Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Nije mi jasno kako sam zaboravila da otvorim ovu temu...ali nema veze...nikad nije kasno.
E ovako:
U zgradi ukupne površine 4.881 kvadratni metar, ?ija je izgradnja koštala 200 miliona dinara, u?enicima ove škole bi?e omogu?eni uslovi za u?enje i prakti?an rad, kako to isti?e direktor Dragan Kova?evi?, kakvim se može pohvaliti mali broj škola u Srbiji.
- Škola koju trenutno pohaða 669 u?enika ?e raditi jednosmenski u skladu sa evropskim standardima obrazovanja. Objekat sadrži 27 moderno opremljenih u?ionica, specijalizovane kabinete, ða?ki restoran i fiskulturnu salu kapaciteta 500 gledalaca. Pored ove sportske dvorane, u sklopu škole nalazi?e se i otvoreni tereni i letnja pozornica, koje ?e osim u?enika mo?i da koriste i graðani ?a?ka. Škola trenutno osim kadrova za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, školuje i budu?e grafi?are, a zavisno od potreba društva bi?e otvarani novi smerovi. Kao i svim sferama društva, i prosveti predstoji borba za tržište u kojoj ?e u prednosti biti škole koje nude atraktivne i perspektivne obrazovne profile - najavljuje za Danas Dragan Kova?evi?, direktor Prehrambeno-ugostiteljske škole u ?a?ku.
Otvaranjem škole, ?a?ak je prerastao u svojevrstan obrazovni centar ovog dela Srbije, zbog ?ega ve? postoje neke inicijative da se prošire smeštajni kapaciteti, s obzirom na to da ?e Dom u?enika po svemu postati tesan za sve zainteresovane u?enike koji u ?a?ak dolaze iz drugih gradova. Istovremeno Kova?evi? najavljuje i saradnju sa srodnim školama u okruženju, koja bi omogu?ila razmenu u?enika i profesora.
Slika

Šta mislite...valja li mi školica?
Korisnikov avatar
By IriS
baš je feeeeensiiii školica ;)

mene zanima ovo: fiskulturnu salu kapaciteta 500 gledalaca. Pored ove sportske dvorane, u sklopu škole nalazi?e se i otvoreni tereni i letnja pozornica...

da li se ovo ve? koristi i u koje svrhe?
By Swanheart
Dvorana pocinje da se koristi od 27.03.2006...prvu utakmicu bi trebalo da igraju K.K.Partizan:bljak: i K.K.Zele...osim ako ih ja ne preteknem pa organizujem da se prvo igra odbojka:zavera:,trebalo bi da se postavi i alpinisticki zid(valjda se tako zove)...organizuju se knjizevne veceri,razne akcije...ma svasta nesto...Trebalo bi da proverim sutra u skoli sta jos ima novo...posto ovih dana vise nisam isla nego sto jesam

:dance:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Kada budem bio u ?a?ku poseti?u je pa da vidim to :vestica:
Korisnikov avatar
By Oziris
Bravo za Cacak!! Skola stvarno izgleda feeensiiii. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Trebaju li vam profesori biologije/ekologije?
By Swanheart
Originally posted by jukie
Trebaju li vam profesori biologije/ekologije?
Paaa sad...zavisi kakvi su profesori :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Fina je skola...
A ja vam radim kampanju za nabavljanje knjiga za skolsku biblioteku. Delim flajere kao najgori kreten... Andergraund, jbg. Ccc...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!