Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By pčelica
Originally posted by Ulix

Dok sam ja odgovarao, ona je cupala svoju kosu i slagala dlake na stolu, rastezala ih lepo i aranzirala paralelno. Luda zena, luda. Inace o mrtvom muzu stalno prica u sadasnjem vremenu, sto je cak pomalo zastrasujuce.
:qqlele:

Čekaj da upoznaš njenu sestru.
:giggle:
By Ulix
Originally posted by pčelica
Originally posted by Ulix

Dok sam ja odgovarao, ona je cupala svoju kosu i slagala dlake na stolu, rastezala ih lepo i aranzirala paralelno. Luda zena, luda. Inace o mrtvom muzu stalno prica u sadasnjem vremenu, sto je cak pomalo zastrasujuce.
:qqlele:

Čekaj da upoznaš njenu sestru.
:giggle:
Moze li biti gore??? :drama:
By pčelica
:smeh:
Definiši "gore".
:sweet:

Meni je ta porodica veooooma...mhm...
živopisna.

J. je 'nako opičena, ali sestra je scarry... ono kao,
čuješ violinu iz Psiha kad te pogleda, lol.
By Ulix
Ali, zapitajmo se, gde bi nas fakultet bio bez takvih ispitivaca? :lol:

J. ima i cerku, samo ne znam gde je ona asistent...
By pčelica
Gde bi bio?

:nesiguran:

...u društvu kvalitetnih fakulteta, možda?

+ ne zaboraviti Marinkovića!
:ponosan:
Čo'ek je davno postavio standarde...mhm...
živopisnosti!
By Ulix
+ ne zaboraviti Marinkovića!
:ponosan:
Čo'ek je davno postavio standarde...mhm...
živopisnosti!
Ima tu jos bisera, recimo prof. Stankovic.
Kad sam odgovarao anatomiju kod nje, ona je prvo plakala, onda je jela beli luk, pa je pevusila nesto... i sve tako 6 sati... da bi mi rekla na kraju da dodjem sutra, jer jos nismo stigli do CNS-a. :roflmao:
By pčelica
Mene je profa jednom zaboravio.
:placko:

Mis'im, jes' blago dementan, ali je nakon
praktičnog rekao da sačekam ispred kancelarije;
i kad je konačno izašao, pitao je "koga čekate?"
:doh:

...pa smo onda sledećeg dana sve jope'.

...a onda je jope' bila katastrofa.
Korisnikov avatar
By Draco
Ja ocigledno zivim u Srbiji paralelnog univerzuma jer kod mene na faxu nema takvih sranja i izivljavanja. Neki su bas into ono sto rade pa ne obracaju mnogo paznje na studente, nekoliko njih je hevi sujetno, ali SVI pokusavaju da ti pomognu i da izvuku iz tebe bar milimetar znanja.

Mislim, najveca neprijatnost koja mi se ikada deslila na faxu je ta sto Jefta zakaze sve svoje izborne i obavezne predmete za isti dan i sat pa od 9 do 3 cekamo da dodjemo na red. Pa vi vidite. :)
Korisnikov avatar
By bothways
Kod mene na faxu nista od toga nema. Sve se radi pismeno, valjda zato.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Mene je profa jednom zaboravio.
:placko:

Mis'im, jes' blago dementan, ali je nakon
praktičnog rekao da sačekam ispred kancelarije;
i kad je konačno izašao, pitao je "koga čekate?"
:doh:

...pa smo onda sledećeg dana sve jope'.

...a onda je jope' bila katastrofa.
slicno se i menid esilo.

prvi put ej kasnio 2.5 sata pa je hteo na blci da me ispita ono za sta dobijes 1.5 sata pisanja koncepta.

drugi put je zaboravio.

treci put se razboleo.

a pre toga prvi put mi je asistent poslao rezulatate ispita na pogresan mail pa sam morao da radim opet.

