Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by anavalerijaDa, a zasto bi pokazivao podrsku supermarketu koju ti prodaje cvarke po skupljoj ceni nego po kojoj nabavlja. Gluposti. Idi bolje cuvaj svnju pa spravi sam svoje cvarke!
Zašto imam ja da pokazujem podršku za neki komercijalni portal koji hoće da zaradi pare na ljudima koji traže poso?
Originally posted by AnhedonieAli zato imaju Kineze:geisha:
Ljudi na selu nemaju supermarket pa i dalje zive!
Originally posted by anavalerijanajlakse je kukati kako za sve treba veza i ne mrdnuti dupe od racunara.
Originally posted by SwanheartI za to treba veza. Moraš da budeš nečiji sin, drug, ili dečko.
hajde i ti ne lupaj
u koliko si kafica bio da rade uvek atraktivne sankerice i konobarice i traze vise muskarce nego devojke za poslove konobara i sankera.
ako si talentovan za nesto neko ce te primetiti i pored toga sto radis u kaficu/fast foodu ili gde vec.
ali nije u tome problem, problem je to sto bi svi posle fakulteta u direktorske fotelje. e pa ne moze!
evo primer, pre par godina jednom poznaniku je bilo ispod casti da radi u internet kafeu za platu od 250-300 eura jer jelte on je na filoloskom fakultetu ( na prvoj godini vec 5 godina ).
I stvarno mi ide na kurac ovo liberalno kapitalističko proseravanje da svako može da nađe posao. NE MOŽE BRE. Da može ne bi nezaposlenost bila 30%. Nego da, svi su lenji neradnici. Sram vas bilo, zvučite kao vulgarni individualisti iz osamnaestog veka.
Victim blaming - never goes out of style.
Originally posted by SwanheartNije tacno da se lako nalazi posao i tog konobara i sankera.
Originally posted by anavalerijanajlakse je kukati kako za sve treba veza i ne mrdnuti dupe od racunara.
Originally posted by SwanheartI za to treba veza. Moraš da budeš nečiji sin, drug, ili dečko.
hajde i ti ne lupaj
u koliko si kafica bio da rade uvek atraktivne sankerice i konobarice i traze vise muskarce nego devojke za poslove konobara i sankera.
ako si talentovan za nesto neko ce te primetiti i pored toga sto radis u kaficu/fast foodu ili gde vec.
ali nije u tome problem, problem je to sto bi svi posle fakulteta u direktorske fotelje. e pa ne moze!
evo primer, pre par godina jednom poznaniku je bilo ispod casti da radi u internet kafeu za platu od 250-300 eura jer jelte on je na filoloskom fakultetu ( na prvoj godini vec 5 godina ).
I stvarno mi ide na kurac ovo liberalno kapitalističko proseravanje da svako može da nađe posao. NE MOŽE BRE. Da može ne bi nezaposlenost bila 30%. Nego da, svi su lenji neradnici. Sram vas bilo, zvučite kao vulgarni individualisti iz osamnaestog veka.
Victim blaming - never goes out of style.
Originally posted by TungiVolontiranje.
A i sa tim iskustvom su presrali.
Kako inace steci praksu,kad ti se ne pruza.
Originally posted by Belanos
Pa sada, sa pomenutih oglasa i sam trazim posao vec neko vreme. Tu i tamo su me zvali na testiranja i razgovore, ali se uglavnom sve zavrsavalo na tome...
Kes od 3000 do 5000e nemam, veze nemam, politika me ne zanima i zato sam nezaposlen !
Originally posted by Galadrielkad nece dignu dupe od racunara. svih pola miliona & dvesta hiljada.
Posla ima toliko da Srbija ima 700 000 nezaposlenih.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!