Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne kajem se jos uvek...

Ali samo ce vreme pokazati... ali cisto sumnjam.
Jer ne vidim razlog.

P.S. Ekonomski fax u Bg rules...
Skroz je neorganizovan sto meni odgovara! :yay:

Mora da se uchi, ali obavezno smaranje na faxu ne postoji... tako da... :yay: !!!
Korisnikov avatar
By shishmish
zavrsavam sportsku akademiju :up: i nisam se pokajala

i studiram tehnoloski fakultet --> i ne mogu da se kajem izborom skole jer nije moj izbor :(
Korisnikov avatar
By shishmish
sad pogledah ovu temu..
a razmisljam danima i danima...
sa tehnologije se ispisujem...
pa cu sa 27 upisati nesto sto MENE zanima...
Korisnikov avatar
By Dracova
Jedno vreme sam se kajala sto nisam isla u gimnaziju nego u srednju skolu, ali sada mislim da stvarno nije bitno... Mada ponekad preispitujem svoje odluke, jako sam zadovoljna fakultetom koji sam upisala...
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by shishmish
sad pogledah ovu temu..
a razmisljam danima i danima...
sa tehnologije se ispisujem...
pa cu sa 27 upisati nesto sto MENE zanima...
Go, go girl! :friends:
Korisnikov avatar
By colorado
Da, pokajao sam se. Jeste da sam studirao to sto sam voleo, ali je taj faks zesce sranje, i jedino dobro sto sam odatle izvukao je hlaefdige.
Ni ne radi mi se nista sto mogu s tom diplomom preko redovnih konkursa, a za bolje i zanimljivije pozicije nemam vezu jer sam studirao u glupom NSu.
Korisnikov avatar
By Escobar
Pa ja studiram jednu od jako prestiznih Fr akademija. Tempo je vrlo naporan, i nije bas ono sto me zanima u buducnosti, ali znam zasto to radim-jer imam priliku da menjam univerzitete (tako sad idem na Berkli na jedan semestar), i sa diplomom bukvalno mogu kuda pozelim. Sled god bih trebao da magistriram, pa cu se onda u toku doktorata orijentisati na stvari koje me potpuno zanimaju. Pored toga studiram i na jednom pariskom univrezitetu, i ne mogu da se pozalim izborom.

Ukratko, jako zadovoljan! :yay:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
zavrsavam Turizam, i veoma sam zadovoljan. Nadam se da necu mnogo probiti rok, i da cu ga zavrsiti sa samo par mjeseci zakasnjenja. Sa diplomom mogu da radim gomilu raznih stvari, mada cu najvjerovatnije posle godinu dana pauze upisati master, i to Psihologiju u turizmu, i pokusati da spojim svoje dvije velike ljubavi u jednu :)
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Pokajao sam se pri prvom izboru fakulteta, pa sam se otkazao (tj. toliko sam zasrao da tu vise spasa nije bilo), pa sam upisao muzicku akademiju i sad sam presretan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!