Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Udahnem 6 puta duboko i krenem na ispit.
Nervoza samo smanjuje koncentraciju. Ćaskam s ljudima o tome šta je bilo na prošlom ispitu, šalimo se na račun svega toga, nesvesno se opustimo.
Kada krene ispit i krenem da pišem manje-više sve mi se otvori i setim se nekih detalja koje nisam bio svestan da sam memorisao.
Inače, ne izlazim na ispit ukoliko nisam spremio solidno :D

Rituali ne postoje, pogotovo sada pred kraj kada sam poootpuno opušten :)
By Sheldon
Ne uchim poslednji dan :) odmorim se i ne razmishljam o ispitu jer znam da sam spremio sve shto je moglo.

A ritual je kupovina ispitne vezhbanke u poslednjem trenutku, pre nego shto udjem u salu gde polazhem hehe :)
Korisnikov avatar
By ok_decko
Moj jedini ritual je bila srecna majica bez koje nisam nikad izasao na ispit. Najobicnija, crna, keva mi je kupila na buvljaku za 60 dindzi. Poslednji ispit kad sam polagao, bila je toliko isprana da me je bilo sramota da je obucem, ali zdrav razum nije pobedio, ipak sam otisao u njoj :)
Korisnikov avatar
By HPLC
Ujutru se umijem, sredim. Popijem 2x Loperamida na prazan stomak (da ne bih trčakrao na wc), proverim da li imam 5 dvolisnica A4 formata, peronicu i ostale stvari u torbi. Uzmem indeks i prijavu stavim na stranu gde treba da mi bude upisana ocena. Posle toga pretrčim knjigu, i uvek se malko zadržim na stranama koje mi intuicija govori da treba da pročitam (nije me dosad prevarila). Pojedem neki sendvic ili nesto lagano, zatim Kinder Bueno (obavezno!!) i polako krenem.

Pred fakultetom pojedem još jedan Kinder Bueno i uđem na ispit :)

Rituali su uspešni, s obzirom da mi u indeksu stoji pečat DIPLOMIRAO :kija: :hiphip:
Korisnikov avatar
By Dominion
to vreme je iza mene ali nisam imao rituale.
ono sto jesam radio dan pred ispit jeste ucio - posto predavanja, vezbe i knjige nisam video do dan pred ispit - da vidish panike kad pokusas celu knjigu da prelistash za jedno vece posto sam i taj dan pred ispit radio sve i svasta osim ucenja... kampanjac :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!