sve u svemu trebalo je to da zavrsim 2 meseca ranije nego sto jesam.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by A.F.K.A.OB
Blento, postoji razlika izmedju nepotizma, palacnjima i izivljavanjima profesora s ajedne strane, i celavaca s apistoljima i pricama o pecenjima sa druge.
slažem se. doživljavali smo i mi na faksu svakojak'a nepoštovanja i/ili smaranja od strane profesora/ki, ali ovo što pročitah by dragonite je stvarno previše. baš se razbesneh čitajući... :mad:
Korisnikov avatar
By Mage
Kada sam polagao biohemijsko inženjerstvo, kinetiku bioprocesa i bioreaktore kod jednog profesora, za svaki ispit je to izgledalo ovako:

prof: kaži šta 'oćeš?
ja: došo' sam da polažem bla bla...
prof: aj kaži jedan broj od 1 do 5
ja: 1
prof: lupi tri pitanja iz glave pa piši! :wtf:

I ostavi tako mene čovek samog u kancelariji sat vremena, posle dolazi, ni ne gleda moj koncept (na kome su silne jednačine i izvođenja), seda za svoj sto i krene da kucka nešto na kompu (mislim da je igrao neku igricu...). Ja gledam u njega zbunjeno...

ja:da pričam?
prof: pričaj.
i ja tako odeklamujem sva tri pitanja, nit me je on slušao, nit gledao, nit obratio pažnju na te silne jednačine... i kada sam završio zastanem.

prof: što si stao?
ja: pa završio sam...
prof: aj zdravo!

