Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hush
Baka je samo htela da se osveti tvojoj drugarici...to je tuzno...
To sto je htela namerno namestiti otkaz, smatram krajnjim neukusom.
Radila sam kao prodavac i smatram da je musterija u pravu, a i isto tako smatram da je i dovitljivost prodavca na prvom mestu, tj. kako na najlaksi moguci nacin, i sto bezbolnije usluziti i ostaviti dobar utisak - odnosi se na *nezgodne* musterije- .
Takodje, ovo moram da naglasim. Postoji drustvo za zastitu potrosaca, i to je sasvim ok, ali isto tako bi trebalo i da se uvede i drustvo za zastitu prodavaca :) svesna sam da je to naravno nemoguce hehe, ali to je samo pomisao koja mi se trenutno vrzma po glavi. Nije mi zameriti, nadam se :)

Pozdravcic :)
By Gay Dude
Dobila je sto je i zasluzila. To ce je nauciti da ne sme biti nadrkana na musterije. Ima da cuti i da pusti glavu dok neko kupuje ili u ovom slucaju isprobava parfeme. Pomenuta gospodja je svaki dan spricala drugi parfem jer se dvoumila, a mozda se i nabacivala tvojoj drugarici :dude:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Gay Dude

Dobila je sto je i zasluzila. To ce je nauciti da ne sme biti nadrkana na musterije. Ima da cuti i da pusti glavu dok neko kupuje ili u ovom slucaju isprobava parfeme. Pomenuta gospodja je svaki dan spricala drugi parfem jer se dvoumila, a mozda se i nabacivala tvojoj drugarici :dude:

boze ljudi kakvi ste!!!!
devojka mozda nece sad imati sa cime da plati racune....
ok mi je da joj se odbije 20% od plate ali ne i otkaz.....
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam sebi dajem otkaz. Svaki put kada dodjem do dobrog puta, skrenem u precicu da orem dublje. Plugovi mi u glavi ne rdjaju nikako, krugovi izmutirani.
By dukkehjem
Sta ja znam, nije smela da se dere...
jbt, ja sa 18 godina, na praksi kad sam sada bio (to mi najsvezije), ne smem da dam pedijatrima koji kasne 30+ minuta na predavanje da udju u kongresnu dvoranu i moram sve vreme da im se kezim dok me oni vredjaju (koristeci nepristojne izraze) i krajnje ljubazan da budem i da se ponavljam u beskraj, iako bih im najradije rekao da se teraju u tri lepe picke materine i da su valjda dosli na kongres zbog predavanja koje ne shvataju ozbiljno (pa su predavaci zahtevali da se tako postavimo).

Milsim, meni je nje jako zao, zao zbog svih tih racuna, zao kao osobe itd., al ne sme da se musterijama obraca takvim tonom.
U krajnjoj liniji, ne bi smela uopste da ista drnda bakutu, ova, je li, ima apsolutno pravo da radi to sto je radila, a ako vec smatra da je doslo ne nedozvoljenog ponasanja, trebalo je toj sefici da se obrati kada bakutan ode, a ne da samoinicijativno isteruje pravdu... nije to baba uzela parfem da ukrade i krenula da trci, pa da ova burno reaguje. Cak sta vise, umesto da je posle 3-4 puta prosledila problem nadredjenima, reagovala je pogresno (i to ne zbog samih parfema ili materijalnog gubitka prodavnice ili cega god, vec da da svojim zivcima oduska)...
Korisnikov avatar
By Srklet
o boze, kako ste lijepo kapitalisticki istrenirani robovi... :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Popeye

o boze, kako ste lijepo kapitalisticki istrenirani robovi... :zvezdice:
A tvoja kita je stvarno nakrivljena ulevo? Crveni karanfili dok cvetaju sapucu o tome. :mazi:
Korisnikov avatar
By ns.happy
oliva, zar ti ne pocinjes da radis u nekakvoj korporaciji, skoro si otvorio temu o tome...
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Ljudski je dobiti otkaz.

A jos lepse je dati otkaz, dobiti otpremninu i uzivati nekoliko meseci ne radeci ama bas nista.

A otkazi se dobijaju zbog stotine razloga. Fer ili ne fer, ovako ili onako. Odzalis i ides dalje. Ako si dobar naci ces posao. Ako nisi, jebi ga, promeni se.
By Kala
u krugu mojih prijatelja...onaj ko dobije otkaz je zrtveno jagnje za ostale...uglavnom se svali krivica firmine slabe karike na nekog drugog...nerealni otkazi...na pr. moj drug je dobio otkaz jer je nepostovao disciplinski rad, a njegove rezultati govore da je doneo najveci profit firmi, a sto se tice te discipline, uvek je isao na vreme na posao, nije zloupotrebljavao pauze, niti termine za godisnji odmor...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!