- 03 Sep 2009, 11:52
Jeste.
Tako i samo tako. Ali je svaka varijacija na temu vrlo vesela..

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by jukie
Pa to. Ako pročitaš nečiji detaljan odgovor na to pitanje, iz njega saznaš
-koji je tip nastavnika po načinu rada
-koliko su deca u toj školi u proseku sposobna za taj predmet
-kakvi su međuljudski odnosi na relaciji direktor(ka)*-nastavnici
*ili ko je već alfa osoba u toj školi (u jednoj školi je bila školska pedagoginja a u drugoj sekretarka)
Npr. ako kaže "uf, mi MORAMO da radimo po Zavodovom udžbeniku jer je direktor rekao" ili "uf, mi MORAMO da radimo po Zavodovom udžbeniku jer je ona starija nastavnica tako odredila a ja MORAM da je slušam" onda znaš da tamo tretiraju nastavnike kao robotčiće-ovčice.
Ja sad čekam da napokon izađe ovaj Klettov udžbenik biologije za sedmi razred pa da vidim da li moj utisak o udžbenicima za peti razred važi i za sedmi, a onda ću imati svoj stav o celoj toj priči. Doduše postoji i Bigzov udžbenik ali njega niti sam video niti je neko nešto rekao sem "mi koristimo Bigzov". Verujem da je on negde na pola između Klettovog i Zavodovog, jer od Zavodovog ne može da bude jednostavniji a od Klettovog ne može da bude komplikovaniji.
Originally posted by Deletedesilo se svega jednom...prosto im se ne isplati da pokusavaju...
Znam da je offtopic, ali me bas zanima kako ucenici reaguju kad im oduzmes telefon? Ne plasis se da ces izazvati lancanu reakciju nekoliko ucenika koji su spremni da te sacekaju posle skole ili da naprave neku glupost na casovima...da te dovedu u neku neprijatnu situaciju?
Originally posted by hlaefdigeTo zavisi i od predmeta. Ove neke nastavnice biologije su bile jako zadovoljne bigzovim knjigama i koristile su ih već u 5 i 6 razredu, a jedna je rekla da njoj treba ova druga zavodova sa puno slika jer njeni đaci nisu toliko za rad sa tekstom. Klettova biologija važi za preterano opširnu i neki su se pokajali što su je uzeli jer slabiji đaci ne mogu da rade po njoj. Za dodatnu nastavu je odlična.
video si? ja od sledece godine uzimam Klet za sve
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!