I baci mi čovek index sa upisanom ocenom! :wtf:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Swanheart
informacione tehnologije u biznisu...
profesor prekida studentkinju u toku odgovaranja
prof.:"koleginice nacrtajte mi zastavu zimbabvea"
ona. razmislja pola minuta i crta liniju
prof:"koleginice sta vam je to"
ona:"zastava zimbabvea iz profila"
prof:"dajte mi index 10"
Usmeni iz razvića životinja kod B.Ć.
odgovara nekoliko koleginica koje su upisale fakultet kada sam ja imao tri i četiri godine (sudeći po brojevima indeksa), tek sad su stigle do polaganja usmenog iz razvića
Pojma nemaju
Prof: "hajde koleginice ako mi kažete koji je glavni grad Madagaskara daću vam 6 da se više ne mučite"
nema odgovora
Prof: "E koleginice pa Antananarive je glavni grad Madagaskara... e šteta što niste znali"
Originally posted by Kiborg
Možda je najbizarnija stvar bila to da sam sve znao na fiziologiji a dobio sedam. I tu je bizarno to ocenjivanje, ko zna dobije 7, ko ne zna dobije 6. Ne bih se usudio da tvrdim da sam baš sve znao, ali kad vidim da mi je to prva i jedina sedmica /pri čemu nijedna druga ocena mi nije manja od 9/, ipak mislim da me je poprilično zakinuo.
Kod nas je na ispitu iz molekularne bilo pravilo: najbolji na ispitu dobije 10, jedan šesticu, jedan padne, svi ostali sedmicu
A za deset je trebalo naučiti njenu skriptu od reči do reči napamet
Originally posted by IriS
na jednom ispitu sam odgovorila jedina na pitanje koje je profa postavio (bilo nas je troje), a odgovor je bio više nego logičan (nisam verovala da neko to ne može da skonta i da je to toliko važno pitanje)... on se oduševio i ništa me više nije pitao. dao mi je 10.
Tako sam ja u srednjoj školi... kaže prof iz odbrane i zaštite:
"Hajde kako se zove organizam koji izaziva botulizam"
Svi ćute
"Hajde daću pet u dnevnik onome ko tačno kaže"
Svi ćute
Ja (tiho): "botulinum"
Svi zbunjeno gledaju šta će dalje biti
Prof: "Hajde kaži da svi čuju".
Ja (glasnije): "Pa botulinum. To je mikroorganizam koji izaziva botulizam i zove se bo-tu-li-num"
Prof (upisuje 5 u dnevnik)
Posle nisam morao dalje da odgovaram u tom polugodištu jer mi je to bila druga petica
a on me pita: "koleginice, šta piše na vratima moje kancelarije"... ja kažem:"da isključimo mobilne telefone pre nego što udjemo"... on kaže: "da, a ispod ću dodati - i uključite mozak"
Dođemo mi mali brucoši prvi dan na fakultet u Botaničku baštu i stojimo ispred one male kapije koja je očigledno zaključana, i cimamo je i guramo i vučemo, i razmišljamo kako da preskočimo ogradu, tek dolazi profesorka iz algi i pomera rezu sa unutrašnje strane i kaže nam
"Vi ste PRVA generacija koja NIJE umela da otvori ovu rezu, biolozi su obično jako snalažljivi" :zacepi:
i ja kažem: "dajte mi index, neću kod vas da odgovaram" ...on kaže: "a šta ako u sledećem roku budete na spisku opet kod mene". ja mu reknem da neću izlaziti na ispit dok god ne ispadnem kod drugog profesora.
Ja sam iz fiziologije biljaka bukvalno dolazio u svakom roku na ispit i odlazio kući dok se nije pojavila druga profesorka umesto njega. A to sve zato jer me prestravio do kosti kada sam prethodno išao da slušam ispit.
Polaže jedna koleginica, piše koncept, a profesor bukvalno guguće sa bibliotekarkom, misliš duša od čoveka. Okreće se prema ovoj što polaže i drekne "koleginice jeste napisali taj koncept?!!" Ja se presekao načisto, ona jadna smogla snage i muca odgovore, a on sikće li sikće.
Originally posted by XanaX
mene pita "gdje žive skokunci?" ja - blage veze nemam - ona počne čepkati po zemlji u tegli s cvijećem, a ja: "skokunci žive u zemlji..." - "bravo, kolega";
Prof. iz algi: "a kako se zovu lažni tartufi?"
Ja: "mmmm.... na vrh mi je jezika..."
Prof: "slično kao slonovi"
Ja: "elefa... a! Elaphomycetaceae!" (pobedonosno)
Prof: "E, to. Nastavite..."
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ovo se nije desilo meni, ali sam čuo od asistentkinje na hordatima:
Profesor (sad je već u penziji) ulazi u učionicu gde ga čeka bar 50 studenata i pun sto indeksa, proziva po nekom spisku,pita i sve redom obara. Izlazi dečko, prvo pitanje razbija, drugo isto, treće takođe. I profesor, pošto vidi da ne može da ga obori sa neke stalaže donosi samo donju polovinu noge neke ptice i kaže: "Kolega, ako mi kažete ime ptice čija je ovo noga-položili ste."
Dečko ga gleda belo i kaže da ne zna. Profesor se kezi, počinje da pretura po stolu po onim indeksima, ne može da nadje indeks tog dečka i pita ga kako se zove. Lik, mrtav hladan, diže nogu na katedru, podiže nogavicu i kaze: "Evo noga, pogodite.", okreće se i izlazi.
I onda se ispisao i upisao biologiju u BG-u.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by mitrandir
Ovo se nije desilo meni, ali sam čuo od asistentkinje na hordatima:
Profesor (sad je već u penziji) ulazi u učionicu gde ga čeka bar 50 studenata i pun sto indeksa, proziva po nekom spisku,pita i sve redom obara. Izlazi dečko, prvo pitanje razbija, drugo isto, treće takođe. I profesor, pošto vidi da ne može da ga obori sa neke stalaže donosi samo donju polovinu noge neke price i kaže: "Kolega, ako mi kažete ime price čij je ovo noga-položili ste."
Dečko ga gleda belo i kaže da ne zna. Profesor se kezi, počinje da pretura po stolu po onim indeksima, ne može da nadje indeks tog dečka i pita ga kako se zove. Lik, mrtav hladan, diže nogu na katedru, podiže nogavicu i kaze: "Evo noga, pogodite.", okreće se i izlazi.
I onda se ispisao i upisao biologiju u BG-u.
Ptice, ne price
To je urbana legenda, i kod nas na biologiji u BG se pričalo da je to bilo na veterinarskom na BG (sa sve imenom i prezimenom nekog navodno čuvenog profesora), a ima i na internetu da se dešavalo na raznim fakultetima po belom svetu, a uglavnom sam čuo da su ptice prepoznavali po repovima pa je taj student spuštao pantalone i pokazivao tur, a drugi put je ta koja je pričala pokazivala kako je profesor držao pticu u ruci i mazio je po repu koji je virio i govorio "pa kolega, koja je ovo ptičica"

A što se tiče praktičnog iz hordata, ja sam imao situaciju da mi asistentkinja pokaže ribu zubatac i pita šta je ovo, a ja kažem zubatac, a ona pita jeste li sigurni, a ja kažem jesam, a ona otvara usta ribi i proverava da li ima velike zube... a inače su asistenti ribu kovač (john dory - Zeus faber), koja ne može NI SA ČIM da se pomeša, raspoznavali po pegi na sredini tela (a ne po obliku!?)
[img=174x150]http://static.howstuffworks.com/gif/wil ... -info0.gif[/img]
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Na mom faksu je svaki ispit bizaran na svoj način.

