Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by bella_the_weirdStoji u mom imeniku škola (koji sam skinuo sa neta), sa precrtanim imenom, a pored piše "daleko" (malo sam koristio planplus sajt da vidim gde se nalazi). Imam i telefone (tadašnje, možda su se menjali)
1300 kaplara u Beogradu (na Zvezdari, bash ispod shume)
To je toliko mala shkola da sumnjam da iko zna za nju...
Originally posted by bella_the_weirddokazi se naj?eš?e nalaze u holu škole a slika se zove maturanti 2004/2005, gde razredne starešine pridržavaju nekoliko ufitiljenih iskola?enih mladih ljudi...
(trazhim dokaze da to neko mozhe da prezhivi)
Originally posted by bella_the_weirdMožda je pokušala da izbegne odreðeni predmet na odreðenoj godini... Kod nas su recimo* ra?unari na drugoj godini imali 60-70 odsto dvojki, a iz matematike nas je dvadesetak iz odeljenja koncentrisano odgovaralo u junu da ne bismo pali na popravni... uklju?uju?i i mene koji imam vrlo visok matemati?ki deo IQ (pa bi trebalo da sam imao bar 3, jel').
Pa to je chudno...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!