Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By Perun
Matematicka gimnazija...
Davno bese, 1995. godine.
Korisnikov avatar
By Hys.
Sveti Sava (drustveni smer), raspad sistema....Na mom smeru sve dizelashi, al zato samo sprat nize je bio "padavicarski" prirodni:setnja:
I bas mi to nekako ponekad nedostaje, to vreme kada smo se nerivrali oko gluposti koje su tada delovale ultra bitno, a sada deluju smesno:smeh:
Imam jos uvek drage prijatelje iz tog doba, zapravo, 3 naj drugarice su mi iz srednje skole:B
Korisnikov avatar
By Hys.
Isla, od '95...razredna mi bila Goca Bosnic:psiholog:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by SouthSide
Meni se osnovna skola tako zvala....pardon zove se valjda jos.
Ako se nalazi izmedju Slavije i Karadjordjevog parka, zove se i dalje, i "ve? imaju dovoljno nastavnika biologije, ne trebaju im novi, hvala".
Korisnikov avatar
By jukie
btw ?uo sam toliko lošeg o toj školi u poslednjih par godina da mi nije jasno zbog ?ega neko želi da stavi tu školu na spisak želja pri upisu? Da li je zbog blizine od ku?e tj što se ne putuje daleko?
Korisnikov avatar
By bigirl
Gimnazija "Sv. Sava" nije ni bolja, a ni gora od drugih gimnazija u gradu, samo se protiv nje vodi jako negativna hajka. A to je, kako se pri?a meðu profesorima, jer je neko bacio oko i želi da na tom mestu bude privatna gimnazija.
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Prvi razred u shestoj.
Ja apsolutno nikoga nisam videla da se ljubi na sred hodnika, ali prichali su mi o neke dve devojke iz.. isto prvog, mislim.
Moja drugarica je bi (btw dechko joj je rekao da tje je prebiti ako je uhvati sa drugom devojkom :mad: )
Ja se nisam autovala. ...josh uvek.
A sve neki homofobi u odeljenju, uzhas uzhasni.
Korisnikov avatar
By pazzaz
zar samo troje?

Matematicka gimnazija '97
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
1300 kaplara u Beogradu (na Zvezdari, bash ispod shume :evil: )
To je toliko mala shkola da sumnjam da iko zna za nju...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bella_the_weird
1300 kaplara u Beogradu (na Zvezdari, bash ispod shume :evil: )
To je toliko mala shkola da sumnjam da iko zna za nju...
Stoji u mom imeniku škola (koji sam skinuo sa neta), sa precrtanim imenom, a pored piše "daleko" (malo sam koristio planplus sajt da vidim gde se nalazi). Imam i telefone (tadašnje, možda su se menjali)
Korisnikov avatar
By spliff
zzarko zrenjanin, nbgd :sladoled:
Korisnikov avatar
By jukie
(trazhim dokaze da to neko mozhe da prezhivi)
dokazi se naj?eš?e nalaze u holu škole a slika se zove maturanti 2004/2005, gde razredne starešine pridržavaju nekoliko ufitiljenih iskola?enih mladih ljudi...
Ako se dobro se?am (sude?i po broju poena na prijemnim ispitima) kod vas se upisuju svi jaki djaci sa Zvezdare... sa te strane treba da ti bude drago što ne ideš u sedmu gde se poslednjih godina okupljaju svi koji su slu?ajno naveli gimnaziju na spisak (kao 15-tu želju) a za istu nisu... nego slu?ajno žive u blizini...
Korisnikov avatar
By bigirl
Iz Save nas ima najviše...
Korisnikov avatar
By bigirl
Moja baba je završila šestu! Tada je to bila ženska gimnazija... :dance:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Mozhe da se prezhivi ali još dugo ?eš sanjati ?asove hemije i nema?kog :invalid:

Toliko za sada, ako te interesuje više, do tell :kissass:
Korisnikov avatar
By Paki
Ja nisam, ali je išao najbolji drug moje bivše devojke. :D
Korisnikov avatar
By muvica
uh...davno to bjese... :kafa:
Gimnazija "Jovan Ducic" - programer :komp:
Korisnikov avatar
By Draco
Jedna moja bivsa je isla.. Ali ne znam koliki ti je ona dokaz prezivljavanja jer se prebacila u prvu, pa se posle opet vratila u sestu.. :wtf:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa to je chudno...
Možda je pokušala da izbegne odreðeni predmet na odreðenoj godini... Kod nas su recimo* ra?unari na drugoj godini imali 60-70 odsto dvojki, a iz matematike nas je dvadesetak iz odeljenja koncentrisano odgovaralo u junu da ne bismo pali na popravni... uklju?uju?i i mene koji imam vrlo visok matemati?ki deo IQ (pa bi trebalo da sam imao bar 3, jel').

[size=-2](*ne u šestoj)[/size]
Korisnikov avatar
By Draco
Ne secam se vise, davno je to bilo.. :) U svakom slucaju, nesto/neko ju je smorio <ili samo zato sto joj je prva bliza gajbi> pa se prebacila.. Onda je videla kakva je prva i smorila se sto je tamo jer su je profesori hejtovali i samo cekali da ujebe nesto pa da je kiknu..sto se valjda<?!> i desilo, tako da se ispisala <da je ne bi kiknuli> pa se vratila u sestu ali na vanredno.. Meni je ta sesta bila ok skroz, profesori su bili opusteni, ucenici takodje.. Mislim, ono nesto malo sto sam joj blejala u skolici.. Nije mi jasno kako bi iko pri zdravom razumu ZELEO da se prebaci u prvu.. Ja sam isla u petu i nema skole u koju bih radije isla <osim u filolosku, sto bih i upisala da nije bio rat pa je tamo morao da se polaze prijemni a ja sam lazyass, ali je to vec sasvim deseta tema>..
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Aha.
(OT: Ja sam htela u filoloshku. Mama mi nije dala - . -)
Korisnikov avatar
By Stripi
Vasa Staji? u Novom Sadu, Adamovi?evo naselje, do sedmog razreda.
Sedmi i osmi sam završio u Novom Zagrebu :yes:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pošto ovaj folder lagano prerasta u tra?aru sveže evociranih uspomena na davno zaboravljene (pred)školske dane, odlu?io sam da otvorim ovu temu, pa se upoznavajte do mile volje.
By Nokia
e, imam nameru da se upishem u BPS moze li mi neko nesto vise reci o skoli? kakva je, kakvi su profesori???
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!