Najbizarnije je polaganje Ingliša.
Uđeš u kabinet zdrav i prav, izađeš deset kila mršaviji, posle ponoći.
A onda te dohvati vođa statista, misleći da si pobegao sa seta za studentski horor.

Zanimljivo je i kad ti neki profesori komentarišu naziv rada sat vremena, pa se ispostavi da je to zato što nisu stigli da pročitaju ni prvih 5 strana.
Korisnikov avatar
By Lunja
Pitanje za Dragonajta:

Koje kalendarske godine se desavaju "Ispit iz zone sumraka I, i II"?

:uplasen:

+ Imao sam utisak da citam scenario za npr. "(ne)Srecne ljude" ili za "Bolji (gori) zivot"... Koji trash! :drama:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Najbizarniji ispit kome sam prisustvovala bese ispit iz engleskog na Visoj Poslovnoj.
A ja sam studirala na PMFu.
Ali sam isla da drugu polazem engleski, umesto njega.
A on je svo vreme sedeo pored mene u amfiteatru.
Mi nismo bili jedine cvecke koje su se dosetile toga, tako da je u amfiteatru sedelo bar 70% vise ljudi nego sto je ispit prijavilo, od toga su mnogi bili 'gosti' koji uopste ne studiraju tu.
Na kraju je profesorka izvalila kako jako zuri i ponela sa sobom samo predate papire, a oni koji nisu stigli da predaju do tog momenta - pali ispit.

A kazu da je visa poslovna laksa nego osnovna :S
Korisnikov avatar
By bas bleu
najbizarniji ispit as such - socijalna ekologija - pola knjige sociologija by mira marković, pola knjige ekologija by dača ž marković. totalno random. polaze se pismeno, ne ocenjuje se ali je zato uslov za davanje ispita iz druge godine za sve grupe na faksu, cini mi se. a ja jedini debil u prepunoj sali heroja koji je actually i spremao ispit. :nerd:
Korisnikov avatar
By castor
Nije bizaran, ali:
Ispit poceo u 08h.
U 02 po ponoci nas jos stotinak sedimo u hodniku, umorni, neki i pijani. Izlazi profesorka i pitam je:
Hocemo li zavrsiti danas ili ... ?
Prof: Ti ces POPISANKO jedan da meni kazes kako cu ja da drzim moj ispit.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
nista specijalno bizarno, jednom sam propustio ispit jer sam ostao potpuno bez para u kuci pa nisam imao za autobusku kartu, a to sam shvatio u trenutku kad je trebalo da krenem (to je bilo u vreme kad su kondukteri bili u svakom busu pa se nije moglo svercovati). srecom profesorka je bila ok pa me je ispitala dan-dva posle da ne gubim rok. i dala mi 10 :)

inace polagao sam jedan ispit u kome ti pitanja posalju mejlom, a ti sutradan u toliko i toliko sati posaljes nazad odgovore, ali ni tu nije bilo niceg bizarnog jer se ocenjuje razmisljanje i povezivanje pa kopipejstovanje ne vredi.
Korisnikov avatar
By bothways
Nisam imao bizarnih ispita. Sve regularno kod mene.
Osim sto mi je par puta na ispitu dezurao jedan forumas.
By Scarlett
Originally posted by *deni*
Kao najbizarniji pamtim ispit kod profesora jednog opcionog predmeta na faksu.
Covek je trazio 2 kg hrane za kerove, litar rakije, bombonjeru... ( kako od koga ) za prolaznu ocenu.
Do sada sam mislio da je to vrhunac bizarnosti, ali sad vidim da i od goreg ima gore.
:piggy:
kad smo kod hrane za kerove, deni... :) ) da li je mozda u pitanju profa S.M. ? :D (slucajno je ispalo sm , nemojte da vam svasta pada na pamet) :P :zastava:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by castor
Nije bizaran, ali:
Ispit poceo u 08h.
U 02 po ponoci nas jos stotinak sedimo u hodniku, umorni, neki i pijani. Izlazi profesorka i pitam je:
Hocemo li zavrsiti danas ili ... ?
Prof: Ti ces POPISANKO jedan da meni kazes kako cu ja da drzim moj ispit.
HAHAHAHAHAHAHAHA
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by bothways

