Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by kal zakath

Možda je to dokaz reinkarnacije, pa se u "mladu koleginicu" uselila duša neke nastavnice sa početka 70-ih.
možda... ali to dotičnoj duši nije nikakvo opravdanje... :durenje:
dotična duša bi morala znati da su princvalijantfrizirana djeca zapravo pristojna djeca, a da su djeca obrijanih glava danas nevaljala djeca! :sudija:
susljedno tomu, dotična duša trebala bi da na satu pred svima šiša samo obrijane glave. :kosa:

PS: poput ove iznad... :giggle:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Tungi

Pa meni branili da pisem latinicom,pa hemijskom(zapravo trebalo je grafitnom olovkom)...Dok nisam udario uciteljicu samarom jednom i zasedalo vece,vazno da sam ja dao sebi oduska:kolo:
Ponešto je bolje prećutati.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Kolega zaboravlja mogučnost da je useljena duša možda u davnini bila protivnik princa - morti neki viking?
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by kal zakath

Kolega zaboravlja mogučnost da je useljena duša možda u davnini bila protivnik princa - morti neki viking?
onda i samo onda ako ista nosi duge plave pletenice... :serlok:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by burak-BL

Kategorično osuđujem to što je nastavnica uradila, ali brate danas klinci svakakvi dolaze u školu. Garant su te šiške do brade dosezale.
sta nju boli kita, sve i da posrce dok izlazi na tablu?:rafal:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Lepa Krepa

misliš na konfliktnu stranu frizeraja?
Da, ali ne sa leptir-mašnom na stolnjaku za pečenu janjetinu. Da sam baš na to mislio, spominjao bih čak i 80te... :deda:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
kako si samo površan.
skoncentriši se na izlaganje, a ne na prolaznu spoljašnjost. čo'ek sve fino isprič'o o kulturi šišanja komunikativno-komunističke omladine, :murkan: a ti ne vidiš dalje od leptir mašne. :nope:
Korisnikov avatar
By Tungi

Kategorično osuđujem to što je nastavnica uradila, ali brate danas klinci svakakvi dolaze u školu. Garant su te šiške do brade dosezale.

Pa i da su do pupka,so..?:odrasti:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by colorado
Uuuu, pa to znaci da ce tamo sad biti otvoren konkurs...
Da se prijavim??
Ma jok, u Zemunu ima po deset ljudi sa prejakom vezom na jedno radno mesto, a jadne direktorke ne znaju koga od njih da zaposle jer svi imaju vezu
A i ta škola je u pustari kod Bežanije
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ns.happy
ovo je konkretan slucaj, ali koliko sam ja psihica imao za profesore, to nije normalno... fizicarka sikanirala sve od reda, istoricarka pijana dolazila na cas i delila svima keceve, profa likovnog drkao na casu, krele sto drzi fizicko samarao nedisciplinovane... i sve to nekaznjeno... a i reakcije roditelja mahom bile - kad ne radite i treba vam cusku itd...

ja samo cekam jukie-a da se oglasi :giggle:
:sesir: Evo me
Mene su mučile nastavnica muzičkog i nastavnica geografije

Ali ovde nemamo dovoljno podataka o ranijem ponašanju nastavnice engleskog.

Olakšavajuća okolnost joj je što se radi o dečacima u drugom polugodištu šestog razreda a oni su apsolutno nemogući, tako da bih joj dao nedelju dana slobodno da se malo odmori i onda neka se vrati na posao. A može i čokoladu Najlepše želje da se sirotica malo okrepi.
Korisnikov avatar
By Burak
škola je javna institucija i učenici kao i nastavnici treba da se oblače koliko toliko normalno.. Mislim, nije bilo ok ni ono u komunizmu kada su se svi isto morali oblačiti i vezati kosu na isti isti način, ali danas je gore 100 puta - cure se oblače kao da su posle u diskoteku ili ne daj bože neki bordel, a za dječake vidimo iz ovog primjera. Nije mu školu tata napravio da u njoj fura neke fazone sa šiškama do usana. Jadna žena vjerovatno više nije mogla gledati taj užas od frizure.
Da to nije uradila, sutra bi se garant pojavilo neko drugo dijete koje bi zakačilo kondome na glavu i naravno učiteljica ne bi smjela da dira dijete jer je to njegova frizura - ugrožava prava djeteta. Hm
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

škola je javna institucija i učenici kao i nastavnici treba da se oblače koliko toliko normalno.. Mislim, nije bilo ok ni ono u komunizmu kada su se svi isto morali oblačiti i vezati kosu na isti isti način, ali danas je gore 100 puta - cure se oblače kao da su posle u diskoteku ili ne daj bože neki bordel, a za dječake vidimo iz ovog primjera. Nije mu školu tata napravio da u njoj fura neke fazone sa šiškama do usana. Jadna žena vjerovatno više nije mogla gledati taj užas od frizure.
Da to nije uradila, sutra bi se garant pojavilo neko drugo dijete koje bi zakačilo kondome na glavu i naravno učiteljica ne bi smjela da dira dijete jer je to njegova frizura - ugrožava prava djeteta. Hm
Svašta. Tebe treba dobro pojebati dok ne postaneš open minded i dok ne shvatiš da svako treba da radi šta hoće sve dok time ne ugrožava druge ljude.
A mislim da se potajno i tome nadaš. Slika

