Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by maka
....

ima cak i onih koji idu po 20 godina,cak i kad nemaju nikakav problem. kako ona kaze :"to im dodje ko partija tenisa" . mislim da je to vec luksuz i naravno da nazalost ne mogu svi da ga priuste sebi.

...
To je super :klap: Problema sigurno uvek ima ovakvih ili onakvih a psihoterapeut ce sigurno bolje to sagledati nego prijatelji koji gledaju kroz svoje zivote, pristrasni su itd.

Ja ne bih imala istrajnosti ni da odem par puta a kamoli da toliko idem, a sigurno bi koristilo. Mada kada budemo imali decu verovatno cu se naterati pogotovo zbog njih ako ne budemo mogli da se ispetljamo sa komplikovanim medjusobnim odnosima... Neka pomoc u svemu tome nam sigurno nece skoditi :psiholog:

Do tada volim bar da se bavim necim za sta ja smatram da deluje na duh, pa pomazem sama sebi, ojacavam i bolje resavam teske situacije :misici: U tom smislu mi se TA i svidja jer kako je Shveca i napisala a ja sam tako i cula taj prvi stepen je na neki nacin pomoc samim polaznicima...
Korisnikov avatar
By Schveca
pa upravo tako, kako ste naveli u predhodnim postovima...

Ljudi su puni predrsuda kada je psihoterapija u pitanju, retko odu samovoljno, misleci da je to rezervisano samo za "caknute".... ja znam par ljudi koji su zbog raznih problema(panichnih strahova, pochetka depresije itd) krenuli na par terapija, sad idu kad god imaju vremena :) ne bitno da li imaju neki problemchic ili ne... jednostavno ti pomaze da lakshe i realnije gledash na svet oko sebe....

mada, u ikviru TA centra, a verovatno i na drugim mestima, postoje kursevi i seminari koji se bave raznim stvarima, koje nikako ne mogu da shkode... npr. veshtina komunikacije, nalazenje posla, roditeljstvo itd...

ja do sada nisam ishla ni na kakvu terapiju, ali definitvno cu u najskorije vreme (chitaj chim dodjem do dodatnih 20 eura mesechno :) ) krenuti...
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Paranoid Androgynoid
:qqlele:

fale ti DVA, pobogu! :pucaodsmeha: :radosnice:
jedno si omasila, drugo si pojela :sweet:
aman fali mi JEDNO! :protest:
Korisnikov avatar
By Zibro
niste me razumeli
nisam mislio niti da je uzalundno niti da je neunosno

jednostavno u pitanju je jedna relativno prefinjena stvar koju u Srbiji malo ko moze sebi da priusti , aludiram na Maslovljevu prirodu, vecina ljudi ovde mora prvo da podmiri mnoooogo elementarnije potrebe da bi uopst mogla da razmislja o uzdizanju sebe na neki visi nivo uz pomoc psihoterapije.

Drugim recima kao psihotertapeut ako se dobro pozicioniras mozes da zivis jako fino ali si osudjen na rad sa manjim delom imucnije populacije koja dobrim delom dolazi kod tebe bez pravog uvida u ono sti ce se tu raditi i iz poprilicno niskih pobuda tipa pomodarstva i sl.... sad opet nemojte da me rascerecita ne pokusavam da generalizujem i da tvrdim da su svi pacijenti ovakvi ali dobar deo svakako jeste.

mislim da bi meni to poprilicno znnalo da zasmeta ....

naravno onda bi odmah mogao da otrcim kod mog supervizora da bi proanalizirali otkud se sad kod mene javlja taj negativan kontratransfer .... i tako u krug :)
By жњ
TA je odlicna stvar i ucinila si pravi izbor. Ima i boljih specijalizacija u toj oblasti (po mom misljenju), ali `ajde... i ovo radi posao ;)

TA sam ucila u okviru komunikologije, tokom studija. Odradili smo neke od igara i mogucih transakcija, sto meni nije zadovoljilo znatizelju pa sam se naoruzala stivom. Reci mi, u okviru kog instituta se izvodi ta obuka i koliko je placas?
Korisnikov avatar
By Schveca
Originally posted by жњ
TA je odlicna stvar i ucinila si pravi izbor. Ima i boljih specijalizacija u toj oblasti (po mom misljenju), ali `ajde... i ovo radi posao ;)

TA sam ucila u okviru komunikologije, tokom studija. Odradili smo neke od igara i mogucih transakcija, sto meni nije zadovoljilo znatizelju pa sam se naoruzala stivom. Reci mi, u okviru kog instituta se izvodi ta obuka i koliko je placas?

u okviru TA Centara - asocijacija transakcionih analiticara Srbije, predavanja mi uglavnom drzo Zoran Milivojevic, onako poznat baja u ovoj oblasti :) placam 35 E po "chasu", chas traje ceo dan :) evo i linka www.tacentar.net

elem.... u nedelju imam poslednji chas bazichnog kursa

:hyper: :hyper: :hyper:

e da... izvin'te shto kasnim 9 meseci sa odgovorom :trep: nisam imala komp ovo vreme :D
Korisnikov avatar
By Combo
Jel to nije isto što i rebirthing?
Korisnikov avatar
By Rei
Hmm. Mislim da je moja terapija ukljuchivala TA, i jesam bio zadovoljan, ali to se mozhe pripisati i Zoloftu... Ako je to to shto mislim da jeste (mrzi me da chitam linkove sa prethodne strane sada) onda od toga nema nishta bez promene navika i reorganizovanja zhivota, shto ja sada razmishljajuci o tome shvatam...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!