Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Govoris u svoje ime ili ime svih gay ljudi?
Korisnikov avatar
By HARP
Naravno da ne govorim u svoje ime, ali takav utisak stekao u nekim prilikama :zongler:
Korisnikov avatar
By spliff
gej lobi
ili
gay lobby

make up ur mind :diplomac:
By Kragi
Originally posted by Pending-For-A-Bending

Da li postoji gay lobi?
Da li znate nekog ko je dobio posao "preko ku.ca"?
Da li biste pre za neku poziciju preporucili gay osobu ili str8?
Da li u firmi gde radite ima puno pedera?
1.
Originally posted by Adenim

Gay lobi, iako ce neko ovde verovatno pokusati da me demantuje, postoji. Ali ne na relacijama kao u svetu.

Ovde je u pozorisnoj umetnosti, narocito u Narodnom pozoristu i Bitefu. Starija ''gospoda'' lobiraju svoje sticenike i ljubavnike. Ko je upuceniji shvatice o cemu govorim jer ne bih javno imenovao 2 starija gospodina koja su cuvena u Beogradu po lobiranju. A ako oni dolaze na forum sigurno ce se prepoznati.

U ostalim sferama mislim da lobija jos nema na sexualnoj osnovi zbog prevelike homofobicnosti homoseksualaca.
Lepo receno :up:

2. Znam nekoga kome je nuđen posao preko kurca :D

3. Preporucio bih osobu koja je najadekvatnija za tu pozciju, odnosno ukoliko bih mogao da biram ne bih ulazio u sexualnu orijentaciju ljudi koje zaposljavam odnosno preporucujem. Jednostavno mi je nebitno.

4. :neznam:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
postoji nesto, ali u drugom smislu...

... kao sto svuda u Srbiji vidjate cesto da "zemljak" pomaze "zemljaku",
"jaran" "jarana", i slicno...

... tako je krajnje normalno da se i mi pomazemo.

Svakako cu uvek pruziti ruku svakome kome treba neka pomoc,
a ja mogu da pomognem... ali cu isto tako LGBT ljudima nekako
progledati kroz prste za neke stvari... jer znam sa cime se nose...

Mozda to nije eticki i na neki nacin moralno, ali je eto "zemljacki",
"ekipa iz preduzeca"

:zvezda:
Korisnikov avatar
By Loni
GEJ LOBI - je obična homofobična faza.

Kad ne znaju kako da odgovore na pitanje zbog čega su gejevi toliko maltretirani, oni okrenu temu naopako pa još ispada da jadni strejtaši ne mogu da se zaposle zbog moćnog gej lobija.

Čak iako postoji negde, to je u istom rangu kao i neki direktor, koji će svoju ljubavnicu da zaposli kao sekretaricu.
Ako postoji na višem nivou nek se strejter izapitaju zašto postoji pošto se lobiji najčešpće osnivaju kad je neka grupa izolovana od svih ostalih pa su prinuđeni da se drže jedni drugih da bi opstali (Jevreji u Nemačkoj u 20.veku).

Od oko 600 zanimanja, koja postoje, gejevi dominiraju u svega par
- balet (kao jedna forma teatra)
- Modni dizajn
- ženski frizeraj

Ipak veliko je pitanje da li u ovim oblastima gejevi dominiraju zato što ih je neko progurao već zato što ta zanimanja i nisu tradicionalno mačistička.

- Svi strejtaši su usmeravani na treniranje sportova, retko kog će roditelj upisati na balet. Tako je u patrijarhalnom društvu.
- Da bi neko krenirao odeću za žene verovatno mora da poseduje neku bar minimalnu žensku crtu u sebi. Tipičan strejter verovatno nije u stanju da se bakće onim šta bi ženi najbolje stajalo.
Umesto toga on bi najčešće pevao: - Od haljina vaših oči bole, najlepše ste brate kad ste gole...

