neko imao ve?i ukor od ukora razrednog starešine, pa dalje od toga ta?no ne znam). Zavisi šta uradiš, za teže prestupe ti smanje ocenu iz vladanja za više od jedne ocene, za manje (kao što je x neopravdanih) za jednu ocenu. Kada ve? imaš jedan iz vladanja i dobiješ još jedan ukor, onda mogu da te izbace iz srednje škole. Obi?no se takvi ljudi pre toga ispišu i upišu u drugu srednju školu istog smera.
(mada mi nije jasno ni danas koliko ukora je dozvoljeno i kakvi sve postoje).
Originally posted by jukiePa bogme imao sam onda i jedan "direktorski" ukor. Za vreme strajka protiv profanke matisha direktor nam je pretio svim i svacim i na kraju znam da mi je neki ukor lupio, cak je bilo otkucano i neko resenje (Originally posted by ZvezdasBGIma raznih ukora, razrednog starešine, direktora, ovog ve?a, onog ve?a... Postoji hijerarhija, pa prvo ide opomena razrednog starešine, koja nije pravi ukor i ne smanjuje ti se ocena iz vladanja ali se upisuje u dnevnik. Ona služi ako napraviš samo jedan mali gaf, naprimer u maju imaš 7 neopravdanih, pa ne bude nikom ništa. Posle toga ide ukor razrednog starešine, a posle toga VALJDA ukor razrednog ve?a pa školskog ve?a pa ukor direktora (ne se?am se situacije da je neko imao ve?i ukor od ukora razrednog starešine, pa dalje od toga ta?no ne znam). Zavisi šta uradiš, za teže prestupe ti smanje ocenu iz vladanja za više od jedne ocene, za manje (kao što je x neopravdanih) za jednu ocenu. Kada ve? imaš jedan iz vladanja i dobiješ još jedan ukor, onda mogu da te izbace iz srednje škole. Obi?no se takvi ljudi pre toga ispišu i upišu u drugu srednju školu istog smera.
(mada mi nije jasno ni danas koliko ukora je dozvoljeno i kakvi sve postoje).
Originally posted by Kiwiha ha ha, secam se nase male diverzije...
Jednom, u srednjoj, kada je dobio ceo razred, jer smo odbili da pišemo pismeni iz srpskog zbog debiloznih tema.
Originally posted by the1whowishedOriginally posted by Kiwiha ha ha, secam se nase male diverzije...
Jednom, u srednjoj, kada je dobio ceo razred, jer smo odbili da pišemo pismeni iz srpskog zbog debiloznih tema.
Okrecem se na levo, drug pise "...i ubicu ti sina"...
Okrecem se na desno- drugarica predaje prazan rad...
I onda napisem: smatram da su treme krajnje neprimerene, da ne kazem debilne, imajuci u vidu nase godine, zelje, i potrebe (nije bas ovako...bilo je mnogo zvanicnije...). Stoga bih vas najljubaznije molila da promenite date teme.
Iskreno Vasa,
--potpis--
Originally posted by Morgan Le Faye
da li sam imao ukore jesam i to sve zbog mog dugachkog jezika....
jer i u osnovnoj i u srednjoj, kada se zalazem za pravdu![]()
Originally posted by jukieevo jednog primera. Ina?e kad god ti doktor napiše nešto to mora da se opravda
A ina?e nam je odeljenje bilo ludo; postojala je cela radionica za lažna opravdanja (kod jednog kupiš opravdanje (li?ni odeljenski diler opravdanja), drugi ti potpiše dijagnozu, tre?i potpis doktora, ?etvrti lupi pe?at), koja su onda izgledala toliko uniformno da niko ne bi mogao da posumnja;
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!