Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Srpska posla. Masa veruje da je sve sto je skupo automatski kvalitetno. :pionir:
By Dionysus
Ја бих, најискреније, дупе продала да сам могла да упишем приватну гимназију. По оценама и резултатима са такмичења сам и више него могла, али недостатак кеша ме је избаговао, као и увек... И то не због снобизма, већ зато што сматрам да бих тамо добила квалитетније и применљивије образовање...
Korisnikov avatar
By shishmish
mene je keva htela da upise u privatnu i dobila bih kao i neku stipendiju (tj. smanjenu skolarinu) ali kad je cula da su obavezne uniforme (za devojcice suknje :smeh: ) odustala je :lol:

naravno, meni je to rekla tek mnogo posle
By Dionysus
Имају и униформе?
Оне секси са карираним сукњицама и белим кошуљицама?
Умрећууууууууу...
Korisnikov avatar
By Escobar
ja sam imao stip. nije bilo govora da placam te basnoslovne skolarine.

i da, shish, nosili smo uniforme :D
Korisnikov avatar
By shishmish
:smeh:

shishmish nije nosila uniformu...

ni suknju!!!!

kad sam bila mala i kad mi obuku suknju ja stojim na stepenicama kuce i necu da izadjem napolje... stojim i placem...
:lol:
By Dionysus
Мукица :)
(почела сам толико често да употребљавам ову реч да сам јуче ухватила себе како на ајсикју објашњавам лику из Русије шта то значи :) )))
Енивеј, ја сад завршавам, ове године, и једва чекам да кажем мојој диииииивној елитној гимназији бај-бај..
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Zasto niko ne pominje IX beogradsku? Ona je po kvalitetu rada i uspesima na takmicenjima ubedljivo najelitnija (ne racunam matematicku i filolosku).
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Draco
Ako je V elitna, ja cu odmah da se ubijem! A vazi za takvu, sto je najgore.. Skroz sam je laganica upisala, a to je bilo one ratne godine, kada je postojala tona vukovaca koji su popunili III i poceli da okupiraju i ostale tzv. elitne gimnazije.. Napomena: nisam bila vukovac..

Pride, jedino sto sam naucila je latinski, sve ostalo sam naucila zato sto je mene zanimalo ili zato sto je opsta kultura. Srpski je u gimnaziji bio katastrofalan, sreca da smo u osnovnoj imali fantasticnu nastavnicu koja nas je ucila tako da ne zaboravimo do kraja zivota..

Ono sto me je V naucila: brze srolati dzok, vise piva popiti za mali odmor i iz koje ruke se daje krv ako planiras da ta tri dana provedes igrajuci Counter..
Ti si isla u parnu smenu, to se ne racuna :P

racunaju se Maskareli, Schwaba, Eugen...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
I kod nas je postojala veoma izrazena podela na Pernu- tezu i Neparnu- laksu.
Ja sam bila u parnoj...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by the1whowished
Originally posted by jukie
Evo malog apdejta: ove godine je peta primila i neke djake sa prilično niskim prosekom, dok je u četrnaestoj na jednom smeru trebalo preko 90 poena za upis. Dakle, pomeraju se (đački) kadrovi iz pete u četrnaestu.
Cula sam slicnu pricu za trecu.
Ja bila u jednoj jedinoj. Zapravo, jednoj jedinoj u Srbiji koja se zove prosto "Gimnazija".
Nema to veze sa prosekom, deca idu tamo gde je lakse. Kroz moj razred u V bgd je proslo oko 73 ucenika, ko je imao vezu da ode - odlazio je, a dolazili su neki drugi, uglavnom iz unutrasnjosti.

Devojka koja je kod mene u razredu pala godinu sa 6 jedinica, posle je bila odlicna u 14. Tako da to dovoljno ilustruje stvari.

E sad ne znam kako stoje stvari u skolama danas, jer sam srednju zavrsila pre 9 godina.
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja mislim da što ima više gejeva, to je gimnazija elitnija. Da.
By Speculum Columbae
Originally posted by Allkey
Ja mislim da što ima više gejeva, to je gimnazija elitnija. Da.
Hallelujah!
Moja je, navodno elitna, ali je samo narkomanska...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!