Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Savrsheno_nesavrshenMe 2, samo bez tableta.Originally posted by bigirlme2
Brateee... Prođem sve faze... Od sedenja na wc-šolji do čupanja kose i plakanja... Umreću jednog dana pred ispit...
pokretna histerija,pa onda depresija,ne mogu da uchim,kao da idem na streljanje a ne na ispit. Persen mi dodje kao bombona,tako da sam preshao na bromazepame i bensedine,uzas,to nikako ne valja...
Originally posted by Dragonite
Sem što ja to prođem par dana pred ispit.
Originally posted by Dragonite
Inače slabo jedem pred ispit, nemam apetita...
Originally posted by DragoniteŽiva istina. Za koju mi je trebalo da je saznam bar dve godine ako ne i više. Mislim, to da opuštenost vodi boljem i konciznijem izlaganju koje ako i nije tako sadržinski dobro bar lepo zvuči te je uvek bar plus. Ili ocena više u mom slučaju sa poslednjeg ispita.
Profesori mnogo vole da vide opuštenog, samouverenog i nenametljivog studenta.
Originally posted by ZoncheUvek sam polagao ispite u malim prostorijama, tipa 3x4m ili tako nešto. Dakle, baš malim. Tako da su svi mogli da slušaju moja lupetanja i koprcanja kad zapnem u odgovaranju. Ali mi gotovo nikad to nije predstavljalo problem. Ako ništa drugo, uvek se nađe neko ko je još gori. Slaba uteha ali je bar nekakva!
Posebno kada smo u malom nekom prostoru pa svi cuju sta lupetam a ako smo u velikom prostoru onda se lakse opustim...
Originally posted by Hans_87Pretpostavljam da je kolega imao iskustva sa Razvojnom psihologijom.
Poslednji ispit sam polagao od pola devet do 7 uvece...U 7 sam dosao na red. Trema? Kakva trema?![]()
Originally posted by the1whowishedJao, tako nekako...Originally posted by Hans_87Pretpostavljam da je kolega imao iskustva sa Razvojnom psihologijom.
Poslednji ispit sam polagao od pola devet do 7 uvece...U 7 sam dosao na red. Trema? Kakva trema?![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!