Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By Leptiric
Originally posted by ns.happy
nisi zasluzio ''pecurku'' :domino:
:(
Korisnikov avatar
By ns.happy
ajde ajde, ni ovde nemas ni jednu zvezdicu. prvo se ovde dokazi pa navali na petnicu (ili kako je moja prof fizike govorila Peticiju) :eya:
By Leptiric
Hahahahaha... :) Imam ja 'iljade postova na drugim forumima... Cekaj prvo da osmotrim ovaj... :)
Korisnikov avatar
By HPLC
U Petnici sam redovan od 1999 j :bouncy: Ne bih je menjao ni za sta...tamo sam naucio (sem svoje nauke naravno), da postoji jos mnogooo ljudi koji imaju ista interesovanja kao ja.

Po meni je daleko vazniji taj ljudski faktor-stvaranje mreze prijatelja koji su iz iste struke.

Divno, divno mesto. Kad se vracam kuci i na fakultet, to je kao vracanje u realnost.

Svima je preporucujem. Pre nego sto bilo ko podigne bilo kakvu osudu na racun Petnice, trebao bi doooobro da procita informacije koje su oni dali na sajtu. Video sam par stvari koje se resavaju vrlo lako, npr. placanje-ukoliko polaznik nema sredstva, seminar mu placa Petnicki Fond ili skola...sto se tice maminih maza-istina je, niko nije duzan da te tetose, uostalom nece ni na fakultetu..bolje da se pripremis ranije...

:klavir:
By Dionysus
Е, мени тек данас рекли д аје крајњии рок за предају есеја 30. новембар, тек сам добила формуларе и тему данас, треба и тестове да радим, ѕначи хаос... Јел иде неко ове године и има ли неко идеју какве ствари пролаѕе код њих у есејима, шта цене и слично?
ени хелп?
плиз?
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Bio 3 puta, iz istorije, etnologije i mikrobiologije!
Bilo super, al nekako se ne bih vracao!:superheroj:
By Dionysus
Па, ако имате неки савет како да презентујем себе да би ме изабрали реците, плииииииз.
Korisnikov avatar
By Escobar
Samo budi prirodna. Nista pretenciozno, ali originalno, i naravno, stav lidera. Pokazi motivaciju, ubedi ih da te prime. Odlucno i odresito, ali podvlacim, nista pretenciozno. U ISP zaista ne vole to (ovo iz licnog iskustva) :)

Dobar CV i primljena si! :sladoled:

Bonne chance!
By Dionysus
Разумем ја то, али шта је то за њих добар ЦВ, шта конкретно желе да чују?
Мислим, да ли ја треба да се представим као нпр. опуштена и центар екипе, иако сам уствари сушта супротност томе?
И да ли они цене интелектуалне способности и квалитете или нешто друго?
И могу ли да ти пошаљем си-ви, па да ми кажеш пије ли то водицу или не?
Korisnikov avatar
By Escobar
Ne, naravno da ne treba da lazes :) To se nikada ne radi, kad pises CV, zaboga :)

Za njih je prva stvar timski rad i sposobnost prilagodjavanja i snalazenja u novim situacijama, problemima koje prvi put vidis. Prosek ocena je tek na drugom mestu, to im je manje bitno.

Naravno da cu ti pomoci oko CVja, javi se na u2u za sve sto mislis da mogu da pomognem :)
By Dionysus
Диван си, мајке ми, што ми помажеш....
Пуно ти хвала):saint2:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pitaj i mene, pomoći ću ti! Važno je da si zainteresovana! :sunce:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by *PiNkLoVe*
Диван си, мајке ми, што ми помажеш....
Пуно ти хвала) :saint2:
Nema na cemu. Zadovoljstvo mi je. Citajuci tvoje pismo sam se setio sebe iz tih dana i to mi je bas bilo slatko :) Hvala tebi!

@Sunce :kiss:
By Dionysus
Ескобар, ево шаљем ти на мајл есеј, па реци акко ти се чини, све сугестије су добродошле...
Сунце, хвала што хоћеш д апомогнеш, послаћу и теби на у2у , па ми реци како ти се чини...
Korisnikov avatar
By Sunce
:kiss: Escobar...brojim sate do tvog sutrašnjeg rođendana. Da ti ga čestitam i u virtuelnoj Petnici! Pravimo žurku na stepenicama i ispod pečurke! Jel važi? :rodjendan: Idemo posle na Gradac da se kupamo! :lol:
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
bio, ali nazalost samo da unesem malo egzotike u taj sterilitet.

drugim recima, bio sam da overim nekoga :)

jbg, kad ne volim prirodne nauke.:eevil:
By Dionysus
Маца сутра предаје документа, Ескобар, Сунце и остали фриендли људови, држите ми песнице>:)
Korisnikov avatar
By Escobar
Drzim ti fige i OBAVEZNO javi kako si prosla! Ali vec unapred znam rezultat, te zato i ne brniem :D

Sunce, nisam video poruku, ali bilo je prelepo docekati rodj sa tobom ispod Pecurke, pod otvorenim petnickim nebom prepunom zvezda :kiss:

ps mozes da mi pozajmis kupace? zaboravio svoje... :blush:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Escobar
ps mozes da mi pozajmis kupace? zaboravio svoje... :blush:
Šta će nam kupaće gaće, kupaćemo se goli :njami: !

Tko želi da se oslobodi nekog kompleksa, samo neka ode u Petnicu. Kad se setim samo onih tuš kabina :blush: .
By Dionysus
Јел помаже и код недостатка (да не кажем потпуног одсуства) самопоуздања?
Korisnikov avatar
By Escobar
Jako! Videces kako ces se preporoditi :)

Sunce, uskaci! :federi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Upoznaćeš bolje sebe, to je definitivno! Ja sam bio strašno stidljiv i nesiguran kad sam došao u Petnicu, sav sam se tresao. :tornado:
By Dionysus
Прво треба да ме изаберу :) ))
:smug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Escobar

Sunce, uskaci! :federi:
U vodu, u vodu ću da uskočim! Samo da nas neko ne upeca :peca: !
By Dionysus
Originally posted by Sunce
Upoznaćeš bolje sebe, to je definitivno! Ja sam bio strašno stidljiv i nesiguran kad sam došao u Petnicu, sav sam se tresao. :tornado:
Доста добро познајем себе.
проблем су други. 1) Не умем да се наметнем 2) кад год ми је стало да оставим добар утисак на неког - завеже ми се језик и ћутим као будала
3) Чим тај неко оде, падне ми на памет 2382903 ствари које сам могла да кажем у тој ситуацији... 4) Нисам опуштена
Korisnikov avatar
By jukie
Ja u takvim situacijama glumim da sam neko drugi ko je ekstrovertan
By Dionysus
Добра идеја :)
И ја сам то пробала, али ми није успело...
Иначе, кад ће резултати, колико се то чека, зна ли неко, ја сма нестрпљва особа све бих сад, овде и одмах :) ))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!