Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ogili
Da li je neko vec isao ili ide na open day za Quatar/Emirates ?
Kakva su vam iskustva ?:avion:
Korisnikov avatar
By Li
Moj drug je radio za njih nepunih godinu dana, on kao nije bio zadovoljan platom pa se navodno zbog toga vratio nazad. Mada, on se uvek na sve zali, tako je isto popizdeo nesto i u Americi pa je stalno menjao poslove i na kraju se vratio.
Doha je fenomenalna, obisao je dosta toga: Maldivi, Manila, Bangkok, Kathmandu, Calicut, Dhaka,Shanghai...

Ovako ti izgleda smestaj koji ti obezbedjuje avio kompanija

Slika

Od drugih osoba sam cula dosta pozitivnih komentara, razmisljala sam i ja da se prijavim ali sam ipak zbog skole za sada izabrala work&travel program u Americi...

Ali ne brini Quatar Airlines je jako pouzdan :jbg:
Korisnikov avatar
By ogili
Hvala puno Li ! :)
Sto se plate tice cuo sam i ja da nije nista extra, ali je sigurno bolja od mnogih u Srbiji, a i deluje kao sjajno iskustvo.
Probacu i kod Emirata....
Korisnikov avatar
By Li
Iskustvo jeste lepo :lol:

Doha je jako skupa tako da ako te ponese nocni zivot tamo naHebao si :kolo:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ako si mlad,imas zivaca za ljude i putuje ti se svetom, a nemas sta pametnije da radis - why not.

Nego, Li -- kakav li je to nocni zivot Dohe? Jel tamo bese razdvajaju zenke od muzjaka, il sam ja to nesto pomesho?
Korisnikov avatar
By Li
Pa diskoteka u kojoj su oni bili nije razdvajala
muzjake od zenskaca:venchanje:

Doha je u izgradnji i pretenduje da nadmasi Dubai, ali ne verujem da ce se to desiti u skorije vreme. Moj drugi drug zivi tamo i ozenio se nasom nekom curom, ima posao da nadgleda radnike koji sade palme i ima extra platu.

Evo par fotkica koje mi je on slao preko msn-a...

http://img46.imageshack.us/img46/6874/5 ... 174195.jpg

http://img688.imageshack.us/img688/1041 ... 174195.jpg

http://img710.imageshack.us/img710/6488 ... 174195.jpg

http://img687.imageshack.us/img687/8048 ... 174195.jpg

http://img218.imageshack.us/img218/576/ ... 174195.jpg
Korisnikov avatar
By maka
Cula sam da su oni jedni od najjacih,inace,nemam pojma.
By Swanheart
cek, oni bese 24og u Hajatu prave selekciju?
Korisnikov avatar
By ogili
Aha, 24og prave Emirates, idem ja sa jos nekom ekipicom:scout:
Ima li jos zainteresovanih?
Neko ko je vec bio na nekom open day ranije?
By Swanheart
ja sam nacula nesto, razmisljam da li da dodjem
u koliko sati uopste pocinje to?
za sada znam da ima 5 krugova, da u svakom krugu ucestvuje po troje i da se ucesnici stavljaju u odredjene situacije da bi videli kako ce reagovati i sva konverzacija je na engleskom, moras imati visinu iznad 165cm
Korisnikov avatar
By Marvin
A jel ima gornje ograničenje za visinu? :lol:
By Swanheart
:lol:

verovatno, ako pilot ne moze da ti popusi stojeci, znaci da si visok iznad proseka
Korisnikov avatar
By ogili
Originally posted by Swanheart

za sada znam da ima 5 krugova, da u svakom krugu ucestvuje po troje i da se ucesnici stavljaju u odredjene situacije da bi videli kako ce reagovati i sva konverzacija je na engleskom, moras imati visinu iznad 165cm
Pocinje u subotu u 9h u Hyattu. Ono sto ti treba su CV i dve fotke, jedna celo telo, druga kao za pasos i da si onako, u business attire.
U prvom krugu odredjuju ko ce proci samo na osnovu tog prvog kontakta, CVa, izgleda, zapravo nikad se ne zna kakvi su im bas kriterijumi...
Ako to prodjes ide test engleskog...
U svakom slucaju mislim da vredi pokusati
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa ja sam (polu)ozbiljno pitao...
Šta znam.
Možda ako ne možeš da se uglaviš na prosečno sedište, otpadaš :neznam:
By Swanheart
Originally posted by ogili

Pocinje u subotu u 9h u Hyattu. Ono sto ti treba su CV i dve fotke, jedna celo telo, druga kao za pasos i da si onako, u business attire.
U prvom krugu odredjuju ko ce proci samo na osnovu tog prvog kontakta, CVa, izgleda, zapravo nikad se ne zna kakvi su im bas kriterijumi...
Ako to prodjes ide test engleskog...
U svakom slucaju mislim da vredi pokusati
okie, hvala :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Marvin

A jel ima gornje ograničenje za visinu? :lol:
Ima, i gornje i donje.

Height and weight

Most airlines have height requirements for safety reasons, making sure that all flight attendants can reach overhead safety equipment. Typically, the acceptable height for this is 160 to 185 cm (5 ft 3 in to 6 ft 1 in) tall.[7] Some airlines, such as EVA Air, have height requirements for purely aesthetic purposes. Regional carriers using small aircraft with low ceilings can have height restrictions.

Flight attendants are also subject to weight requirements as well. Weight must usually be in proportion to height; persons outside the normal range may not be qualified to act as flight attendants.[8]
Korisnikov avatar
By ogili

:lol:

verovatno, ako pilot ne moze da ti popusi stojeci, znaci da si visok iznad proseka
Hey bre, ovde ozbiljno prichamo o cabin crew, a ne o cabin (s)crew ! :roflmao:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Mars

the acceptable height for this is 160 to 185 cm (5 ft 3 in to 6 ft 1 in) tall.[7] Some airlines, such as EVA Air, have height requirements for purely aesthetic purposes.
ne mora znaciti... poznanik je preko 190 i prosao je... :)
Korisnikov avatar
By desnicashakic
evo mene ponovo posle duze pauze, i to bas na temi koja mi je prirasla za srce cim sam video naslov!
ja radim kao cabin crew za qatar, i mogu ti reci da ako imas bilo kakvih drugih alternativa odaberi njih. rad za qatar je crnacki, ne zato sto je posao tezak, vec zato sto je zivot tezak!
ovde postoji pravilo: nije bitno koliko si dobar-los u vazduhu dok radis, bitno je koliko si dobar-los na zemlji!
mrzi me da se raspisujem sad pitaj konkretnno sta te zanima, mogu samo da ti kazem da imam 3 pisma iz offica gde me pohvaljuju za rad na letu, odlicne provere officera, i u postupku sam dobijanja otkaza jer imam fotku u njihovoj nosnji ....
bez obzira na to sto putujes pocelom svetu, osecas se da zivis kao u zatvoru, a iskreno da ti kazem, posle par meseci ces se osecati tako ubijeno i mrtvo da neces napustati hotelsku sobu!
sa mnon je dosla gruga od 6ljudi iz srbije, 2 su otisli, 2 su u postupku, 2 su jos tu ...
ako nemas izbor onda ok, jbg posao je posao, ali akomozes izaber nesto drugo, tipa etihad ili emirate ... mada posao nije tako zanimljiv kao sto izgleda, vise je monoton i dosadan, serviranje posluzavnika i ciscenje wc-a
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!