Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam saradnik u prirodnim naukama :) u tre?oj i ?etvrtoj godini smo imali po dve hemije, dve fizike i dve biologije, a izgubili smo muzi?ko, likovno i istoriju. Elem, predmeti iz ?etvrte godine:
-srpski (rekapitulacija sve književnosti iz prethodne tri godine)
-engleski (po društveno-jezi?kom smeru pošto je profesorka ustanovila da je naše odeljenje jako iz engleskog)
-filozofija (mislim da smo radili pet najjednostavnijih mogu?h lekcija... svi su sami sebi upisivali 5 i 4 u dnevnik ccc)
-fizi?ko
-odbrana i zaštita (vrste bombi, pušaka itd)
-matematika (5 ?asova nedeljno) - integrali i izvodi, verovatno?a
-fizika (nuklearna fizika i neke stvari kojih se uopšte i ne se?am)
-hemija (organska i biohemija)
-biologija (razvi?e, ekologija)
-astronomija (teoretska)
-eksperimentalna fizika (presipanje iz šupljeg u prazno)
-odabrana poglavlja hemije (formule nafte i sli?no)
-odabrana poglavlja biologije (mikroskopiranje, bakterije, genetika)
Tada je postojao i neki ra?unarsko-matemati?ki smer, ne znam kako se ta?no zvao; to nije bilo u našoj školi.
Korisnikov avatar
By mary
V beogradska gimnazija-drustveni smer, meni nije predavao cuveni Nemac, ali me zato nisu zaobisle Divna :giljotina: i Maskareli :hail:
Korisnikov avatar
By Galateja
Gimnazija,ito drustveno-'jezicarski' smer.
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Gimnazija i to PRVA, smer prirodno-matematicki...:redaljka:
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Zna?i nisam išla u petu ali Maskareli je urbana legenda Beograda
:smeh:
ima jedna anegdota kad je doti?na izvela neku ribu na tablu i
mala ne zna šta je ova pita, Maskareli po?ne da se izdire na nju
i devojka se onesvesti na sred u?ionice. E postojao je neki lik u tom razredu koga je Maskareli zvala 'anðeo' i kako se devojka onesvestila, Maskareli mrtva 'ladna kaže :"Anðele, nosi ovu crkotinu odavde" :lood: mislim žena je freak
a to ?ega se sve ?ovek nasluša od ljudi iz pete...
pre nekoliko godina keva nekog lika koga je neka profesorka htela da obori(ne mogu da se setim šta je predavala), doðe na popravni svog sina i kada joj kažu da ga je oborila žena po?ne da bije tu profesorku....mislim peta je kao i moja i kao i sve druge
'elitne' beogradske gimnazije raspad sistema, ali u svakoj od njih si mogao na?i 40% sjajnih ljudi i 60%.....ljudi........

sve u svemu lepa vremena:highschoolnostalgija:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Atlantis
Da li biste vi voleli da neko na forumu preispituje da li ste lez (ili gej), pod vasim punim imenim i prezimenom, tim pre ako radite sa ljudima? :mad:
A zasto da ne? Samo nek' me pitaju. Sama cu im kazem. :tetka:
Korisnikov avatar
By Draco
A ko kaze da se preispitivala njena sexualnost? Devojka je pitala jel neko iz pete, asocijacija na to je, naravno, Maskareli... Gde se tu uopste spominju njeni afiniteti???

Nemoj neko da mi dira bivsu gimnaziju! :cool2: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By mary
A sto se tice Maskareli i njenih uzrecica, provala sa casova... Bilo ih je na hiljade, steta sto sada ne mogu svega da se setim...
-Stalno je govorila da je Kim Basinger. U jednom odeljenju je rekla da zalepe sliku Kim Besinger na tabli u gornjem desnom uglu, pa kad ih neko pita "Ko vam predaje latinski?" a oni da pokazu na tu sliku :lol:
-Maskareli: "Pa kako ti ne udje u uši ablativus
comparationis?!"
-Maskareli: "Necete imati sutra latinski... Tako, radujte se, i
ja sam srecna kad vi pobegnete."
-Maskareli: "Šta vam je smešno? Penis alienis? Sve je to
Palma škola!"
-A u jednom odeljenju ih je istrenirala da kad ona udje u ucionicu svi moraju da stoje i da pevaju "Gaudeamus Igitur" :lol:
-Kada nesto ne znas kada te ona pita, redovno je bilo "Topuzino! Debela berto!" prema decacima je bila grublja - "Topuzino jedna muska praznoglava!"
-Jednom je trazila da joj donesemo foto aparat u skolu. Da ona slika nashe inteligentne face kada odgovaramo. Dobila je sledeci cas foto aparat, bilo je :lol: :lol: :lol:
-Kada su nam dodelili Maskareli za razrednog staresinu, bilo je kuknjave nedelju dana... Nismo smeli da pobegnemo sa casa, ako uoci da je neko pobegao, odmah zove kuci da kaze roditeljima! Jednom u toku dana nam je ulazila u ucionicu, ne zavisno koji cas imamo, stane na sred ucionice, prebroji nas i izadje napolje :lol: Nekada samo malo odskrine vrata, proturi glavu, gleda par sekundi i ako smo mirni samo se okrene i ode :lol:
Korisnikov avatar
By pticica
Palo mi je na pamet da vas pitam sledece: odakle poticete, odnosno, iz koje osnovne skole?
Sta ga znate, mozda smo sedeli u istom redu (ili istoj klupi) a da toga nismo ni svesni.
Ili makar znamo iste smor-nastavnike.