Osim sto mi je par puta na ispitu dezurao jedan forumas.
:wow: surreal:hypno:
Korisnikov avatar
By bothways
Dobro, u to vreme nisam toga bio svestan. Vec tek kasnije.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Bizarno iskustvo broj jedan je bilo polaganje ispita na bubicu.
Bizarna sam bila sama sebi zbog takvog koraka. Uh, sad kad se setim...bizarno, bre.
Slusaonica puna, potpuna tisina, nas troje pise koncept, i u jednom trenutku desava se nesto sa bubicom i pocinje da se cuje glas koleginice sa druge strane veze. I dok profesor dize glavu, ja krecem sa ,,Izvinite, ali..." i nastavljam sa najnebuloznijom kombinacijom pitanja upucenih njemu jer nisam mogla odmah da prekinem telefonsku vezu. I tih dvadesetak sekundi improvizacije su najsimpaticniji bizarni momenat.

Bizarno iskustvo broj dva je bilo kada sam ... izasla :spliff: na ispit na koji sam dosla samo da upisem cestito zaradjenu bolonjsku sedmicu steceno pohadjanjem predavanja, aktivnoscu na casu, kolokvijumima i pismenim ispitom polozenim, ali sam na profesorkino insistiranje ostala da odgovaram. Ubacila sam tekstove u svakakve kontekste, tu negde ,,istripovala" i Virdziniju Vulf, i posle jedno pola sata price dobila desetku na koju sam najvise ponosna. A desetka kod te profesorke je posebna prica... Tako sam volela sebe tih dana...
By XanaX
Originally posted by AngraMaina
inace polagao sam jedan ispit u kome ti pitanja posalju mejlom, a ti sutradan u toliko i toliko sati posaljes nazad odgovore, ali ni tu nije bilo niceg bizarnog jer se ocenjuje razmisljanje i povezivanje pa kopipejstovanje ne vredi.
Imao sam i ja par takvih kolegija... Ali je išlo kroz oba semestra, posebno iz Metoda istraživanja - prvo joj pošaljem prvi mejl s okvirnim planom kako je specificirala (font, veličinu, rok nedjelja, ta i ta , do 24:00 itd.) i dobijem natrag svoj attachment, otvorim, a ono na svaku moju, jedna njezina: "A zašto baš tom metodom?", "Kako to mislite?", "Link za taj izvor!!!", pa glupi smajliji itd... Pa onda ja natrag s odgovorima, a ona opet... Pa dođe zadatak - sad točno specificirano sve u mL, mol, broj serija, naziv kit-a itd... Pa, pišem opet, i opet nazad odgovori... I onda napokon u labu radili to nešto kao kompromisno.

I to se ponovilo tri puta. Zadnje nas je spičila u GSK-ov ist. centar, i to je ona jedna zgrada, kao jako full moderno u kojoj nema "zidova" nego je sve u staklu... Ima lift, ali je sve jebeno prozirno i od stakla! Ima staklene, spiralne stepenice... I tako sam se bazu po bazu po dabl-heliksu popeo gore.

Btw. prije par godina, odavno nakon što sam zaboravio na svoje iskustvo s medicinom i cijenjenim udžbenikom akademkinje Jelene K.-N. i njom samom, jerbo je katkad znala dojuriti na metli do Zavoda - vozim se na Šalatu. One uske uličice s hrpom zavoja koje se uspinju ... Stalno kočiš, krećeš: gas, ručna , koči jopet... Kad li strmopizde li mi li se ususret neka, američanska kola i vidim, majke ti, Klingonac unutra - ali, nije, već akademkinja Jelena - vozi ona, samo s maskom za kisik na faci... Par tjedana poslije partezetl na svim zgradama Sveučilišta - što mislite tko je umro?
By Lap
Danas imao. Jebote!

Profesor me pitao da li imam pojma o cemu pricam.

"Pa o onome o cemu ste vi pisali", rekoh, "iako mi ni tad nije bilo jasno sta hocete da kazete".

"Bravo kolega"...'ladno sam dobio 10.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!