- Za ženske frizure verovatno važi isto.
Korisnikov avatar
By Dina
Slazem se sa Lonijem.

Inace ja ne bih podrzala nekog u poslu zato sto je "moj" po bilo kom osnovu. Jedno je privatan zivot i tu mogu da imam licne simpatije i antipatije i da pomognem osobi ako je pomoc potrebna. Na poslu medjutim jedino gledam da li osoba radi to za sta prima platu ili ne radi.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
1. Mislim da ovde mnogi ne shvataju značenje reči lobi. Ako zaposliš nekog zato što si spavao s njim to nije lobiranje nego prostitucija.

U Srbiji tu i tamo postoje neke interesne i profesionalne povezanosti ali nema gej lobija, osim u tih nekoliko gej zanimanja.

2. Znam za slučajeve međusobnog pomaganja gej ljudi (mislim da su bili bez uključivanja kurca u transakciju).

3. Ako ima odgovarajuće kvalifikacije, gej.

4. Ovde gde sam i kučići su gej.
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Originally posted by AngraMaina

1. Mislim da ovde mnogi ne shvataju značenje reči lobi. Ako zaposliš nekog zato što si spavao s njim to nije lobiranje nego prostitucija.

U Srbiji tu i tamo postoje neke interesne i profesionalne povezanosti ali nema gej lobija, osim u tih nekoliko gej zanimanja.

2. Znam za slučajeve međusobnog pomaganja gej ljudi (mislim da su bili bez uključivanja kurca u transakciju).

4. Ovde gde sam i kučići su gej.

Nemam sta da dodam. :up:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ovako, ako i postoji, gay lobi lose radi svoj posao.
Da, mislim da postoji dobijanje posla preko kurca i dupeta, ali se to trpa zajedno sa hetero dobijanjem preko picke i kurca. Ne bih to nazvala gay lobijem, vise sex lobijem.
Iskreno, nikome ne bih lobirala ni za sta, jer sam svoje pozicije stekla samo sopstvenim radom i zalaganjem.
Nemam stalno zaposlenje, ali u sredini u kojoj se krecem ljudi ne demonstiraju sekusalnu orijentaciju i meni je tako super.
Korisnikov avatar
By Dina
Malocas sam na Prvoj gledala Jelenu Karleusu gledala kako izjavljuje da su ledi Gagu stvorili homoseksualci a da nju na vrhu drzi gay lobi :puzzle:

Ja znam vise gayeva koji su mesecima cekali posao, ne rade u struci itd. Kako se taj gay lobi ne seti da njima pomaze nego bas JK? Pa da jos objavljuje po televiziji i pojacava predrasude... Verovatno joj to nije bila namera ali prica o nekom gay lobiju i stvaranje slike nekih mocnih gayeva dok lgbt osobe grcaju u problemima kao i drugi i jos imaju dodatnih zbog diskriminacije mislim da samo steti...
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by AngraMaina

potpis. s time da bih zamijenio 'srbija' s 'hrvatska'. :D

sto je cetvrte tocke tice, na proslom poslu sam bio okruzen s vise pedera nego na ovom, izmedju ostaloga zato sto sada radim od doma.
no zapravo me bas briga ima li na poslu jos pedera osim mene, nego mi je vazno kako se uzima moj pederluk. a uzima se onako kako ja hocu, atmosfera je jako friendly, pita me se oko gej tema, a ja mogu isfurati sve gej sto mislim da je vazno i zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Brokeback
Zasto se u Srbiji ne bi malo pojacao gay lobi? I tako smo u nezavidnoj situaciji, pa makar preko lobija da poboljsamo nase zivote :sesir:
By alexandermagic
1. Ovisi kako se posmatra.

2. Da. I toliko je žena dobilo posao zahvaljujući svom sex umijeću.

3. Osobno bih preporučio kvalificiraniju osobu.

4. Ja, stalni partner (bisex) i moja dva ljubavnika.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!