Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By Swanheart
Prvi ukor u 7 razredu...razredna pocela da place zbog mene jer sam je iznervirala :smeh: :eevil:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mi smo imali isto ta kolektivna sranja, ali bi ceo razred najebao. ukor svakom. na to sam najviše pizdio, jer su ta sranja uglavnom radili najve?i pederi u razredu koji bi se onda skrivali iza grupne krivice. zbog toga sam ih uglavnom bojkotovao, pa kad svi pobegnu s ?asa, ja ostanem namerno. :nerd: doduše, postigao sam to što sam želeo - i dalje me mrze. jako. :roll:

sa profesorima sam uvek imao korektan odnos, pa mi nije bio problem da im kažem svoje mišljenje, a da se oni na to uvrede ili nešto. pogotovo situacije gde sam mislio da je neko nepravedno kažnjen, uglavnom sam im ustajao u odbranu.
Korisnikov avatar
By SouthSide
Mrzeo sam skolu i dobijao sam te ukore stalno, mrzeo sam celokupan
taj glupi sistem, shlihtanje i ostale fore :kasalj:
A i sve neki mutanti su bili vukovci, omiljeni profesorski, primerni.
I naravno da sam bezao iz te ustanove kad pokusavaju da te u najlepse doba ubace u njihovu masinu i hijerarhije.

A sad sam potpuno zadovoljan, dokazao sam sebi koliko vredim, a koliko su oni tamo ustvari bili kreteni.

Eh Skolo :prst:
Korisnikov avatar
By spark
jesam jednom, u srednoj skoli, mislim da se to zvalo ukor razrednog staresine i smanjivalo je ocenu iz vladanja sa primereno - 5, na vrlo dobro - 4, ali ne secam se vise...

razlog je bio sukob sa profesorom fizickog vaspitanja, posto sam odbio da idem na casove fizickog, jer mi je rekao da umesto sto sedim na klupi, treba da trcim, a ne da buljim u plafon ko neka strina...

i tako je krenulo... on meni strina, ja njemu da je bezobrazan... pa suocavanje sa razrednim staresinom... pa moje izvinjavanje i ukor od razredne...

pa posto se stvar sa profesorom fizickog ponovila, rasplet na razrednom vecu, gde sam pred ne znam koliko profesora i pomocnikom direktora, kao predsednik odeljenja, rekao da mislim da je neprihvatljivo da profesori fizickog vaspitanja ucenike kvalifikuju kao strine ili pickice... kako sam pomenuo rec pickice, vrlo brzo su se slozili da mi ukinu ukor...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart
Prvi ukor u 7 razredu...razredna pocela da place zbog mene jer sam je iznervirala :smeh: :eevil:
:D Pricala si mi... :lol:

Inace:
******* Jelena kaznjava se ukorom odeljenskog veca zbog neprimerenog ponasanja na casu srpskog jezika i neopravdanih izostanaka i kaznjava se ocenom dobar 3.
razredni staresina
Bojana *********
Korisnikov avatar
By reveal
srednja skola... svako jeb*** polugodiste!!!!

kasnije je to pocela da me nervira.... vrlo!

ali sam uvek imala 5 iz vladanja.... eh, .... :federi: :federi:

:mama:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
NOVO! NOVO! NOVO!

"******* Jelena prica sta joj padne na pamet na casu srpskog jezika.

***** *******,prof."

Kako je doslo do ovoga? NE ZNAM!!! U stvari, u osnovi, bilo je smejanja... Bora Djordjevic, naime, predstavljem je kao "istaknuti knjizevnik i legenda rok muzike (ovo drugo-ok, prim. ego)" ... do predstavljanja je doslo povodom organizovanja 42. Disovog proleca...

Onda je samo videla moja otvorena usta i cula jedno veliko "Ma daaaaaaaaaj!!!"... i iz lakta upisala ovo gore...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Jednom skoro dobio ukor u 3. srednje... ali se nekako izvukao, naime glupost koju sam napravio je bila prevelika da mi daju samo ukor, bilo je više za izbacivanje iz škole, no nekako sam to izgladio na samome po?etku pa su mi samo snizili vladanje na loše, zvrcnulio starce doma, i prakti?ki prošao nekažnjeno... idu?e godine je vladanje ve? bilo uzorno :hekla:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by MARQUE
Jednom skoro dobio ukor u 3. srednje... ali se nekako izvukao, naime glupost koju sam napravio je bila prevelika da mi daju samo ukor, bilo je više za izbacivanje iz škole, no nekako sam to izgladio na samome po?etku pa su mi samo snizili vladanje na loše, zvrcnulio starce doma, i prakti?ki prošao nekažnjeno... idu?e godine je vladanje ve? bilo uzorno :hekla:
Sta uradi, crrrrrni sine?

