Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By subversio
Originally posted by Orlando the Lady

Drug mi rece da je nenormalna brojnost klerofasista et al. na katedrama za Istoriju i Sociologiju.
Nijedan gej koga znam sa Filozofskom nije aut. Sto ne znaci da nisu aut, ako me razumes.

Ja sam aut svim kolegama i profesoru koji je video to sto je video. Osim optuzbe da ,,sirim lezbejstvo na fakultetu" koju je nacinio jedan decko, nisam imala niti najmanji problem.
U jbt, pa jos nisam cula za takve optuzbe...SIRIS LEZBEJSTVO!..sto mu ne rece DA PROSVECUJES MLADA ZENSKA BICA...Nataknem ga...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by *_Eskarina Gejl_*

budi to sto jesi, i ne razmisljaj o tome "sta drugi misle"!
Naravno izbegavaj bilo kakvu vrstu konflikta zbog svog sex. operedeljenja i trudi se da se dobro zabavljas sa tudjim umovima koji su (bar koliko je meni poznato..) ograniceni onoliko koliko je Filozofija opsirna.
:diplomac:
Divno receno... sad cu da nakacim na zid ovde u officu..

(samo je orijentacija.... :) )
By Hans
Da, Orlando, poznato mi je to sve što se odigravalo u odajama našeg fakulteta. :kiss:
ont:
Nijedan fakultet nije uzaludan ako ste najbolji u nečemu. Ja sam hteo da studiram Filozofski jedno vreme, klasičnu filologiju, ali tu nije bio problem u 'isplativosti' već u nekim drugim stvarima...Taj fakultet sam doživljavao uvek kao neku vrstu pratioca svih političkih i društvenih zbivanja i verujem da su podeljeni po katedrama. Onda sam otišao u zgradu pored i evo me, imam još manje od godinu dana tu, a iskreno, da sam gay,bisex, kako god, saznali su oni oni za koje sam ja mislio da bi trebalo ili su sami vremenom skontali. Nekima to još ni na um ne pada, prosto znam da to ne misle, neki sumnjaju. Nemam ništa od toga što će tamo neko znati za mene ili ne. Mislim da i neki profesori možda znaju, to svakako ne utiče ni na šta. I u tom okruženju, koje zna, mi je prijatno i u tom krugu ljudi se i krećem. Ako je nekome cilj da ga svi vole i poštuju, onda je to Sizifov posao, najblaže rečeno.
A propos Antonića...Mislim da je to onaj raščupani gospodin koji je često gost kod Olje u Utisku...nisam znao da ima 'takve' stavove...hm!
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Hans_87

Da, Orlando, poznato mi je to sve što se odigravalo u odajama našeg fakulteta. :kiss:
ont:
Nijedan fakultet nije uzaludan ako ste najbolji u nečemu. Ja sam hteo da studiram Filozofski jedno vreme, klasičnu filologiju, ali tu nije bio problem u 'isplativosti' već u nekim drugim stvarima...Taj fakultet sam doživljavao uvek kao neku vrstu pratioca svih političkih i društvenih zbivanja i verujem da su podeljeni po katedrama. Onda sam otišao u zgradu pored i evo me, imam još manje od godinu dana tu, a iskreno, da sam gay,bisex, kako god, saznali su oni oni za koje sam ja mislio da bi trebalo ili su sami vremenom skontali. Nekima to još ni na um ne pada, prosto znam da to ne misle, neki sumnjaju. Nemam ništa od toga što će tamo neko znati za mene ili ne. Mislim da i neki profesori možda znaju, to svakako ne utiče ni na šta. I u tom okruženju, koje zna, mi je prijatno i u tom krugu ljudi se i krećem. Ako je nekome cilj da ga svi vole i poštuju, onda je to Sizifov posao, najblaže rečeno.
A propos Antonića...Mislim da je to onaj raščupani gospodin koji je često gost kod Olje u Utisku...nisam znao da ima 'takve' stavove...hm!

I bolje sto nisi...Na klasicnim:D
By Hans
Da, onda bi me chekala sudbina onog profesora iz filma ´´Brauningova verzija´´ ako si gledao/la. :)
Tesko da bih prosao u zivotu kao gospodja Emilija Popadic... :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa nekog ce da ceka:smiling:
By Hans
U2U... :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by subversio
Ja sam aut svim kolegama i profesoru koji je video to sto je video. Osim optuzbe da ,,sirim lezbejstvo na fakultetu" koju je nacinio jedan decko, nisam imala niti najmanji problem.
U jbt, pa jos nisam cula za takve optuzbe...SIRIS LEZBEJSTVO!..sto mu ne rece DA PROSVECUJES MLADA ZENSKA BICA...Nataknem ga...
Ne, ne, neeeee: SIRIM lezbejstvo.

