Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Frey
Gde si ovo nasao?:lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Goraan
sa pravnog u Zagrebu :peace:
Most probably :lukavi:
Korisnikov avatar
By Escobar
Nama je profesorka pretila roditeljskim sastankom jer smo uzasni na predavanjima, niko ziv ne slusha.....

Iskreno se nadam da do istog nece doci..... :mirnatetko: :bundeva: :nerd:
Korisnikov avatar
By jukie
Mama je išla sa mnom kada sam se prijavljivao za prijemni pošto sam bio skroz izgubljen i plašio sam se da me ne?e primiti zato što sam zaboravio da donesem neki dokument, pa da ?isto proveri... a i drugi roditelji su bili... samog prijemnog se nisam plašio, bio je u 7:30 ujutru i dok sam ga završio taman sam se razbudio i ustanovio da nisam isplanirao šta ?u da radim ceo dan...
išla je i jednom da vrati knjigu u fakultetsku biblioteku i uzme moj indeks koji sam dao u zalog, jer mi je trebao za nešto drugo a ja nisam mogao da odem (ne se?am se šta se desilo)... znam samo da je došla jedinog dana kada je ina?e najtrankvilniji mogu?i bibliotekar popi*deo jer mu se pokvarila pisa?a mašina i besneo okolo... tamo se sita ispri?ala sa nekom nepoznatom devojkom koja je polagala poslednji ispit pre diplomskog... videla je dekana u prolazu i bila sre?na kao da je videla otprilike papu.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Kiwi
Ja sam video jednom jednu ženu koje je došla na moj fax da moli profesora da pokloni ocenu njenom sinu kako bi upisao slede?u godinu ...
To nije nishta.
Moju kevu su molili, iako nema direktne veze sa tim stvarima, da se nekome poklone 4 ocene da prodje godinu.
Pare, parfemi, mobilni, i sl...

Zena mislila da je to skrivena kamera il da je neko zajebava :) )
Korisnikov avatar
By mary
Kod mene na prvoj godini(Pravni fax u Beaogradu) jedna keva je dolazila svaki dan sa cerkom na predavanja, a kasnije i na ispite. Sto je najcrnje, ta zena je zavrsila pravni, pa se na predavanjima ubacivala s` vremena na vreme da nesto prokomentarise. :lood:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!