evo ovako...po starom sistemu ko se skolovao tj skoluje...ne moze da bude VII/1 nikako...sve dok ne diplomira je VI...tj taj neki fantomski VI/1 ,koji u stvari ne postoji.....ti kad diplomiras ,a i ja....odmah smo VII/2....a ondak doktorske, 3 godine, par naucnih radova i hop titula je tu :kgcs3:.....ne branis nikakvu master tezu, vec samo diplomski (ako vec nisi)....imas pravo da trazis izdavanje nove diplome gde ce stajati to master sranjce, ali ja mislim da oni jos nemaju ni nacrt diplome za Bolonjce, a kamoli za Mastere....i na sve ostalo se čeka, a kako je ovo Serbija, čekaće se tu jos dugo.....

.....
a ja imam tj imadoh ličnu satisfakciju vezanu za krivično pravo,ali ovde ne daju da se upišem....postdiplomske su jako skupe....8000 evra.....ali danas pronadjoh modus po kom bih to mogla da platim bez problema....pa ako mi dozvole da kasnim malo sa upisom(nekih 10ak dana...zbog diplomiranja)...ondak eto mene da bidnem prvi dr frrr mrrr u uzoj familiji

..
e da, licenca se ne moze pribaviti tek tako....3 godine mora da se radi za licencu izvodjaca radova....a 5 za odgovornog projektanta (ili obratno, ne drzi me za rec)...i mora se imati neko ko vec ima te licence tj ko je clan inzenjerske komore srbije, da te predlozi za licencu.....i da, mora se raditi u struci, a nikako recimo u komercijali.....