Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dinama, svaka 2 sata menjam misljenje, te ocu te necu, poludeo sam vise, ucio sam ko konj i opet sam nesiguran
Momo,
za sutra. Nadam se da ces ipak izaci, ma nemas sta da izgubis
![]()
Originally posted by DeleteAko nije ucio- neka izadje, muvanje i promuvavanje je legitimno.Originally posted by the1whowished
ako nisi ucio- izadji
ako savrseno znas- mozda jos i imas opravdanje da ne izadjes![]()
Originally posted by ns.happyMislim jedan, ili možda dva. Kod tog jednog je postojalo dvoje profesora, od kojih je jedno bila fina profesorka, koja je baš tad odlučila da uzme sabatical da napiše udžbenik, a ovaj muški profesor je bio lud... jednom sam slušao ispit i počeo je da viče na koleginicu tako da sam se ja uplašio koji nisam ni pokušao da polažem (a to nije bio Topisirević). Posle te traume sam prijavljivao ispit u svakom roku i dolazio, a kada bih video da je on tu kao ispitivač, pozdravio bih prisutne koleginice i kolege i otišao kući... onda se jednom ona vratila i ja sednem i polažem i dobijem super 10. Tada se to moglo, nije se dodatno plaćalo kada odustaneš više puta.
Da li ste ikada spremali ispit i onda u poslednjem trenutku odlucite da ne izadjete?
Originally posted by Ulix
Jednom sam izasao poluspreman na ispit (na patofiziologiju), tek da vidim kako izgleda, nisam planirao da polozim, vec cisto da poslusam druge i da eventualno izvucem pitanja. Na kraju sam dobio deset i jos me je profa pohvalio kako sam jako dobro razumeo gradivo.![]()
Naravoucenije bi bilo da cak i ako nisi potpuno spreman, ne znaci da ne znas nista. Probaj. Idi na ispit, izvuci pitanja, razmisli o njima, pa onda odluci sta ti valja ciniti.I , kao sto si sigurno 100 puta cuo do sada: nemas sta da izgubis.
![]()
Originally posted by the1whowished
Ja sam pricala i pricala i pricala... i covek mi je rekao da lepo razmisljam i dao mi 10.
![]()
Originally posted by NeveDa, to ,,prespavavanje" je mehanizam za sebe.
Ja se il userem pa ne izađem, ili prespavam.![]()
Originally posted by the1whowishedPre neki dan sam ja prespavala ispit koji sam spremila.Originally posted by NeveDa, to ,,prespavavanje" je mehanizam za sebe.
Ja se il userem pa ne izađem, ili prespavam.![]()
Ali, mind you, nikada se nisam uspela uspavati ako je rec o ispitu koji sam spremila.
Originally posted by ns.happyISTO! Ali ISTO!!! Učim, učim, učim (doduše, ne krenem na vreme, pa ni ne stignem sve da pređem) i kao, izlazim, pa šta bude. I onda ili ne odem uopšte na fax ili odem, pa vidim onu decu kako pucaju od znanja i bude me blam, pa zbrišem kući.
Da li ste ikada spremali ispit i onda u poslednjem trenutku odlucite da ne izadjete?
Upravo se borim sa savescu, izaci - ne izaci...Nisam siguran da je to neki odraz perfekcionizma, koliko nesigurnosti (bar kod mene) da izadjem sa polovicno spremljenim ispitom. Vecina mojih kolega ide na blef i kao sto corava koka ubode zrno, tako i oni poloze. I onda mi vriste u slusalicu ''Zasto nisi izasao, sta te kosta da probas, bla bla...''
Mene nekako blam u ovim godinama da odem i crvenim pred profom![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!