Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz

Može biti da su ukućani upućeni u historiju njene bolesti, pa kriju oštre predmete po kući.
A makaze skupe, a profesorske plate mizerne...
A deca ih donose da prave kolaže... :lukavi:
you sexy profajlerko! :love:
Enivej, čekamo buraka da nam saopšti da joj je verovatno bio potreban pramen za spomenar.
:smeh:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by burak-BL
...Da to nije uradila, sutra bi se garant pojavilo neko drugo dijete koje bi zakačilo kondome na glavu i naravno učiteljica ne bi smjela da dira dijete jer je to njegova frizura - ugrožava prava djeteta. Hm
Dok sam isao u gimnaziju u jednom malom mestu imao sam narandzasto farbanu duguljastu kosu preko koje sam vezivao crnu maramu sa belim kosturskim glavama, no bio sam odlican djak i donosio skoli diplome sa skolskih takmicenja (tad je to bilo cool) i niko nije takav moj imidz posmatrao kao nesto ugrozavajuce. Samo jednom su me zamolili (!!) da se vratim kuci da se presvucem jer su mi nogavice bile prekratke, pa da ne "ometam koncentraciju koleginicama na casu." To je bilo obrazlozenje. I to je sve bilo pre vise od 10 godina, tako da ja stvarno ne znam u kom vremenu ti zivis...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja moje pustam da nose skoro sta 'oce...ne dam da mi dolaze u kratkim majicama, minjacima velicine kaisa i sorcevima u formatu tangi...medjutim, meni je lako, jer mi je u razredu 19 lepo vaspitane dece....

jedine izlive stilova imamo kada se natripuju da nose uzasno siroke pantalone, ili marame na glavi....ali prestanu brzo jer im se smejem po ceo dan...
Korisnikov avatar
By nsc
Moja starija sestra je jesenas sredjivala orman i nasla nesto kozno iz skolskih dana za sta nije mogla da se odluci da li je to bio kais ili minic
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!