Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by KiWi
Originally posted by Njuskalo

Serijski bisexualni preljubnik.

IT (kao sve lezbe ukljucujuci i Kiwija :lol: )

Guilty As Charged :peace:

Da napravim generalizaciju: u IT-u ima procentualno malo zena (samo oko 25%), a ovde na temi 60% (a ne racunam Kiwija u lezbe :D ).

Da li zbog seksualne orijentacije vazi obrnuta korelacija pa ima vise zena nego muskaraca u IT-u?
By str00ja
Ja sam queer :lol:
Ne znam šta sam, ako baš moram da se izjasnim, onda sam biseksualan, inače nisam ništa.

Student na Filozofskom fakultetu iliti kad završim, kukam za pos'o.

Nisam nikada radio, ako se izuzme spontano volontiranje u raznim promocijama i projektima.

Voleo bih da u budućnosti, nakon fakulteta, radim u kulturi, medijima, politici ili turizmu; ne znam tačno, ima vremena, sve to u teoriji, ko zna šta će bude. Društvenjak s motivacijom, bez perspektive - široko mi polje :lol:
Korisnikov avatar
By rude_boy
Peder, jbg nasledio od mame :hekla:
Uz to Grafički inženjer i dizajner. Znači opet peder, ali umem i da potegnem.
Srećno zaposlen 11 meseci :kopa:
Korisnikov avatar
By Torry
novinar u pokusaju

mada vise opredeljena za web novinarstvo

trenutno u besuspesnoj potrazi za poslom

a jel rekoh da sam bi?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja

zdravo cestice, dobrodosla ( :lol: ) i ja sam lezbejka, profi sportista i privatnik... ( ima jos mnogo toga, a ne bi da se hvalim bzvze :lol: )

+ program director u muay thai planet LV/Nevada :alexis:
Korisnikov avatar
By Kittrie
orijentacija- ekonomista
zanimanje - nezaposleni (primenjeni) umetnik koji se sve vise bazira na elektronske medije, sto me na neki nacin dovodi i do it-a i kojekakvih kurceva.
sexualnost- sexualna (ne OVOG moumenta, no inace).
Korisnikov avatar
By m..
lezbejka
arhitekta, tj diplomirani inzenjer arhitekture - ekvivalent mastera po obrazovanju.
radila sam u struci, kao prevodilac, 3d modelar, vj, kamerman, umetnica, graficka dizajnerka, web dizajnerka... ma jos stosta, uglavnom bazirano na vizuelnom.
Korisnikov avatar
By Mage
Mage napisao:Ja sam inženjer biotehnologije i okorela pederčina :lol:

Trenutno sam na master studijama molekularne biologije u Švedskoj gde nameravam da nastavim i sa doktoratom, verovatno u oblasti strukturalne biofizike :)
Izgleda da sam bio u pravu :D

Dakle update: Ja sam gay i diplomirani inženjer biotehnologije, trenutno na doktorskim studijama iz biohemije sa specijalizacijom u dizajnu samoorganizujućih proteinskih i peptidnih kompleksa :awesome:

Moving up in the world :lizalica:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja sam anhe, str8 akting luking ne /razmak/ fem iliti peder.

Upisao eletrotehnicki fax i racunarski fax i ako dazbog da bavicu se robotikom (il makar necemu slicnom). Ako mi to ne uspe bicu sponzorusa. A ako mi ni to ne uspe bicu kurva. A ako mi ni to ne uspe bavicu se programiranjem... necega.
Korisnikov avatar
By Misfit
I? Jeste li izveli korelaciju između orijentacije i zanimanja?
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
^ genijalno :)

ont - str8, upisala na visoj elektrotehnickoj racunarstvo - planiram da budem sposobna u daljem zivotnom skolovanju :)
Korisnikov avatar
By gossip
Gay...studiram finansije i bankarstvo na visoj poslovnoj
I sa vremena na vreme radim kao sanker u restoranu :)
Korisnikov avatar
By gorilica
- Gay.
- Kao klinac radio kao korepetitor i instruktor plesa. Nakon srednje krenuo da radim kao prodavac i u istom periodu pokusavao da izadjem na kraj sa Mashinskim fakultetom, ali odustao. Zadnjih 15 godina radim u trgovini, u istoj firmi, u kojoj sam proshao put od prodavca, preko zamenika poslovodje magacina, te vodje kontrole maloprodajnih objekata, do ponovnog rada na kiosku. Jbg, c'est la vie, zivot je krug koji se neprestano okrece.
Opet, ne mogu da se zalim. Dosta radim, ali sam solidno i placen za taj posao. Musterije me vole, koleginica se ugleda na mene, poslodavci me poshtuju i strahovito gotive... Doduse, nakon svih ovih godina i svega kroz shta smo proshli zajedno, to je vishe neki porodichno-prijateljski odnos.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!