Što se dotične nastavnice tiče, žao mi je što su neki ljudi ispod kulturnog nivoa primata.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Iz mog iskustva (s obe strane katedre) obično padnu profesori/nastavnici koji su i inače malo smotani i nedorasli tim malim hajducima i kleftima, ali i kolegama koje im smeštaju da bi na to mesto ubacili nekog svog.

Sadisti i psihopate nađu način da ne odgovaraju i onda maltretiraju decu tako da ministarstvo to nikad ne sazna.
Korisnikov avatar
By Stripi

koja kazna je adekvatna za tu glupacu? da joj obriju glavu?mindzu mozda? banda nedodirljiva... :pljuje:
Da se profu ostruže na ćelavo. :sudija:

"Dete je bilo u čudu. Odličan je đak i nikada nije pravio probleme, niti je zapostavljao obaveze na času. Kada je razredna rekla devojčicama da ponesu makaze u školu, nikome nije palo na pamet da namerava da ga ošiša.
/Nastavnica_osisala_ucenika_na_casu.html
Da li je to napravila za primjer ostaloj djeci da ne budu odlični đaci?
Korisnikov avatar
By Stripi
ma polako, to nije fora. Bolje bi bilo natenane. Mislim, ako govorimo o brazilskoj depilaciji. ofkors.
Korisnikov avatar
By zachary85
Stvarno me nervira kada u ovom slučaju direktor štiti nastavnika. Nema veze, ako je neko nešto loše uradio, pa može i ubiti učenika, to je samo zato što je obukao žute drečave patike. Ma daj!!!

Istina da su današnji klinci ( čast izuzecima) nenormalni i da ima padaju na pamet svakave stvari. Ali problem potiče od roditelja. Zagovaram to da se svaki bračni par podvrgne psihološkom testu pre nego što odluče da rađaju decu.

A prelaziti preko takvih stvari je prosto nedopustivo. Fizičko kažnjavanje učenika!!! Uvek se treba pobuniti i boriti se protiv toga. Da, to se zove prava deteta.

Komunizam je prošao. Uniforme i isti način mišljenja, mislim stvarno... Svako treba da ima svoj stil i mogućnost da iskaže sebe. Ako se to nekome ne sviđa, neka okrene glavu i pogleda u drugu stranu!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma kakva kazna?
Kome ce da se zali ucenik? Direktoru? Onome sto je zaposlio tu gospodju/icu? Onome sto ce da se 'sporazume' i sa prosvetnom inspekcijom da ne pukne bruka? Ma haj'te.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

:smeh:

imaš li ti burače fan-klab na forumu, ili ću morati ja da ga pravim?
Korisnikov avatar
By lana-bg
Ucenik moze da nosi siske i do kolena, ako pravilima nije drugacije predvidjeno. Cak iako je zabranjeno, a nastavnica to ne moze sama da resi, onda treba ucenika da posalje kod psihologa ili da porazgovara sa njegovim roditeljima.
Ovo je nasilni cin, uradila ga je predumisljajem, dakle :bye:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Lepa Krepa

:smeh:

imaš li ti burače fan-klab na forumu, ili ću morati ja da ga pravim?
Pravi! Ja ću se oma učlanim!
Ali, molim te da u uvodnom postu staviš neke od najsjanijih bisera iz čitave niske dragog nam Buraka-BiHBL :love:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dete u šestom razredu osnovne škole bi trebalo da je toliko svesno i sposobno da odbije šišanje, uz kratko objašnjenje nastavnici da će o toj njenoj nameri da ga ošiša obavestiti svoje roditelje, a ne da sedne i dozvoli da bude ošišano.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by lana-bg

Ovo je nasilni cin, uradila ga je predumisljajem, dakle :bye:
a predumišljaj je tek totalni hit. čuj tražila od dece da ponesu makaze... :lood:

da l' to nije ćela svoje da uprlja tom skarednom frizurom, :tetka: il' je razmišljala o otiscima prstiju, :serlok: ili...?
sad bih naprosto morala ka' oni profajleri da se uživim u taj criminal mastermind ne bi li dokučila motive za taj dijabolični plan. :ves:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Može biti da su ukućani upućeni u historiju njene bolesti, pa kriju oštre predmete po kući.
A makaze skupe, a profesorske plate mizerne...
A deca ih donose da prave kolaže... :lukavi:

Enivej, čekamo buraka da nam saopšti da joj je verovatno bio potreban pramen za spomenar.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!