Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Joj, izvinite, nešto ste mi ovde jedina zabava prethodnih dana, pa sam malo očito predosadna. Neću više. :) Kiss
Nauci neki jezik i van, ja se iskreno nadam da CES pronaći srecu.
Tu ti je problem sto si trans ali ne i bogati trans tako da je to grozno... Samo radi na sebi i mani se depre i fizicki vjezbaj i sve Ce biti ok... Probaj se zaposljavati na mjestima gdje su zene poslodavci-
Ukoliko ti je prioritet novac, mozes se prilagoditi malo jer uvijek nesto treba zrtvovat , to je zivot. :)
Inace, mozes uvijek doci u Istru u vrijeme sezone raditi na grilu ili u kuhinji po hotelima i tako...placa ti je iljadu eura sigurno. Trebaju ljude i nije bitno kako izgledas, pa Reko da proslijedim informaciju..da si mladji ( do 25 god), savjetovala bi ti vojni rok. Vjeruj mi cak i da nisi patriot, nema veze, tamo su uvijek isla djeca slabijih primanja a i vojska obrazuje najjeftinije a kvalitetno...imao bi placu ok a i vojska bi ti pomogla da ojacas sto fizicki sto mentalno. Kada bi im rekao da si trans vjerovatno bi te poslali u penziju, ali brate, barem novac imas i pristojno zaradjen, castan.
Korisnikov avatar
By elizevin
Na stranu sto je tema pokrenuta pre nekoliko godina, ako i dalje imas problem da se zaposlis Macane, a trenutno imas brdo slobodnog vremena (jer ne radis) i pristup internetu (kao sto imas jer postujes na forumu), najbolji nacin da povecas sopstvenu zaposljivost je da naucis neki popularan programski jezik, najbolje javu ili python, ili cak oba. Data science je trenutno jedno od najtrazenijih vestina, a imas milion besplatnih online kurseva koji mogu da te to nauce, npr. na courseri imas citavu specijalizaciju Python for data science od pet kurseva, ne mozes da dobijes sertifikat jer se placa, ali sami materijali za ucenje su besplatni i dostupni. A realno programiranje je jedno od retkih zanimanja gde je apsolutno nebitno da li imas diplomu ili ne, vec je bitno koliko znas.
Korisnikov avatar
By Macan86
nisam siguran da bi mi to išlo od ruke,ali ne bi škodilo da poušam,tako da hvala puno :)
By Maximus_
Zajebano je, i nazalost, to je realnost.

Mislim da je manje poslodavaca koji sude po izgledu kod poslova gde je redji neposredan kontakt sa ljudima. Recimo programiranje, rad od kuce, pravljenje/sklapanje nekih proizvoda i sl.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!