I ne prosirilo se na Filoloskom... :roflmao:
By subversio
Ljubi ih majka...Pa tamo su i pederi postali lezbejke..Tacna ti je ta o NE PROSIRILO SE...Pored tolikih zena i Elton Dzon bi podivljao...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Laže, ima budala i zatucanih ljudi, kao i svuda!
Ali ima i nešto "normalnih", pa je podnošljivo.
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Blago meni a ja mislio da upisem istoriju umetnosti:zacepi:
By Speculum Columbae
Moram da dodam jedan mali, ali vrlo bezobrazan offtopic - Na sociologiji, na Filosofskom, sam skoro upoznao jako slatkog mladića, koji je naravno gej. To je možda dobar predznak za one koji žele da ga upišu...a možda i nije. Be that as it may...stvarno je sladak.
Korisnikov avatar
By mrgud
kloni se istoricara, ostali su manje - vise ok
Korisnikov avatar
By mrgud
pa skokni do V sprata Filozofskog fakulteta u bgd i posmatraj :)
Korisnikov avatar
By elektron84
I u NS-u na Filozofskom ima gay ljudi :D
Provereno...

A jako je zanimljivo posmatrati ih kako mile po stepenistu. Ima bas, bas lepih ljudi...

:)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hehehe, Istoričari su svugde budale... I na novosadskom Filozofskom... Baš su desni.. i zadrti :P
Korisnikov avatar
By Dirrty
Prva godina studija - Sociologija - 4 pedera and counting od mogućih ~30...
Druga godina studija - Filozofija (jedan njihov izborni predmet je naš obavezni) - 3 pedera od mogućih 4(?) :lol:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by mrgud

Jeste, peti sprat je uzas. Posle godinu dana provedenih na filozofskom polako pocinjes da pogadjas na kom spratu ce ko da izadje iz lifta.
:D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Hton
Originally posted by mrgud

Jeste, peti sprat je uzas. Posle godinu dana provedenih na filozofskom polako pocinjes da pogadjas na kom spratu ce ko da izadje iz lifta.
:D
Najbolji drug mi je tamo. Nemojte tako. Ima ih, razume se, i veoma prijemcivo i pametno desno orijentisanih.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ja sam na filoloskom u Bg-u uspeo da budem in the closet celih sat vremena. a onda je sa zakasnjenjem stigao Mr Ja i pred 200 brucosha viknuo heeey honeeey :smeh:

shalu na stranu, posle neke frke sa profesorkom svi ostali profesori na katedri su saznali da sam gay ( to je bilo pre vishe od 2 godine) i ja uopste nisam imao problema.
Korisnikov avatar
By Paparazzi
heheh pa hvala orlando. znamo se lorna i ja :D ona je zavrsila komparativnu a meni bi bilo jako korisno da neko zna nekoga ko trenutno studira :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by colonia_boy
shalu na stranu, posle neke frke sa profesorkom svi ostali profesori na katedri su saznali da sam gay ( to je bilo pre vishe od 2 godine) i ja uopste nisam imao problema.
Šta je uradila? Mislim, jedan moj profesor je prosuo neku bljuvotinu, pa sam morala da kayem da mene kao leybejku takve stvari vredjaju, i da ih ne moye pricati na predavanjima.
Korisnikov avatar
By Oziris

Šta je uradila? Mislim, jedan moj profesor je prosuo neku bljuvotinu, pa sam morala da kayem da mene kao leybejku takve stvari vredjaju, i da ih ne moye pricati na predavanjima.

Podsetila si me na mene, kada sam, na Sociologiji porodice, nakon Smiljkine (prof. istog predmeta, jelte) definicije porodice - da je to skup ljudi bla bla bla koji su izmedju ostalog bracno povezani ili u krvnom srodstvu bla bla bla, i nasih odresenih ruku (citaj usta) dopunjavanja iste - ja dodala: " Ja recimo, kohabitujem i koegzistiram, finansijski, materijalno i emotivno sa svojom devojkom... Hocete da kazete da mi nismo porodica zato sto nismo u braku i nismo krvno povezani?"
Korisnikov avatar
By Paparazzi
mudro zborite orlando i oziris ali ne bih da se mesam :D

nego ja sada razmisljam, nije valjda da je odsek za srpsku knjizevnost (u ns) toliko strejt? nemoguce :drama:
By vl88uni
jbt, svi filozofski fakulteti u zemlji su istovremeno ogromno leglo homofoba i homoseksualaca. ja sam na niskom, nema autovanih (u rikijevom maniru; namig, namig), ali je zato fakultet oblepljen plakatima raznim...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!