Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2710598#p2710598]ZlatnaPtica napisao:[/url]Uglavnom je to gomila nepotrebnih, 'napumpanih' i prevaziđenih predmeta koji su deo programa samo da bi određeni profesori skupljali prašinu i imali posao. Naravno, sve te razne sociologije, psihologije, pedagogije, ove ili one istorije u više tomova su prosto neophodne radi širine znanja jednog akademskog građanina na npr. prirodnom ili informatičkom fakultetu. :roll:
Ovo što si napisao je toliko odvratno da mi se pomalo i povraćalo. Ukloni te predmete koji se tiče nekakvog opštijeg obrazovanja i kritičkog promišljanja i proizvodiš društvo eksperata i debila. Obrazovanje nije samo osposobljavanje za obavljanje određenog posla, za ime sveta.
Korisnikov avatar
By Sunce
...ocekujemo obimna pisanija Zlatne nam Ptice....
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2710598#p2710598]ZlatnaPtica napisao:[/url]Državni fakulteti mahom jesu teži od privatnih, što ne znači da su bolji. Uglavnom je to gomila nepotrebnih, 'napumpanih' i prevaziđenih predmeta koji su deo programa samo da bi određeni profesori skupljali prašinu i imali posao. Naravno, sve te razne sociologije, psihologije, pedagogije, ove ili one istorije u više tomova su prosto neophodne radi širine znanja jednog akademskog građanina na npr. prirodnom ili informatičkom fakultetu. :roll:
Pošto iznad postoji jedan post sa ovim citatom gde se diskutant nije složio sa tobom, ja eto da kažem da mislim da si potpuno u pravu i da su fakulteti čak i državni ovom poslednjom reformom to donekle promenili.
Ko hoće da bude "opšte kulturan" - šta god taj termin značio u XXI veku, to će i sam da postigne, a ko neće - nabubaće za ispit i zaboraviće. Samo će da gubi vreme učeći te budalaštine umesto onoga što mu je zanimanje sutra.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2710804#p2710804]Ulix napisao:[/url]
Ovo što si napisao je toliko odvratno da mi se pomalo i povraćalo.
Oh the drama :drama:

Kiborg je već odgovorio, ko hoće da bude 'opšte kulturan' biće to i bez fakulteta, a ko neće, džaba mu ti predmeti koji su mu za profesiju potpuno nepotrebni.
Ulix napisao: Ukloni te predmete koji se tiče nekakvog opštijeg obrazovanja i kritičkog promišljanja i proizvodiš društvo eksperata i debila. Obrazovanje nije samo osposobljavanje za obavljanje određenog posla, za ime sveta.
Opšte obrazovanje je za osnovne škole i gimnaziju. Ako si debil ostao do svoje 19. godine, nećeš na fakultetu postati ništa manji debil, već si 'mator konj' za tako nešto. Problem sa našim fakultetima je što su suviše opšti. Čast izuzecima, ali uglavnom je sistem na državnim fakultetima takav da se cele osnovne studije svedu na to opšte-opšte-što-opštije, te si ti manje-više go kurac dok ne završiš postdiplomske studije i ne nastaviš dalje da se usmeravaš.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!