Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Da li je uvek u pravu?

Poslodavac je uvek upravu.
4
16%
Upravu je onaj ko ima argumente.
10
40%
Zaposleni je uvek upravu.
Nema glasova
0%
Zavisi od slučaja do slučaja.
11
44%
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ForeverYoung
NE mogu da verujem na šta su neki ljudi ovde spremni, samo da bi zadržali ili došli do posla - da te neko pravi ludim i glupim, a ti da na to klimaš glavom je zaprepašćujuće! Žalosna je ova zemlja Srbija jer svako svakog može da jebe u mozak i nikom ništa...

,Mislish li da tih dupelizaca nema i van Srbije? :doh:
Korisnikov avatar
By tramp
@Mortis ... odlicna ideja :)
Korisnikov avatar
By Zibro
u zadnje vreme uzasno sam mnogo radio na sebi kako bi postigao dusevno stanje u kome me ljidi slicni ovom liku iz tvoje price ne mogu iznervirati .
Stajalo me je puno napora ali veruj mi da se isplati ako uzmes u obzir da se bar 70 % okoline moze podvesti pod agresivne glupe i iritantne osobe
Korisnikov avatar
By blenta
slazhem se sa zibrom
samo sam se ja toga ranije setio i primenio

"ne rvi se sa svinjom, jer tjete se oboje isprljati a samo tje svinja uzhivati"
Korisnikov avatar
By Mars
A jel znaš da je to jedan od moja dva potpisa ovde?

:pirat:
Korisnikov avatar
By KiWi
sećamo ga se :D

@Zibro: Ja sam totalno iskulirao čoveka ... sve dok me drugarica nije napala kako sam postupio pogrešno govoreći šta je pravilno ...
Korisnikov avatar
By Mars
I onda te pokolebala, šta?
Meni nije jasno kako si ga iskulirao uopšte...

I tvrdim i dalje da je dobro što je ispalo tako, da u startu vidiš koja je to budala.

:pirat:
By Paris
Originally posted by Zibro
Stajalo me je puno napora ali veruj mi da se isplati ako uzmes u obzir da se bar 70 % okoline moze podvesti pod agresivne glupe i iritantne osobe
bas tako...zamisli da se nerviras zbog svake budale koja ti stane na put ili da se svadjas sa svakim kretenom? dan bi ti prosao u tome.
Korisnikov avatar
By svejedno
Slazem se sa Marsom..kapitalisticka pravila koja navodi Tramp, svakako vaze, ali, ocigledno, ako nisi mogao ovo da precutis, na samom poslu bi ste se sukobili jos mnogo puta, a nista ne bi izaslo na tvoju korist..

Osim ako nisi u fazonu da non-stop igras diplomatu, na nacin (prilicno pametan) koji je opisao Mortis. (ja ne bih bio)

Ali ja mislim da je bolje naci poslodavca (koji jeste uvek u pravu, cak i kad nije, ako te placa) sa kojim ne bi imao toliko ociglednih trzavica - (jer to nisu ni nesuglasice - to je prosto suludo)

Bolje sada, nego kasnije, opet kazem.
Korisnikov avatar
By Deepblue
"SA BUDALOM SE NE TREBA RASPRAVLJATI. PRVO TE SVEDE NA SVOJ NIVO, A ONDA TE POBEDI NA ISKUSTVO!"

Treba mu samo pokazati :prst2: a ponekad cak ni to...
Korisnikov avatar
By gorilica
Zavisi od slučaja do slučaja, ali prevashodno od toga koliko je tebi neophodan taj posao i koja je mogućnost da nađeš novi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!