Ja sam bio Zarko Zrenjanin na Novom Beogradu, ili kako ga sada zovu Kralj Aleksandar.

Ajde vas da cujem...
Korisnikov avatar
By bigirl
Petar Petrovi? - Njegoš, Savski venac, kod bolni?kog centra, preko puta engleske ambasade.
Korisnikov avatar
By Rei
Nikola Tesla, Novi Sad
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bigirl
Petar Petrovi? - Njegoš, Savski venac, kod bolni?kog centra, preko puta engleske ambasade.
A zato si ti completely British girl :)
Anyway, ne bih da se autujem pa ne smem da kažem... škola u beogradskom naselju koje se ne vidi na kartama u vodi?ima kroz Beograd; ... ali što jes' jes' imali smo veliku školsku biblioteku. Tamo sam provodio sve velike odmore kriju?i se od ludaka iz odeljenja... tako da sam sve iš?itao...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
"Vuk Karadzic", Cacak. Sa mnom u klupi niko ko je gej nije sedeo sigurno.
:bljak:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Radoje Domanovic, NBG.
Bilo je gejeva tada pa i u mom odeljenju :blush: :tumble: :palacinke: :gatara:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
28. novembar u Novom Pazaru. Sada se zove Stefan Nemanja.
Korisnikov avatar
By Crave
Osnovna škola mi je bila smor. Išao sam u Vasu Živkovi?a do 5 razreda, a onda u Isidoru Sekuli?... nije bilo gay momaka samo fem tetki...

a srednja:

Mašinska škola Pan?evo
....
.. u mojoj generaciji je bio samo jedan lik za kojeg se sa pola kilometra moglo zaklju?iti da je gay... svi ostali su bili str8 ili str8acting... ina?e, 99% u?enika su bili muškarci.. od kojih je bar 20% izgledalo baš pohotno.. možete zamisliti kako je bilo teško prolaziti pored odškrinutih vrata od svla?ionice, kada znate da 20-30 zgodnih i znojavih automehani?ara skidaju sve sa sebe (bilo je nekih tipova sa sela koji nikada pa ni zimi nisu nosili ga?e, pa su se goli skidali u svla?ionici)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Crave
Mašinska škola Pan?evo
Ti si išao u OSNOVNU Mašinsku školu? :hmm: :nono: mislim da si omašio temu...
Korisnikov avatar
By Rei
E da imao sam gayeva i u osnovnoj i u srednjoj u razredu :)
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by the1whowished
Same name, drugi grad. :) A devojka sa kojom sam sedela mi je bivsa :) mada mislim da je to kod nje bila samo faza i da je sada as str8 as it gets...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Draco
Same name, drugi grad. :) A devojka sa kojom sam sedela mi je bivsa :) mada mislim da je to kod nje bila samo faza i da je sada as str8 as it gets...
E blago tebi... ne, ne, cekaj, zasto, ako sam ja uvek svesno i smisljeno sedela sa decacima?
:volinevoli: :lizalica:
Korisnikov avatar
By Oziris
Medicinska skola - Zvezdara
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Draco
E blago tebi... ne, ne, cekaj, zasto, ako sam ja uvek svesno i smisljeno sedela sa decacima?
:volinevoli: :lizalica:
Pa ti si str8!!!! :shok:

A ne, ne, to na moju stranu porodice nisi povukla....
Korisnikov avatar
By greeny
Beograd

Elektrotehnicar telekomunikacija.....

:lood:

Nastavio sasvim drugu granu tehnickih nauka.....

:njanja:
Korisnikov avatar
By pticica
ej, ti si iz nisa? ja tamo imam gooooooomilu rodbine i prijatelja. ponekad mi se cini da bolje znam nis od beograda :)

na kom si faksu?
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja sam odraso u Nisu ali sam emigrirao u Austriju kasnije, dole sam na svaka 3 meseca otprilike.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by B reddie
ja sam isla u razred sa m.. :friends:
M-h, samo je sedela u drugom delu ucionice sa streberima, a ja okruzena sa 3 skinete (koje su bile ultra tolerantne btw)
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Tehni?ka škola, smer: "graðevina i geodezija", ?etvorogodišnji smer ... btw nisam zidar :P :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Goraan
Ima li vas na forumu ? :foto:
Tipujem da ove nedelje imaju neprekidne žurke pa ne stižu da i ovde dodju
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!