Opet NOVO:

"Nidzovic J. prica i peva na casu kad joj se prohte."
Napomene, napomene...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
U osnovnoj nikad. Bila sam tiha i ozbiljna za svoje godine, pa su me svi nastavnici isticali kao dobro dete. U najlepsem secanju mi je ostao dan kad je grupa sa kojom sam ja imala tehnicko na brzinu resila da pobegne sa casa, a ja uopste nisam skontala da su svi oni otisli bez namere da budu na casu (ah, te prve ljubavi... zbog njih se gubi kontakt sa realnoscu). Jos sam ispala uzoran ucenik, dobila pohvalu u dnevniku.
U srednjoj sam bila nestasnija, dobila sam ukor jos u prvom srednje zbog snimanja casa na diktafon, pa su mi to ponistili, jer sam snimak dala razrednoj, kako bi se i ona uverila da je profesor georafije fasista i da predaje pijan. Ocene su cudo, nastavnicko vece nije htelo da kazni uzornog ucenika :djavo:
Nikad nisam imala frku sa neopravdanim casovima, imla sam dva do tri neopravdana max. Umela sam da se snadjem, nikad nisam bezala, pa se posle vracala na sledeci cas, to nikako ne mozes da opravdas, nego smislis nesto zbog cega klisnes do kraja dana.
Hvatali su me sa puskicama, kako pisem po klupama, kako radim neke totalno leve stvari na casovima, ali nikad nisam snosila posledice (secam se da je profesorka stucnog predmeta od mene uzela papir na kome sam skrabala nesto na englesom i odnela ga profesorici engleskog, a ova je jos bila ponosna...od tada me je obozavala).
By fazza
Nisam nikada dobio ukor mada sam u Osnovnoj shkoli imao slabiju ocenu iz
vladanja zbog priche na chasovima, pravljenja sranja za vreme malih odmora
i tako... :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Cak tri ukora u srednjoj. Uglavnom zbog dizanja strajkova protiv nekih profana. To je bio razlog za prvi ukor u drugom srednje. Posle toga kakvo god sranje da je izbilo, ja sam bio prvi osumnjicen, pa sam tako zaradio i dva sledeca (mada mi nije jasno ni danas koliko ukora je dozvoljeno i kakvi sve postoje). Sva sreca pa mi strina predavala geografiju pa sam preko nje 'vatao vezu da me ne izbace....:D
By Swanheart
Kolericni sociopata(profesorka stucnog predmeta)preti da ce da padne neki ukor zbog mog ``drskog i arogantnog``ponasanja na casu...samo prazna obecanja.:eevil:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ZvezdasBG
(mada mi nije jasno ni danas koliko ukora je dozvoljeno i kakvi sve postoje).
Ima raznih ukora, razrednog starešine, direktora, ovog ve?a, onog ve?a... Postoji hijerarhija, pa prvo ide opomena razrednog starešine, koja nije pravi ukor i ne smanjuje ti se ocena iz vladanja ali se upisuje u dnevnik. Ona služi ako napraviš samo jedan mali gaf, naprimer u maju imaš 7 neopravdanih, pa ne bude nikom ništa. Posle toga ide ukor razrednog starešine, a posle toga VALJDA ukor razrednog ve?a pa školskog ve?a pa ukor direktora (ne se?am se situacije da je neko imao ve?i ukor od ukora razrednog starešine, pa dalje od toga ta?no ne znam). Zavisi šta uradiš, za teže prestupe ti smanje ocenu iz vladanja za više od jedne ocene, za manje (kao što je x neopravdanih) za jednu ocenu. Kada ve? imaš jedan iz vladanja i dobiješ još jedan ukor, onda mogu da te izbace iz srednje škole. Obi?no se takvi ljudi pre toga ispišu i upišu u drugu srednju školu istog smera.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ukor? Iju, mislim da sam jednom u gimnaziji možda bio pred ukorom, samo zato što sam i ja kona?no napustio neki ?as i to u vreme nekog u?eni?kog štrajka na nivou škole.

