Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By boy89
Originally posted by jukie

Nikad se ne zna da li će da ukinu ili neće
ako im sledeće godine padne na pamet da opet ne ukinu, lepo ste svi zapisani u tefter
da al studiram pa mogu da odlazem, a kad zavrsim studije, valjda ce je ukinuti. Mada uvek ima civilno ako je ne ukinu. Zar ne?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
O ukidanju vojske sledece godine govorimo vec jedno 5 godina.
I da, uvek imas opciju da odaberes civilno sluzenje, ali bi ti bolje bilo da to odradis na fakultetu (ako je moguce, dok si apsolvent) i to da zamolis nekog profesora da te primi, ili da povuces neke veze, kako ne bi zavrsio u geronoloskom centru ili tako negde.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja sam bio pre neki dan i zabavih se silno

inace, u Srbiji se vojska NE ukida vec je donet zakon da se vojna obaveza zamrzava na neodredjeno vreme, stoga svi koji su proglaseni za sposobne za vojnu sluzbu, ce biti pozivani ukoliko nasoj drzavi zatreba vojske za neki rat ili sta god da im padne na pamet...Takodje je donet i zakon da lekarski pregled ne moze biti stariji od 6 meseci, pa svi koji su zasad privremeno nesposobni, morace ponovo na preglede kad budu pozvani.

No, ja dobih pecatic kako sam trajno nesposoban za vojnu sluzbu nakon psiholoske procene lekara da sam suvise upadljiv i da se ne bih uklopio u kolektiv...imah jaako zanimljiv razgovor sa psiholozima i neuropsihijatrom o pederima, vezama, prajdu, drogama, tetovazama...tako da dragi moji, nacifrajte se sto vise mozete ako budete isli u skorije vreme na regrutovanje pa vas mozda oslobode kao i mene :)
By dukkehjem
^ :lol:

ot: pa sta ja znam... da su malo bolji uslovi u vojsci, tj. da su malo zdraviji, i da nisam pacifista neki satro, ja mislim da bih voleo da prodjem obuku za profesionalce il takvo nesto, il da me sibnu u padobrance, da malo ocvrsnem...
samo steta sto ne podnosim vojsku kao instituciju jbg...
i sto bi mi verovatno unazadila zdravlje mesnim narescima i hladnim kasarnama :neznam:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by AngraMaina

Alo ženo, ukinuli su vojsku. Nemaš gde da ideš. NEMAŠ.
Ček, zbilje skroz? A dobrovoljno odsluživanje?

Ja sam kontao da odslužim između bečlora i mastera. Samo da me ne pošalju negde na granicu sa Kosovom. :D
Korisnikov avatar
By lostinspace
Jao, ovo je moja tema od pre godinu i po. Kad se samo setim kako me je to brinulo, loooool :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by KorvinOdAmbera

Ček, zbilje skroz? A dobrovoljno odsluživanje?

Ja sam kontao da odslužim između bečlora i mastera. Samo da me ne pošalju negde na granicu sa Kosovom. :D
nema. mozes biti profi vojnik dobrovoljno.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nisam obavesten.. :doh:

I sta, ili ces se time baviti dugo vremena ili nema nista od toga? :sigh:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Behemoth

Ne lupetajte. Vojska nije ukinuta samo je ukinuto OBAVEZNO sluzenje vojnog roka.
nije ukinuto ni OBAVEZNO sluzenje vojnog roka vec je, izrazicu se njihovim terminom, ZAMRZNUTO na neodredjeno vreme
Korisnikov avatar
By Allkey
Mene su negde zagubili, u poznim sam 19im, a ne stiže mi ništa. :D
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Tomek

Nisam obavesten.. :doh:

I sta, ili ces se time baviti dugo vremena ili nema nista od toga? :sigh:
mozes dobrovoljno na 6 meseci, ali nemoj jer je gubljenje vremena
Pa, ono, naučiti rukovati tim stvarima, upoznati se sa tim svetom i naučiti se još oštrijoj disciplini. Ne znam da li je baš gubljenje vremena....
ne zanima svakoga da rukuje vatrenim oruzjem i bombama..Evo mene zabole kako sta radi od svega toga. A sto se discipline tice, ako sam sebe ne mozes da disciplinujes, onda ti treba autoritet da te vaspita pod stare dane....
I da, da moram u vojsku makar i na 6 meseci, to bi mi bilo apsolutno gubljenje vremena jer imam raditi sta drugo pametnije
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nisam ja ni rekao da zanima svakoga, nego mene.... Zato mi je i drago što su ukinuli obavezni rok. ali ostavili po želji i nahođenju....

Mogu sam sebe disciplinovati. Ali kontam da se može dobiti disciplina drugačijeg kvaliteta...

Mada, to mi nije u vrhu prioriteta. Ako mi se bude pogodilo, uradiću, ako ne, nikom ništa...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!