Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Orlando the Ladylujka je pokusala da me namerno autuje pred 20-ak studenata tako sto mi je na hodniku urucila gay guide za Bech i rekla nesto u fazonu "evo ti da naucis nesto o kulturi". to je bila samo epizoda u tragikomcinoj drami sa tom profankom. na pocetku studiranja sam na forumu faksa napisao da joj je izgovor engleskog blagi uzas i da joj trebaju casovi izgovora. na to su se mnogi zalili jer je godinama zivela u Indiji i navukla neki rogobatni akcenat pa ju cesto nismo razumeli, a zena predaje na engleskom. bilo je tu svega, htela je da me zastrasi da nikad necu poloziti njen predmet, pa je zagubila kolokvijum... na ktsju nakon tog autovanja sam je prijavio sefici katedre pa je dobila opomenu. trebalo je i da je prijavim dekanu ali nisam imao zivaca da gubim vreme zbog retarda.
Originally posted by colonia_boyŠta je uradila? Mislim, jedan moj profesor je prosuo neku bljuvotinu, pa sam morala da kayem da mene kao leybejku takve stvari vredjaju, i da ih ne moye pricati na predavanjima.
shalu na stranu, posle neke frke sa profesorkom svi ostali profesori na katedri su saznali da sam gay ( to je bilo pre vishe od 2 godine) i ja uopste nisam imao problema.
Originally posted by lostinspaceHmm, na koga mislis?
Doduse, bio je jedan homofob asistent kome se u ocima videlo da me ne podnosi, ali je meni to bilo simpaticno. Zato sto sam odmah rekao sebi da je latentni gej.
Originally posted by belosvitac"Protivnika"? Ili si gay ili nisi. Ili si homofobičan ili nisi. A možeš biti i gay i homofobičan.
sa koliko ste vi bili osoba pa da mozete da pruuzite neke generalne podatke koji su univerziteti puni homosex.ili protivnika istih?
Originally posted by belosvitacsa hiljadu, dakle reprezentativan uzorak.
sa koliko ste vi bili osoba pa da mozete da pruuzite neke generalne podatke koji su univerziteti puni homosex.ili protivnika istih?
Originally posted by SnakeCharmerSlažem se
Filozofski je za slucajnog posmatraca galerija cudnih likova, kad sam na platou samo cekam kad ce neko da me ubode iglom i kaze sad si jedan od nas.
Ipak nekako to je fakultet koji neguje socio-politicku svest mladih ljudi, poseduje pravu studentsku energiju.
Originally posted by bernPa možda ima brojčano više gejeva na tim tehničkim fakultetima, jer prosto ima više muških studenata tamo. Ali nema šanse da ima više procentualno nego na filološkom, a bogami i filozofskom nam Tu ima manje muškaraca, ali je zato udeo gejeva siguran sam mnogo veći. Samo da ja blago meni skontam još naših kod sebe
Matematika kaže da ih je više na tehničkim univerzitetima (muškarci), meni se čini. Tamo gdje je više muškaraca, više je i gayeva Možda su više closeted na tim fakultetima, neam pojma...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2161633#p2161633]str00ja napisao:[/url]Dok mi neko ne pokaze statistiku, ja necu poverovati da je razlika izmedju broja muske i zenske celjadi mnogo velika. Na mom odseku na ETF-u svakako nije bila, cak mislim da je mozda bilo vise devojaka, al' me mrzi da sad prebrojavam.
Pa možda ima brojčano više gejeva na tim tehničkim fakultetima, jer prosto ima više muških studenata tamo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!