Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Tot
Arogancija ili kurčenje je smešna pojava koja isključuje svako prisustvo duha. Ako je neko britkog uma vrlo jednostavno može to da izrazi. Arogancija je samo ventil za ispoljavanje neke frustracije ili određenog nagona zloupotrebom trenutne socijalne interakcije, krije u sebi autoritarizam, smrdi na patrijarhalnost("zna se bajo poredak i ko je ko"); lenj način da se izbegne društena odgovornost čistom zloupotrebom položaja i, naravno, samo druga strana fenomena potčinjavanja otkrivajući da je glad makar za simboličkim potčinjavanjem drugih gnoj nezadovoljstva vlastitog podređenog položaja. Izraz je nedemokratske i nefleksibilne strukture ličnosti; upravo isključuje postojanje obimnijeg značenjskog spektra (ironija itd); neoprostiv stilski greh; grč čiste nesposobnosti izraza.
Originally posted by 2Q2Bstr8- "oni ne znaju sta ja osecam, ali ja znam sta oni osecaju" = arogancija
arogancija je ionako često samo u očima posmatrača, reflektuje se iz zavisti onoga ko posmatra drugog, uspešnog čoveka.
Originally posted by 2Q2Bstr8ne razumem odakle ti to da su to izuzeci, a vrlo je zanimljivo i sto stavljas posao i bogatstvo u istu ravan sa obrazovanjem i znanjem. ljudi se obicno ili u znacajnoj meri identifikuju sa akademskom ideologijom, ili su vrlo pragmaticni - studiram jer cu tako moci da se zaposlim. kod ovih prvih primecujem odredjenu vrstu nesposobnosti za (samo)obrazovanje, koja je (naizgled) u kontradikciji sa njihovim ambicijama, ulaganjem u sopstveno obrazovanje, i pretenzijama da budu najobrazovaniji ljudi u svom drustvu - oni u glavnom obrazovanje zamisljaju kao nekakav proces koji su im drugi dizajnirali i kroz koji treba da prodju da bi izasli iz njega obradjeni kao "obrazovani ljudi". i oni u glavnom najveci deo vremena u svom 'obrazovanju' provedu kukajuci zbog "losih profesora", zastarelih programa i nepreglednih skripti, dok drugi razgovaraju sa svojim prijateljima, svadjaju se sa svojim shefovima, i koriste resurse iz svoje okoline da bi zadovoljili svoja interesovanja. ljudi koji svoje obrazovanje u tolikoj meri identifikuju sa studiranjem su najcesce vrlo prazni, nemaju nikakva jasna interesovanja pre nego sto podju na fakultet, nego ocekuju da se njihova interesovanja nekako 'oblikuju' tokom tog procesa, kao i da im neko drugi iscrta strategije za "pravilan" prilaz njima.
e sad, ako je zaista potrebno naglasiti da postoje izuzeci, da obrazovanje nije isto što i znanje, da fakultet ne garantuje posao i bogatstvo, da... i to se radi na već dve strane ove teme, onda je neko baš promašio poentu.
Originally posted by Simornisam primetio da u srbiji antiintelektualnih poklica ima ista vise nego kurcenja intelektualaca.
Doduše, ježim se od ovih antiintelektualnih pokliča "dole škole!", pošto ja zaista ne vidim kako su to obrazovani ljudi u zemlji Srbiji u nekom super high položaju u odnosu na ostale ljude. Kako se to intelektualci "kurče" u polupismenoj Srbiji i ugrožavaju ostale? Ja to zaista nisam primetio.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!