Do toga naravno nije došlo. :cigareta:

Elem ja sam bio very law obeying tako da sam se više nego držao pisanih i nepisanih pravila.

Za ove ukore i njihovu hijerarhiju mislim da je Jukie u pravu. A za neopravdane ?asove ide nekako sli?no. Sa 25 komada se dobija valjda isto nekakav "strogi ukor pred isklju?enje" ili tako nekako. Znam jer kod mene u školi, ?ak i u razredu (najviše od svih razreda u generaciji) bilo najviše takvih slu?ajeva u proseku 2-3 godišnje. Naravno ništa im nije bilo, jer moja škola je bila nešto posebno. :namig2:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by jukie
Originally posted by ZvezdasBG
(mada mi nije jasno ni danas koliko ukora je dozvoljeno i kakvi sve postoje).
Ima raznih ukora, razrednog starešine, direktora, ovog ve?a, onog ve?a... Postoji hijerarhija, pa prvo ide opomena razrednog starešine, koja nije pravi ukor i ne smanjuje ti se ocena iz vladanja ali se upisuje u dnevnik. Ona služi ako napraviš samo jedan mali gaf, naprimer u maju imaš 7 neopravdanih, pa ne bude nikom ništa. Posle toga ide ukor razrednog starešine, a posle toga VALJDA ukor razrednog ve?a pa školskog ve?a pa ukor direktora (ne se?am se situacije da je neko imao ve?i ukor od ukora razrednog starešine, pa dalje od toga ta?no ne znam). Zavisi šta uradiš, za teže prestupe ti smanje ocenu iz vladanja za više od jedne ocene, za manje (kao što je x neopravdanih) za jednu ocenu. Kada ve? imaš jedan iz vladanja i dobiješ još jedan ukor, onda mogu da te izbace iz srednje škole. Obi?no se takvi ljudi pre toga ispišu i upišu u drugu srednju školu istog smera.
Pa bogme imao sam onda i jedan "direktorski" ukor. Za vreme strajka protiv profanke matisha direktor nam je pretio svim i svacim i na kraju znam da mi je neki ukor lupio, cak je bilo otkucano i neko resenje ( :roflmao: ) kao shatro ja sam bio kolovodja. Mislim jesam bio jedan od glavnih, ali ne i jedini krivac. Ma jebalo mi se za to, bitno je bilo da smo mi uspeli u nameri! :die: :boxer: :crveni: :bouncy:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jednom, u srednjoj, kada je dobio ceo razred, jer smo odbili da pišemo pismeni iz srpskog zbog debiloznih tema.

A drugi put, isto u srednjoj, kada sam sapleo druga na ?asu dok je izlazio na tablu, on pao i uhvatio se za ono metalno gde stoji sundjer i srušila se tabla (ispali tiplovi iz izda, a tabla umalo da padne na njega)

Dobio sam još jednom u osnovnoj, ali se stvarno ne se?am zbog ?ega.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Kiwi
Jednom, u srednjoj, kada je dobio ceo razred, jer smo odbili da pišemo pismeni iz srpskog zbog debiloznih tema.
ha ha ha, secam se nase male diverzije...
Okrecem se na levo, drug pise "...i ubicu ti sina"...
Okrecem se na desno- drugarica predaje prazan rad...
I onda napisem: smatram da su treme krajnje neprimerene, da ne kazem debilne, imajuci u vidu nase godine, zelje, i potrebe (nije bas ovako...bilo je mnogo zvanicnije...). Stoga bih vas najljubaznije molila da promenite date teme.
Iskreno Vasa,

--potpis--
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by the1whowished
Originally posted by Kiwi
ha ha ha, secam se nase male diverzije...
Okrecem se na levo, drug pise "...i ubicu ti sina"...
Okrecem se na desno- drugarica predaje prazan rad...
I onda napisem: smatram da su treme krajnje neprimerene, da ne kazem debilne, imajuci u vidu nase godine, zelje, i potrebe (nije bas ovako...bilo je mnogo zvanicnije...). Stoga bih vas najljubaznije molila da promenite date teme.
Iskreno Vasa,

