Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Galadriel

bice da je law school

ok yweydice, ne ljuti se sprdam se malo, nikad jos nisam dobila priliku da raygovaram sa nekim ko ne da skripte :)
Ko se ljuti .... ?

Neee, ne zelim ja to, ne ljutim se.. Ostavljam to ovim momcima. ;)

Ne dam, svoj trud nekome tek tako na izvolte, a tek rukopisa, boja, saranila, sljokica, pa gomila WWWWWWWWWWWWWWW, ajmeeeeee, to je da se prosto zaljubis. :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Zwezdica

Eeee, kada biste vi videli moje skripte, pozeleli biste da upisete moj fax, koliko je to uredno i lepo napisano... Otkad nemam svoje skripte samo padam ispite.. :sigh:
Jel još neko ovde skriptom zove ovo što i zwezdica?
Korisnikov avatar
By svejedno
ali zwezdo, taj neko ce uzeti skripte od nekog drugog iz tvoje klase.

Nes ga spreciti da vidi ...sta pise. Tog dana. Najverovatnije. lol

...

Jedino ako ti je stvarno bitno to 'moje/ja/ne dam' & to.

Mislim, ok. Samo....ja, eto, ne kapiram. Ne kapiram sta te briga.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Mars
Originally posted by Lepa Krepa

@luciferin91
dotični bi, nakon takve izjave, a pogotovo ako se potvrdi u praksi, trebao biti prijavljen i preferably odstranjen sa radnog mu mesta (pošto čisto sumnjam da bi kojekakve disciplinske mere pomogle kretenu tog formata da shvati gde i zašto radi).

čuj, ne daje više od 6? :shamar:
mlogo, bre, psihopata po tim fakultetima..
Ma previše. I niko im ništa ne može. Ja ne razumem kako to funkcioniše i kako to može.

Ja sam imao budale koji puštaju samo 10 ljudi po roku. Klizeća skala, ne postoji prag za prolaz nego izboduje pa pozove na usmeni prvih 10. Strašno.

Kod jednog nisi smeo da pišeš latinicom inače dobije nervni napad, snimi te, i nema ti izlaženja na ispit te godine.
eo da se složim s popečetovim anarhomačistima - ponekad je fizičko nasilje voistinu opravdano.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Neka uzme, ali moje ne dam.. Jednostavno to je moj trud, moja sveska...

Davala sam, dok se nisam opametila, ta studentarija su govna teska, kaze ti vratice ti sve kako treba, vrati pocepano, mrljavo, pa mi jos oni nesto tu dopisuju, pa mi kaze vratice danas, ne vrati, pa sutra, pa ne vrati, pa prekosutra i onda se priblizi 10 dana pred ispit i on ne vrati.... Tako da, nista vise njima, a to mi se x puta desavalo. Ne cene to i ne zasluzuju... :chestram:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa i kod mene se zvalo spomenar, zaato pitam.

Mi smo skriptom zvali nešto što liči na knjigu, ali baš nije taj kvalitet u smislu opremljenosti, pakovanja, ilustracija, poveza i slično. Rezultat kombinovanja raznih izvora - predavanja, literature, nekad autorizovano nekad ne.

Uvek štampano pisaćom mašinom, nikakvog lepog rukopisa tu nije bilo koje z. pominje.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Mi smo skriptom zvali nešto što liči na knjigu, ali baš nije taj kvalitet u smislu opremljenosti, pakovanja, ilustracija, poveza i slično. Rezultat kombinovanja raznih izvora - predavanja, literature, nekad autorizovano nekad ne.

Uvek štampano pisaćom mašinom, nikakvog lepog rukopisa tu nije bilo koje z. pominje.
TO je to , samo sam digla na visi nivo..

:lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Podržavam nepozajmljivanje svojih beleški i skripti.

Ako imaš bolji prosek, odmah si na meti i to me baš nervira.

Ja sam bezobrazan i nepristupačan po prirodi za bilo koga osim bliže okoline, tako da sam ja bezbedan ali znam primere ljudi koji uoči ispitnog roka ne mogu da se odbrane...

Ima tu svega, od cimanja za skripte, beleške, do telefonski poziva u razjašnjavanju nejasnih stvari...

Broj telefona izbegavam da dajem.

Ni van cele ove priče ne volim površna poznanstva.
Nemam potrebu da se svima dopadnem i budem fin... ko mi nije blizak, ni pozdrav na ulici verovatno neće dobiti.

I ne mislim da je stvar konkurencije za budući posao... možda u nekim užim strukama... već je stvar jebenog poštovanja!
Korisnikov avatar
By Galadriel

Daj mi :sweet:

Samo da zavirim :roflmao:

Obecavam da cu je cuvati kao delikatni cvet :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam...Uvek sam davao, uvek su mi davali. Uvek smo se zahvaljivali jedni drugima, niko mi nije unistio dato ili zadržavao preko nekog pristojnog roka.

I bilo nam je lepo.
By Hans
Marse, da li ti to govoriš o skriptama? :yay:
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Daj mi :sweet:

Samo da zavirim :roflmao:

Obecavam da je cuvati kao delikatni cvet :lol:
Potrosila si ti svoju sansu, devojcice.. Sprdala si se, a sada hoces da vidis moje spomenare! E nece biti.. :P
Korisnikov avatar
By Galadriel
A tek sto ne dam da od mene prepisuju aaaaaa

pa
spdam se i dalje :D
kontam da bih od tvojih skripti dobila epi napad :D :D :D
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Hans

Marse, da li ti to govoriš o skriptama? :yay:
Skripte nama nisu bile problematične. Svako nabavi ako hoće.

Pričam o beleškama, predavanjima, računskim vežbama, lab...
Korisnikov avatar
By Dirrty

A tek sto ne dam da od mene prepisuju aaaaaa
Ne širi temu, neko će nastradati...

Nikada u životu nisam prepisivao od drugog, prvenstveno zato što radije verujem u svoje nego u tuđe znanje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja nisam.

To je nevaspitanje i bezobrazluk.

Ja sam stvoren za taj hladni Zapad... oh zašto nisam rođen tamo!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Dirrty

Ja nisam.

To je nevaspitanje i bezobrazluk.

Ja sam stvoren za taj hladni Zapad... oh zašto nisam rođen tamo!
EH.. Ne, navikli ljudi na mufte ceo zivot da prolaze, jbg, ne mozes im zameriti kada generacije i generacije odrastaju time zadojene.. :hamlet:
Korisnikov avatar
By svejedno
ma bre sta pricate bre?

...

koje postovanje? cega?

..

skripte, ko sto Mars kaze, nisu problem nidje.

..

ali...ako ti trazim tvoje beleske, Dirty, ja ti zapravo ukazujem postovanje.

lol

..

mislim, zaista, ja na faxu ako sam trazio beleske, trazio sam od onih za koje sam cenio da su sve to lepo zapisali. dakle, od ljudi koje cenim.

..

i kada je meni neko trazio bilo sta...a ja sam, mind u, npr. slikao za drugara koji studira dizajn...ma, crtao drugarici koja je studirala vajarstvo...& tome slicne stvari...lm, posto oni lepo dodju, pitaju me 'jel ti nije problem, ja kidam sta radim na kompu/sa glinom/etc. al ti kidas sta radis sa cetkicom'..

..mislim, meni to nije bio izraz nepostovanja.

..

ako nemam vremena, naravno da cu reci nemam vremena. ako nije problem, nije problem. volim da crtam.

..

ali UVEK imam vremena da nekome dam skripte/beleske/koji god text da barem iskopira.

..

sebicnjaci nijedni.

ko da nikad niste imali predmet koji vam ne lezi/koji ne volite/profesora koji je tezak & te slicnosti.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by svejedno

sebicnjaci nijedni.

ko da nikad niste imali predmet koji vam ne lezi/koji ne volite/profesora koji je tezak & te slicnosti.
de ne veruj ljudima preko neta nije sve kao sto iygleda ;)
By Hans
Originally posted by Lepa Krepa

pa svakako se nikad nećemo družiti ti i ja...
Naravno da ne, jedna žena me je već rodila i to mi je od vas sasvim dovoljno. :galerija:

Ja sam zapravo samo iskao da kažem kako postoje ljudi koji su sebičniji od tog sebičluka i samoživosti koje ste naveli u vezi sa ZwezdiČinim milky way galaksija vasiono skriptama. I to je to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!