--potpis--

jao...secam se kad si mi to pricala...
By ^Divlja^
Pa, da, bilo je takvih problema u VIII razredu kod razrednog.. Inache predaje engleski. Tako jednog chasa pita on mene:"What do you prefer, chocholate or vanilla; juice or cola? Give me some example." Ja mu lepo odgovorim:"I prefer gays to heteroes." I onda sam posetila rubriku "napomene"... :nokti:
A i josh jednom je bilo kod istog nastavnika kad me je odveo kod direktorke zato shto sam lupala na vrata (razlog mu je... :rool: ). I tako udjem ja u kancelariju, tamo direktorka, pedagog, psiholog, svi na broju. Ulazi ovaj nast.sav iznerviran, dere se:"Kazhi im sad shta si uradila, kazhi im!!!"
Direktorka:~Pa, shta to imash da nam kazhesh?
~Moj razredni je mentalno bolestan chovek.
I tako se sve to lepo zavrshilo... :nokti:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by Morgan Le Faye
da li sam imao ukore jesam i to sve zbog mog dugachkog jezika....
jer i u osnovnoj i u srednjoj, kada se zalazem za pravdu:cowboy:
:up:
Korisnikov avatar
By bakalar
ja sam dobio JEDINICU iz vladanja ( IAKO NIKADA NISAM IMAO PROBLEMA SA RAZREDNOM, A TO JE ONA KAZE SVAKI PUT KADA JE KEVA PITA) jer sam na NJENOM casu umesto da pratim sta ona prica pisao puskice iz drugog predmeta ...

:elektro:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Nisam imao ukore, sto ne znaci da nisam izostajao sa chasova (glumatao kod doktorke za opravdanja i sl). Ipak, sve je bilo legalno, a razredna me je mrzela zbog toga :perezube:
Korisnikov avatar
By bakalar
A sta si radio pa da sve bude legalno ?
:pirat:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by jukie
A ina?e nam je odeljenje bilo ludo; postojala je cela radionica za lažna opravdanja (kod jednog kupiš opravdanje (li?ni odeljenski diler opravdanja), drugi ti potpiše dijagnozu, tre?i potpis doktora, ?etvrti lupi pe?at), koja su onda izgledala toliko uniformno da niko ne bi mogao da posumnja;
evo jednog primera. Ina?e kad god ti doktor napiše nešto to mora da se opravda
btw jedna u našem odeljenju je ukrala pe?at psihijatru pa se tek posle setila da ne može da lupa psihijatrijski pe?at na opravdanja tek tako... živa se izela zbog toga
Korisnikov avatar
By Delete
U osnovnoj sam se provlacila bez ukora, jer bi uvek neko od mojih dosao i zagladio stvar, ali sam u srednjoj toliko isprovocirala profesoricu da su mi sa uzivanjem smanjili vladanje, zbog kojeg, kasnije nisam mogla postati najbolji djak generacije...a sve se to odigralo tako sto sam j u skolu ponela 2 mobilna telefona i jedan od njih je poceo da zvoni, i zvoni i zvoniiiii...i profesorica ita ciji je, obrati se meni, jer zna da se ja od telefona ne odvajam...a ja joj predam svoj jedan tel., ona ga dobro razgleda, jer zena do tada nikad nije drzala mob u ruci... onaj drugi i dalje nastavlja da zvoni. Problem je u tome sto je taj drugi bio u jakni joka je bila bar 2 klupe iza mesta na kojem sam se ja tada nalazila, u polupraznoj ucionici. I onda profesorica pocne da pretresa sve redom, nadje onaj drugi moj tel. i pita ciji je...ja se malo pravil luda sve dok ga ona nije posle casa ponela sa sobom...tada sam morala da intervenisem, uostalom, kao i nastavnicko vece. I tako, to je bio moj jedini ukor, za tako jednu malu sitnicu
By Swanheart
:shok2:ne mogu da verujem,nisam dobila ni jedan ukor u tekucoj skolskoj godini:yay: :evilwait: :zev:
Korisnikov avatar
By spliff
imao sam kolekciju svih moguccih ukora tokom shkolovanja.... :P
Korisnikov avatar
By sakis
bogami i ja, ali sve zbog neopravdanih, onako redovno svake godine ... bio sam ja dobro dete :prst: :smeh:
By Perun
Uh, redovno, od 6. razreda.
U osnovnoj skoli najniza mi je bila 3. iz vladanja, a kasnije 2.
I to uvek zbog svadje s profesorima. Inace, bio sam najbolji ucenik, pa mi je to davalo neko samopouzdanje da s profanima ulazim u duele braneci prijatelje.
Fakultet je vec druga prica. Mrtvo more.
Samo sam se s jednim asistentom zakacio. Zavrsilo se neslavno po njega. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!